
žadėtas receptukas. Man tai labai skanūs čeburėkai gaunasi, dar senai senai kaimynka bendrabutyj pasakė

.
tešlai : 3 šaukštai grietinės (30% riebumo), 3šaukštai kefyro, 1 kiaušinio trynys, druska, soda (ant arbat. šaukštelio galo). Užminkom tešlą kaip koldūnams, sodą nugęsint actu.Tešlą atšaldyt. paskui iškočioji kokio nori dydžio.
Įdarui aš imu : kiaulienos-jautienos faršą, svogūnus pakepinu, baltymą nuo kiaušinio išplaku ir sudedu į faršą, druska, pipirai, mairūnas. Na kaip kas nori taip ir gardina mėsos faršą.
Tada iškočioju tešlą, padarau apskritimus su kokia forma , dedu plonai įdaro, užlenkiu ir formuoju čeburekus. kraštą dar galima ir ne virvele užlankstyt. puskė nemoka, tai ji užlenkia tešlą, tada kraštą suplonina ir su šakute suspaudžia,nežinau ar supratot kaip, bet labai greitas ir visai neblogas būdas užlankstymui
skanaus....
168 cm
ech...., kiek to gyvenimo......