QUOTE(Zitlali @ 2008 04 21, 11:04)
O negalima šaldytos tešlos naudoti?? Jei glaimakokią konkrečiai? Nes nemoku aš gamintis tešlos..
gal trapi tešla kur būna šaldyta šiek tiek į tą pusę

juk ir kibinams sviestinė tešla, o trapi tešla taip pat sviesto pagrindu gaminama
bet kibinų tešla tikrai nesudėtinga - nei čia mielių reikia, nei kildinti, žodžiu tik sumaišyti nurodytus produktus, pabandyk, nebandysi - neišmoksi

tik per ilgai neminkyk jei bandysi, tiesiog greitai viską sumaišyk, išminkyk, nes sviestas dedamas tarkuotas, netirpdytas, tai minkant ilgai jis tirpsta nuo rankų šilumos ir atrodo kad tešla skystėja reikia vis daugiau miltų. O jei po to ruoši mėsytę tai dar gali tešlą ir į šaldytuvą pusvalandukui įdėti, nebūtina į kamerą. va ir visa gudrybė