Įkraunama...
Įkraunama...

Etam apatinis trikotažas ir kt.

Nu va, o as su 70D - tikrai ne mazu dydziu - kaiptik pas juos visada randu savo dydi ne "special" kolekcijose o standartinese. Kai tuo tarpu daugkur kitur 70 apimciai yra tik C, o D tik nuo 75. Nesioju liemeneles tik plonutes be jokiu porolonu pakietinimu t.t., megstu visokias trapias neriniuotas - grazias blush2.gif biggrin.gif , tai na zinoma kad tokiu pasiula mazesne nei pakietintu, senai susitaikiau. Bet lyginant su kitomis lt esanciomis trikotazo parduotuvemis - sakyciau jog situacija su pasiula Etam geriausia. Bent jau tam, ko man reikia.
Liemenele yra tas daiktas, kuri man perkant butina matuotis, internetu kiek esu bandziusi siustis sh gaunasi. dydi atitaikai, bet forma, patogumas - sitas rubas man turi buti idealiai patogus ir idealios formos, be menkiausio nukrypimo.
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2012 01 26, 11:23)
Nu va, o as su 70D - tikrai ne mazu dydziu - kaiptik pas juos visada randu savo dydi ne "special" kolekcijose o standartinese. Kai tuo tarpu daugkur kitur 70 apimciai yra tik C, o D tik nuo 75.  Bet lyginant su kitomis lt esanciomis trikotazo parduotuvemis - sakyciau jog situacija su pasiula Etam geriausia.

70D cia dar nedaug irnesakyk.gif
Man pasiula siuo klausimu geresne Lauma, Milavitsa, Sermija, Triumph parduotuvese. 4u.gif Ten ir iki F, G, H buna.
Atsakyti
Maudymukams akcija - visiems 50 % nuolaida bigsmile.gif http://www.facebook....36156229863208/
Atsakyti
Gal žinot, ar etam.com siunčia į Lietuvą?
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2012 10 25, 10:24)
Gal žinot, ar etam.com siunčia į Lietuvą?

Nesiunčia 4u.gif
Atsakyti
man etam labai patinka,didelis pasirinkimas, kaip tik siandien pirkau sia liemenele
http://www.etam.com/...opard-noir.html
dar stringiukus reik prigriebt bigsmile.gif
Atsakyti
Neseniai Etam buvo akcija 50proc nuolaida,tai nusipirkau bliuskyte miegojimui ,gavos gal 25lt tik ir vasarai maikute balta ax.gif
Atsakyti
Temutė pamiršta- prikelsim smile.gif
Su paskutiniais užsakymais ėmiau nemažai kelnaičiu. Su ~98cm klubais M arba Fr40 tiko idealiai. Kokybė wub.gif

Vienas ėmiau koreguojančias- patiko- patogios, niekur neisirėžia- po plona suknele liuks!
user posted image

Dar labai patiko 140d pedkelnės viduje su švelniu pašilti imu. Ugis 177- emiau L dydį.
user posted image

Populiariasias timpas ėmiau L dydis. irgi tiko puikiausiai. Kas nustebino- kad užteko ilgio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 04 kovo 2015 - 20:19