Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas prie kompiuterio

doh.gif beda
Atsakyti
mazei jau beveik penki, tai sakyciau jau gerai moka naudotis kompiuteriu. Beabejo, ilgai neleidziu sedeti prie kompo, dazniausiai apie +- valanda, kol ruosiu pietus 4u.gif
Atsakyti
Mano berniukui 4.5,visai netycia ismoko trupuciuka naudotis kompiuteriu,tai dabar prasidejo neramumu metas.Anksciau nemokejo tai buvo ramu,aisku kovojam stipriai su tuo. blink.gif
Atsakyti
Mums jau 4,5 metuku, taciau dar nepratinam prie kompiuterio, geriau ilgiau be jo issisuktume, taciau jau prasosi bent zaislinio....
Atsakyti
Nieko gero,bet žiūrim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 04 17, 12:29)
Jokiu kompiuteriu,bent jau kol kas  4u.gif Ne nu butu isvis tokiam amziuj leisti,maniske nebent koki filmuka pasiziuri ir viskas,net nerodau jokiu ten zaidimuku per kompiuteri ir pan,tai ir nezino,ir galva neskauda.Patys jei parodote,sugundote,aisku tas vaikas ir nori ir verziasi.O pas mus vos ne visa diena ijungtas,o maniskei tai ne motais.Ji geriau koki puzli pastato,raideles padelioja,turi savo tu vaikisu kompiuteriuku su zaidimais,paziadzia.Yra linkusi savo zaidimu sugalvot,pvz dabar siuvame lelytem rubelius,as siuvu ji rengia matuoja.Uzsiimkit su vaikais daugiau  4u.gif O tai pripranta prie tu kompu ir zaist elementariu zaidimu nebemoka  doh.gif Nebuvo mano vaikyste kompu,o kaip smagu budavo,ko tik neprisigalvodavome  thumbup.gif Va cia tikra vaikyste  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va čia tikra tiesa. Mano Pupa nežiūri nei filmukų, nei žaidžia kompiuteriu. Ji net nežino,kad ten yra žaidimų tongue.gif IT didžiausias minusas, kad vaikai nežino, ką veikti be kompiuterio. Man didžiulę nuostabą ir liūdesį sukėlė, kad ikimokyklinukai nemoka žaisti smėliu doh.gif nestato pilių, neturi lakios fantazijos šaudosi, gaudosi arba mėtosi smėliu. unsure.gif
Atsakyti
negerai, bet pasakas ziurim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 07 07, 18:17)
Nieko gero,bet žiūrim  ax.gif

QUOTE(snekute @ 2011 07 13, 22:20)
negerai, bet pasakas ziurim smile.gif

Va va, ir pas mus tas pats..Tada aš laisvesnė būnu. blush2.gif
Atsakyti
geda, bet as truputi jau leidziu saviskiams, bet ten lavinamosios uzduoteles tai gal nieko labai blogo nera blush2.gif nors visada sakiau, kad kompiuteris ir TV kuo veliau tuo geriau ax.gif
Atsakyti
Žiūri ir maniškė pasakas per kompą, daineles kartu dainuoja,vaikui patinka ir man lasviau blush2.gif
Atsakyti
Ir mes žiūrime įvairias pasakas, klausomės dainų. O labiausiai tai nuotraukos patinka, bei sumontuoti mūsų pačių filmukai apie šeimą... biggrin.gif
Atsakyti
Kas per daug tas nesveika.. Čia aišku.. Bet mūsiškė pažiūri ir multikus, ir prie kompo pasėdi.. Viskam nustatytas laikas, ribos.. Ir tos fantazijos kitkam visai taip pat užtenka smile.gif
Atsakyti