Nežinau ar kas nors rašė , tačiau aš į mėsytę įdedu kapoto šviežio kopūsto , tada jie gaunasi laaabai sultingi .
Dabar paklausiu gal ir kvailoko klausimo
juos kepant orkaitej ant tos "blekos" ar ja kuo tept reikia ar ant foljos kepat vienu zodziu kaip...


QUOTE(violetik @ 2005 08 13, 13:22)
Kaip nori
Tik prie folijos, manau, prisiklijuot gali
Aš tai ant popieriaus(kepiniams) 



Dekui


Aš tai iš viso su ta kibinų tešla įvairiausius pyrageėlius kepu...pavyzdziui man labai patiko su svogūno ir paprikos įdaru, arba su sūrio ir žuvies mėsa, arba vietoj žuvies kartais dedu krabų lazdeles, dar darau saldžius pyragelius su varške-beproto skanu...mmmm...
QUOTE(Dargana @ 2005 08 13, 20:06)
Aš tai iš viso su ta kibinų tešla įvairiausius pyrageėlius kepu...pavyzdziui man labai patiko su svogūno ir paprikos įdaru, arba su sūrio ir žuvies mėsa, arba vietoj žuvies kartais dedu krabų lazdeles, dar darau saldžius pyragelius su varške-beproto skanu...mmmm...
O tai tiems su varske, kurie isivaizduoju kokie skanus


QUOTE(Eimante @ 2005 08 13, 22:29)
O tai tiems su varske, kurie isivaizduoju kokie skanus
irgi ta pati tesla kaip kibinams su mesa, ar kaip nors ka pakeiti, pvz cukraus pridedi i tesla 


Ta pati tešla, tik i varškę cukraus pridedu, kartais dar kokių džiovintų vaisių...tik nesumanyk i tešla cukraus dėt, nes ššššš gausis

Nu prisiskaičiau ča jūsų nurodymų ir kad prikepiau kibinų. Nu prekinės išvaizdos tai neturi, bet labai skanu. Nu niekaip man tų skiauterių neišėjo padaryti
, ir skystimėlis ištekėjo, nu bet kaip pirmam kartui tai visai liuks.
Kitą kart darysiu storesnius, nes per daug iškočiojau ir kai kuriuose prasivėrė skylės
, bet šiaip tai valgyt galima

Kitą kart darysiu storesnius, nes per daug iškočiojau ir kai kuriuose prasivėrė skylės


Jūs čia jau daugiau nei prieš metus pradėjot diskutuot apie kibinus, tačiau aš tik šį savaitgalį pirmą kartą kepiau ir, tiesą pasakius, .... skanavau
Kibinus gaminau pagal Atize's receptą. Tešla gavosi
tik miltų tikrai reikėjo daugiau nei 2 stiklinės. Ir įdarui naudojau ne faršą, o smulkiai pjausčiau kiaulienos kumpį, pridėjau daaaaaaug smulkiai pjaustyto svogūno, pipiriukų, druskytės, įpyliau sultinio. Viskas gavosi
ir buvo labai skanu
Dėkui Atize už puikų receptą
. Vyras
jau pradeda džiaugtis Supermama









Nu blyn ir vėl ne kibinai, o sausainiai išėjo
Ir dar išsižiojo.
Kame čia reikalas.
O kokio riebumo jūs sviestą naudojate?




QUOTE(Dyna @ 2005 11 12, 19:16)
Nu blyn ir vėl ne kibinai, o sausainiai išėjo
Ir dar išsižiojo.
Kame čia reikalas.
O kokio riebumo jūs sviestą naudojate? 




Aš pvz ne sviestą naudoju, o margariną. Nusiperku paprasčiausio Vilniaus margarino, gaunasi puikiai, jei ir atsiveria kokios skylės, tai tik dėl nekokybiško "skiauterės" darymo

Nepagalvojus, kad margarinai gali skirtingai elgtis tešloje


[quote=Atize,2004 03 08, 17:03]
250 gr margarino (arba sviesto)
1 kiausinis (reikalingas isplakti ir aptepti kibinus is virsaus
) )
2 stiklines grietines
2 stiklines miltu
margarina arba sviesta reikia sutarkuoti, visus ingridientus (grietine, miltus kad tesla prie ranku neliptu) sudeti isminkyti ir formuoti kibinus kazkur gaunasi 24 kibinai apytiksliai priklauso nuo dydzio kokius darai
. Idaras as darau nekaraimiska paimu farsa ipilu i ji kefyro smulkiai pjaustyto svoguno prieskoniu pagal skoni (pipirai druska) ir viska ismaissau ir darydama kibinus su saukstu i vidu dedu
. Niam kaip skanu
Dariau pagal si recepta ir tikrai nepaprastai skanu.Ir grazus ir skanus
250 gr margarino (arba sviesto)
1 kiausinis (reikalingas isplakti ir aptepti kibinus is virsaus

2 stiklines grietines
2 stiklines miltu
margarina arba sviesta reikia sutarkuoti, visus ingridientus (grietine, miltus kad tesla prie ranku neliptu) sudeti isminkyti ir formuoti kibinus kazkur gaunasi 24 kibinai apytiksliai priklauso nuo dydzio kokius darai


Dariau pagal si recepta ir tikrai nepaprastai skanu.Ir grazus ir skanus

