O MB žiede juokais sakėm graviruosim datą, vyrai linkę ją užmiršti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 17, 20:47)
O tos kurios graviruoja, turbūt žada pamiršti
Mes neplanuojam graviruot, bet gal dar sugalvosim kada
Mes planuojam
tik dar nezinom,ka graviruosim
o gal dar ir persigalvosim
QUOTE(Tomike @ 2009 09 17, 21:22)
O tos kurios graviruoja, turbūt žada pamiršti
Nežinau ar žada.
Na, tikrai nebent pamiršti žada. Negali žinot kas senatvėje bus, kokia senatvinė demencija
mes graviruosimės,kažkaip labiau tokie prie širdies tie žiedai man tampa kai išgraviruoja
bet dar laukiam kol mums pagamins žiedukus
QUOTE(Dieter @ 2009 09 17, 19:06)
Nežinau ar žada.
Tai koks tikslas tada graviruoti vardą?
Nesumastau. Aišku, aš to nežinau, nelabai ir gilinausi į tai. Tačiau jūs man paaiškinkit, kokia prasmė graviruoti vardą ir datą, ar kažkokią frazę?
Na, tikrai nebent pamiršti žada. Negali žinot kas senatvėje bus, kokia senatvinė demencija

QUOTE(Beproti$kai Fantasti$k @ 2009 09 19, 22:09)
Niekas čia nestumia.
Man tik šiaip įdomu, kodėl graviruoja, kokia prasmė. Dar niekas nesugebėjo atsakyti. Tik truputį jūs, kad žiedas brangus ir daug reiškia.
Tik įdomu ar tik graviravimas ar pats žiedas brangus. Nes nelabai suprantu... jei būtų negraviruotas būtų ne toks artimas?
Tik nepykit, jūs man normaliai paaiškinkit, nes aš tikrai nesuprantu, kadangi apie tai nebuvo kilus mintis, nei pasidomėti, nei pasiklausinėti.
Mes graviravome. Pasirinkom vienoda zodziu derini
Amzinai tavo
Isgraviruotas ziedas tampa asmeniskesnis,ypatingesnis nes tai kas yra ziedo viduje isgraviruota zinote tik judu
Stai kodel mano manymu yra graviruojami ziedai
QUOTE(Ledime @ 2009 09 19, 22:45)
Isgraviruotas ziedas tampa asmeniskesnis,ypatingesnis nes tai kas yra ziedo viduje isgraviruota zinote tik judu
Stai kodel mano manymu yra graviruojami ziedai 
O tai, kad jis vestuvių, ir tik jo užmautas...
QUOTE(Dieter @ 2009 09 19, 21:21)
O tai, kad jis vestuvių, ir tik jo užmautas...
Abu brangus abiejom prasmem!
Butu buve gerai isgraviruot pasipirsimo data ant suzadetuviu nes jau pamirsau pati