ar bandet kas nors graviruoti lazeriu kaune?
radau tik viena veta kur tai daro prekybos centre "Savas"
http://www.dovanuide...raviravimas.htm
Ziedai negraviruoti, paprasti. Man tas ziedu graviravimas truputi kvailai atrodo - nu jau negi neatsiminsit sutuoktinio vardo ar vestuviu datos?

QUOTE(smarty_978 @ 2012 07 20, 15:22)
Ziedai negraviruoti, paprasti. Man tas ziedu graviravimas truputi kvailai atrodo - nu jau negi neatsiminsit sutuoktinio vardo ar vestuviu datos? 

musu irgi nebus graviruoti, kam dar tam pinigus kisti

Datos dar ir kaip uzsimirsta, bent jau man, tai isgraviruota vestuviu data visada primins greituoju budu, kada susituokem

Me ketiname graviruoti, tai tikrai daug nekainuoja - 15-20 Lt, graviruosim ne datas ar vardus, o lotynišką frazę.
Neapsisprendėm dar dėl graviravimo. Bet aš bent inicialų ar mums prasmingų žodžių norėčiau, nes tai išskirtų mūsų žiedus iš kitų, būtų asmeniškesni

QUOTE(Balerina:) @ 2012 07 21, 14:34)

musu irgi nebus graviruoti, kam dar tam pinigus kisti

Kiekvienam savo, bet vardu graviravimas zieduose skirtas ne tam, kad nepamirstum sutuoktinio vardo

QUOTE(monera @ 2012 05 18, 22:09)
Išgraviruota "Te sieja amžinai"
Taip su klaida ir išgraviruota? Tikiuosi, kad ne...
Mes nusprendeme graviruoti vardus ir lotyniska fraze, trumpute tokia, bet su labai grazia reiksme

mūsų žiedai graviruoti. Vardas ir data - vardas aišku ne tam, kad neužmirštume, o prieraišumui parodyti, tiesiog man tai yra gražu ir miela
o dėl frazės "neturi žmonės, kur pinigų dėti..", tai mums net nekainavo tokia paslauga - juvelyrikoj padarė dovaną

QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 09:37)
mūsų žiedai graviruoti. Vardas ir data - vardas aišku ne tam, kad neužmirštume, o prieraišumui parodyti, tiesiog man tai yra gražu ir miela
o dėl frazės "neturi žmonės, kur pinigų dėti..", tai mums net nekainavo tokia paslauga - juvelyrikoj padarė dovaną 

Mums irgi nekainavo

QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 09:37)

Pritariu, tai yra grazu ir miela. Be to tas graviravimas kainuoja tiek nedaug ir darai tai visam gyvenimui