





Vat tešlai: 25g šviežių mielių,
750g miltų, 200g pieno,
2 kiaušinio tryniai,
1 baltymas, 125g sviesto,
3a.š. cukraus,
truputis cukraus,
truputis sodos, nugesintos šaukšte grietinės.
O įdarai buvo tokie:
1. Virtą grikių košę pakepinau keptuvėje su svogūniuku ir druskytės truputį. Šia mase įdariau dalį. Neįtikėtina, bet valgant iškeptą kibiną su tokiu įdaru, skonis buvo kaip su grybais!
2. Varškę sumaišiau su razinomis. Dalį tešlos, kurią nusprendžiau daryti su tokiu įdaru, nesūdžiau, oįdėjau daugiau cukraus.
3. Užplikiau avižinius dribsnius. Pakepinau svogūną. Susmulkinau kumpelį. Kepintą svogūną ir kumpelį sumaišiau su išbrinkusiais dribsniais.