Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

QUOTE(Rinesa @ 2006 07 29, 17:18)

Nors maniškis anksčiau buvo vedęs, bet žiedo nenešiojo. blink.gif Tipo, tepasi, braižosi ir t.t. Sakau, tu ka? Tai kam tada išvis pirkt? g.gif  blink.gif
Pasakiau, nešiosi ir viskas. bash.gif
Įdomu, o nešat graviruoti prieš ar po vedybų? g.gif

Ko taip griežtai doh.gif ?? kiekvieno asmeninis reikalas. kai mano vyras fizinį darbą dirba - tikrai nesideda, nes braižosi. O savaitgaliais ir pan - nešioja. Nedarau iš to tragedijos.
Tėtė mano iš viso tik vestuvių dieną buvo žiedą užsidėjęs ir daugiau nei karto.

O graviruojama paprastai prieš vestuves.
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2006 05 04, 10:31)
O pas mus bus isgraviruota "Non solus" ,lotyniskai tai reiskia "Ne vienisas" ... Trumpi zodeliai, bet kiek juose prasmes...

o aš galvoju apie lotynišką frazę "Omnia vincit amor" (lotyniškai- meilė nugali viską) ax.gif tik kažin ar tilps ta frazė ant mano 15,5 dydžio žiedo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 08 01, 07:54)
o aš galvoju apie lotynišką frazę "Omnia vincit amor" (lotyniškai- meilė nugali viską) ax.gif  tik kažin ar tilps ta frazė ant mano 15,5 dydžio žiedo g.gif

na nezinau, man tai kazkaip lotyniska fraze atrodo taip...na...nesava ax.gif jaukumo ir silumos truksta joje ax.gif
Atsakyti
abu svajojom apie išoreje graviruotus ziedus, tad issigraviravom ji jam ir data ir jis jai ir data.. 4u.gif aisku, vietoj ji ir jis - musu vardai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bouuu @ 2006 08 01, 10:19)
na nezinau, man tai kazkaip lotyniska fraze atrodo taip...na...nesava ax.gif jaukumo ir silumos truksta joje ax.gif

man dabar irgi jau nepatinka..nes vartydama inete radau kažkokių gamintojų žiedus jau su išgraviruotais šitais žodžiais doh.gif
Atsakyti
Mes irgi ilgai galvojome ar verta graviruoti savo ziedukus ir visgi nusprendem, kad vidineje ziedeliu puseje bus uzrasas " ad infinitum" , kas reiskai "iki begalybes" arba "tesis amzinai" wub.gif na mums sis uzrasas kazka reiskia ir toks kad ne visi supras smile.gif
Atsakyti
mes graviravome vardus smile.gif
Atsakyti
mes irgi jau uzsisakeme ziedelius ir graviruosime vardus ir data bigsmile.gif
Atsakyti
pazvelkit i temoje "vestuviniai ziedai" puslapyje 35,ten labai faina ideja-vardai graviruoti isoreje wub.gif
Atsakyti
Mano žiedelyje išgraviruota "Tik tavo" ir vyro vardas bei data. O mano vyro žiedelyje - "Visada su Tavim" mano vardas ir data wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat graviravome savo vardus (tarp mūsų vardų širdutė) ir datą.
Atsakyti
O mes parašėme - Aš tave myliu. Ir vardą. Ant vyro žiedo mano vardas, o ant mano-vyro smile.gif
Atsakyti