Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas prie kompiuterio

maniskiui tuoj 3 metai,jis jau kuo puikiausei moka nadotis kompiuteriu,aisku su saiku smile.gif
Atsakyti
Neleidau, kai namuose atsirado kompas, arba leisdavau labai saikingai. Todėl maniškė mieliau skaito knygas ar žaidžia su žaislais. Džiaugiuosi, kad bent kol kas neturi priklausomybės nuo kompo.
Atsakyti
Su 9-rių dukra problemų nėra, pasakau, kad užtenka jau šiandien ir viskas. Jokių pyktumų. O mažoji ( 5 metai) sėdėtų turbūt kiaurą dieną. Dabar “Simsų„ manija, dar kartais į Barbie įlenda.
Atsakyti

maniskiui dabar treji. asmeniniame kompe zaidimu net nerodom. worde kiek raides parasom. zinom kone puse lietuviskos abeceles beveik visus skaicius (juos ismokom visuomeninio transporto stotelese laukdami autobuso- i ir is darzelio )

o koks tamstu poziuris i lietuviska vaikiska kompiuteri? zadu ji pirkti maziui kitais metais - kai sukaks ketveri..
siuo metu turim pora anglisku "zaisliuku": autobusa su raidem ir skaiciais, kompieriuka su uzduotim. sakyciau domisi.....ypac megsta klausytis tariamas raides

Atsakyti
Man tai jokios minties net ir nekyla apie vaikiškus kompiuterius, yranamie tikras kompiuteris, kai prireiks, tai ir išmoks naudotis 4u.gif
Atsakyti
maniškis nuo kokių keturių pradėjo maigyti kompiuterį, dabar jau jam penkeri, sėdi neilgai gal kokią valandą ir ne kievieną dieną
Atsakyti
ramuneb,2006 12 29, 10:35
sėdi neilgai gal kokią valandą ir ne kievieną dieną
Labai gerai, bet dar geriau šiek tiek tą laiką "apkarpyti" iki 30-45 min. 2-3 kartus per savaite. Aš darželyje turiu "mažųjų kompiuterininkų klubą", vaikai eina kartą per savaitę, sėdi 30 min,. Tikrai tikrai apie 25-tą minutę pradeda pamažu blaškytis. Kad ir kaip nenori nueiti nuo kompo, yra pavargę.
Atsakyti
Mano mergaitei tuoij ketveri...As stengiuosi,kad kuo ji maziau sedetu ir prie televizoriaus,o kompiuteris dar jai paciai nelabai idomu...... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulevejas: 29 gruodžio 2006 - 18:48
Maniškis puikiai moka dirbti kompiuteriu bet jam nelabai leidžiama - na gal kokias 15 min per dieną, bet jau stengiuosi riboti kad tai būtų 1 kart savaitėje
Atsakyti
Mano vyresneliui greit septyneri.Kompiuteriu moka dirbti puikiai.Dabar nelabai megsta zaisti zaidimus,matyt jau atsizaide.Pastebejau,kad daug narso internete.Parsisiuncia multiku,muzikos,piesia.Neseniai pabande sukelti nuotraukas is fotiko ir irasyti i diska.Ir jam pavyko thumbup.gif Dabar taip didziuojasi tongue.gif Blogybe ta,kad jau atsirado priklausomybe ir net susipykstam,kai laikas isjungti doh.gif
Atsakyti
leni,2007 01 07, 23:05
Neseniai pabande sukelti nuotraukas is fotiko ir irasyti i diska.Ir jam pavyko thumbup.gif (...)  Blogybe ta,kad jau atsirado priklausomybe ir net susipykstam,kai laikas isjungti doh.gif
Šaunuolis vaikinas! Bet nuolaidžiauti jokiu būdu negalima doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(leni @ 2007 01 07, 23:05)
Mano vyresneliui greit septyneri.Kompiuteriu moka dirbti puikiai.Dabar nelabai megsta zaisti zaidimus,matyt jau atsizaide.Pastebejau,kad daug narso internete.Parsisiuncia multiku,muzikos,piesia.Neseniai pabande sukelti nuotraukas is fotiko ir irasyti i diska.Ir jam pavyko thumbup.gif Dabar taip didziuojasi tongue.gif Blogybe ta,kad jau atsirado priklausomybe ir net susipykstam,kai laikas isjungti doh.gif

šito ir aš baiminuosi, jei jau kartais patiktų,kad netaptų kompiuteris priklausomybe g.gif
Atsakyti