vis dėlto, reikėjo labai sunaudot kažkur kefyrą, tai pabandziau pgl čia rastą tokį receptą, su šiokiais tokiais pataisymais

Tešla:
2 kg miltų(aš sunaudojau gal tik 1,4 kg)
250 g margarino
apie 0,5 litro kefyro (irgi pyliau kokias 3 stiklines)
druskos
sodos, gesintos 1 šaukštelis
į miltus įpylti tirpintą margariną ir viską rankomis gerai ismaisyti (turi gautis tokie riebus trupiniai, vienodi), po to supilti druską, gesintą soda ir kefyro pilti tiek, kad gautusi tesla kaip plastelinas.
aš į kokį kilogramą miltų supyliau lydytą sviestą, tada pamaišiau. sudėjau kefyrą, sodą, druską ir galiausiai miltų tiek, kiek dar trūko iki tinkamos kočiojimui tešlos.
įdarui dėjau faršo+tiek pat tarkuotų svogūnų+tirpinto sultinio kubelį, įv prieskonius.
kitas įdaras buvo su kepintais svogūnais ir kopūstais bei prieskoniais. ir dar kelis padariau su sūriu+krapais.


išėjo kokių 100 vnt, nes mažiukus dariau.

gal ir ne pati tikriausia tešla kibinų, bet vis tiek buvo labai skanu
