mazei jau beveik penki, tai sakyciau jau gerai moka naudotis kompiuteriu. Beabejo, ilgai neleidziu sedeti prie kompo, dazniausiai apie +- valanda, kol ruosiu pietus

Mano berniukui 4.5,visai netycia ismoko trupuciuka naudotis kompiuteriu,tai dabar prasidejo neramumu metas.Anksciau nemokejo tai buvo ramu,aisku kovojam stipriai su tuo.

Mums jau 4,5 metuku, taciau dar nepratinam prie kompiuterio, geriau ilgiau be jo issisuktume, taciau jau prasosi bent zaislinio....
Nieko gero,bet žiūrim

QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 04 17, 12:29)
Jokiu kompiuteriu,bent jau kol kas
Ne nu butu isvis tokiam amziuj leisti,maniske nebent koki filmuka pasiziuri ir viskas,net nerodau jokiu ten zaidimuku per kompiuteri ir pan,tai ir nezino,ir galva neskauda.Patys jei parodote,sugundote,aisku tas vaikas ir nori ir verziasi.O pas mus vos ne visa diena ijungtas,o maniskei tai ne motais.Ji geriau koki puzli pastato,raideles padelioja,turi savo tu vaikisu kompiuteriuku su zaidimais,paziadzia.Yra linkusi savo zaidimu sugalvot,pvz dabar siuvame lelytem rubelius,as siuvu ji rengia matuoja.Uzsiimkit su vaikais daugiau
O tai pripranta prie tu kompu ir zaist elementariu zaidimu nebemoka
Nebuvo mano vaikyste kompu,o kaip smagu budavo,ko tik neprisigalvodavome
Va cia tikra vaikyste 

negerai, bet pasakas ziurim

QUOTE(rapoja @ 2011 07 07, 18:17)
QUOTE(snekute @ 2011 07 13, 22:20)
Va va, ir pas mus tas pats..Tada aš laisvesnė būnu.

geda, bet as truputi jau leidziu saviskiams, bet ten lavinamosios uzduoteles tai gal nieko labai blogo nera
nors visada sakiau, kad kompiuteris ir TV kuo veliau tuo geriau

Žiūri ir maniškė pasakas per kompą, daineles kartu dainuoja,vaikui patinka ir man lasviau

Kas per daug tas nesveika.. Čia aišku.. Bet mūsiškė pažiūri ir multikus, ir prie kompo pasėdi.. Viskam nustatytas laikas, ribos.. Ir tos fantazijos kitkam visai taip pat užtenka