Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

Aš nematau prasmės graviravime. Kažkaip abejoju ar pamiršiu savo MB vardą lotuliukas.gif
O MB žiede juokais sakėm graviruosim datą, vyrai linkę ją užmiršti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 17, 20:47)
Aš nematau prasmės graviravime. Kažkaip abejoju ar pamiršiu savo MB vardą  lotuliukas.gif

O tos kurios graviruoja, turbūt žada pamiršti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mes neplanuojam graviruot, bet gal dar sugalvosim kada smile.gif
Atsakyti
Mes planuojam biggrin.gif tik dar nezinom,ka graviruosim rolleyes.gif o gal dar ir persigalvosim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amari*: 17 rugsėjo 2009 - 20:43
QUOTE(Tomike @ 2009 09 17, 21:22)
O tos kurios graviruoja, turbūt žada pamiršti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Mes neplanuojam graviruot, bet gal dar sugalvosim kada  smile.gif

Nežinau ar žada. g.gif Tai koks tikslas tada graviruoti vardą? g.gif Nesumastau. Aišku, aš to nežinau, nelabai ir gilinausi į tai. Tačiau jūs man paaiškinkit, kokia prasmė graviruoti vardą ir datą, ar kažkokią frazę? g.gif
Na, tikrai nebent pamiršti žada. Negali žinot kas senatvėje bus, kokia senatvinė demencija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes graviruosimės,kažkaip labiau tokie prie širdies tie žiedai man tampa kai išgraviruoja smile.gif smile.gif bet dar laukiam kol mums pagamins žiedukus
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 17, 19:06)
Nežinau ar žada.  g.gif Tai koks tikslas tada graviruoti vardą?  g.gif Nesumastau. Aišku, aš to nežinau, nelabai ir gilinausi į tai. Tačiau jūs man paaiškinkit, kokia prasmė graviruoti vardą ir datą, ar kažkokią frazę?  g.gif
Na, tikrai nebent pamiršti žada. Negali žinot kas senatvėje bus, kokia senatvinė demencija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif Nu tik nereikia cia jau stumt ant tu kurie graviruoja, g.gif mes pvz graviravom ir ne prie ko cia pamirsimas, tiesiog smagu matyt kad tas ziedas vestuvinis ir koks brangus ir kiek daug reiskia. Ant mano ziedelio isgraviruota: Amzinai Gintaro mazute sirdute ir data, ir nematau cia nieko bloga!
Atsakyti
QUOTE(Beproti$kai Fantasti$k @ 2009 09 19, 22:09)
doh.gif Nu tik nereikia cia jau stumt ant tu kurie graviruoja, g.gif  mes pvz graviravom ir ne prie ko cia pamirsimas, tiesiog smagu matyt kad tas ziedas vestuvinis ir koks brangus ir kiek daug reiskia. Ant mano ziedelio isgraviruota: Amzinai Gintaro mazute sirdute ir data, ir nematau cia nieko bloga!

Niekas čia nestumia. mirksiukas.gif Apie pamiršimą buvo juokai. mirksiukas.gif
Man tik šiaip įdomu, kodėl graviruoja, kokia prasmė. Dar niekas nesugebėjo atsakyti. Tik truputį jūs, kad žiedas brangus ir daug reiškia.
Tik įdomu ar tik graviravimas ar pats žiedas brangus. Nes nelabai suprantu... jei būtų negraviruotas būtų ne toks artimas? g.gif
Tik nepykit, jūs man normaliai paaiškinkit, nes aš tikrai nesuprantu, kadangi apie tai nebuvo kilus mintis, nei pasidomėti, nei pasiklausinėti.
Atsakyti
Mes graviravome. Pasirinkom vienoda zodziu derini ax.gif biggrin.gif Amzinai tavo ax.gif
Atsakyti
Isgraviruotas ziedas tampa asmeniskesnis,ypatingesnis nes tai kas yra ziedo viduje isgraviruota zinote tik judu mirksiukas.gif Stai kodel mano manymu yra graviruojami ziedai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 09 19, 22:45)
Isgraviruotas ziedas tampa asmeniskesnis,ypatingesnis  nes tai kas yra ziedo viduje isgraviruota zinote tik judu mirksiukas.gif Stai kodel mano manymu yra graviruojami ziedai mirksiukas.gif

g.gif
O tai, kad jis vestuvių, ir tik jo užmautas... g.gif ai, man per sunku tai suvokti... kaip ir su sužadėtuvių žiedu.. unsure.gif
Atsakyti
Mes negraviravom tongue.gif Turbut nerasciau tokiu zodziu, kurie tiktu... o tokie visokie keliu zodziu deriniai kaip amzinai tavo ir t.t. man visiskai nereiksmingi atrodo ir beprasmiai...
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 19, 21:21)
g.gif
O tai, kad jis vestuvių, ir tik jo užmautas... g.gif ai, man per sunku tai suvokti... kaip ir su sužadėtuvių žiedu.. unsure.gif

Abu brangus abiejom prasmem! blush2.gif
Butu buve gerai isgraviruot pasipirsimo data ant suzadetuviu nes jau pamirsau pati lotuliukas.gif o ka jau apie vyrus kalbet tada! lotuliukas.gif
Atsakyti