Įkraunama...
Įkraunama...

Ar graviruoti Jūsų žiedai?

ar bandet kas nors graviruoti lazeriu kaune?
radau tik viena veta kur tai daro prekybos centre "Savas"
http://www.dovanuide...raviravimas.htm
Atsakyti
Ziedai negraviruoti, paprasti. Man tas ziedu graviravimas truputi kvailai atrodo - nu jau negi neatsiminsit sutuoktinio vardo ar vestuviu datos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smarty_978 @ 2012 07 20, 15:22)
Ziedai negraviruoti, paprasti. Man tas ziedu graviravimas truputi kvailai atrodo - nu jau negi neatsiminsit sutuoktinio vardo ar vestuviu datos? g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
musu irgi nebus graviruoti, kam dar tam pinigus kisti blush2.gif ziuriu zmones neturi kur pinigu deti, tai visokiu nesamoniu prisimasto doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 21 liepos 2012 - 13:35
Datos dar ir kaip uzsimirsta, bent jau man, tai isgraviruota vestuviu data visada primins greituoju budu, kada susituokem bigsmile.gif
Atsakyti
Me ketiname graviruoti, tai tikrai daug nekainuoja - 15-20 Lt, graviruosim ne datas ar vardus, o lotynišką frazę.
Atsakyti
Neapsisprendėm dar dėl graviravimo. Bet aš bent inicialų ar mums prasmingų žodžių norėčiau, nes tai išskirtų mūsų žiedus iš kitų, būtų asmeniškesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2012 07 21, 14:34)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
musu irgi nebus graviruoti, kam dar tam pinigus kisti blush2.gif ziuriu zmones neturi kur pinigu deti, tai visokiu nesamoniu prisimasto doh.gif  doh.gif

Kiekvienam savo, bet vardu graviravimas zieduose skirtas ne tam, kad nepamirstum sutuoktinio vardo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monera @ 2012 05 18, 22:09)
Išgraviruota "Te sieja amžinai"

Taip su klaida ir išgraviruota? Tikiuosi, kad ne...
Atsakyti
Mes nusprendeme graviruoti vardus ir lotyniska fraze, trumpute tokia, bet su labai grazia reiksme wub.gif
Atsakyti
mūsų žiedai graviruoti. Vardas ir data - vardas aišku ne tam, kad neužmirštume, o prieraišumui parodyti, tiesiog man tai yra gražu ir miela 4u.gif o dėl frazės "neturi žmonės, kur pinigų dėti..", tai mums net nekainavo tokia paslauga - juvelyrikoj padarė dovaną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 09:37)
mūsų žiedai graviruoti. Vardas ir data - vardas aišku ne tam, kad neužmirštume, o prieraišumui parodyti, tiesiog man tai yra gražu ir miela 4u.gif o dėl frazės "neturi žmonės, kur pinigų dėti..", tai mums net nekainavo tokia paslauga - juvelyrikoj padarė dovaną mirksiukas.gif

Mums irgi nekainavo mirksiukas.gif daremes ziedus ir graviravimas nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 09:37)

Pritariu, tai yra grazu ir miela. Be to tas graviravimas kainuoja tiek nedaug ir darai tai visam gyvenimui 4u.gif
Atsakyti