Įkraunama...
Įkraunama...

Mano pirma ... paskutinė MEILĖ

Papasakokit apie savo pirmą, antrą... meilę. Kaip susipažinote ir kaip jums sekėsi? Ar pasitvirtino posakis, kad pirmoji meilė skaudi ir nepamirštama?
Atsakyti
Mano pirmoji meilė buvo mokykloje. Jis buvo mokyklos vienas is geidžiamiausių ax.gif .Nors man jis nepatiko.. schmoll.gif Daug vaikunukas vargo kol pasiekė tiksla. Išdraugavome 2 metus.Jis baige mokykla, išvyko studijuoti ir viskas nutruko savaime. Tada du metus liejau ašaras, nes kaip čia dabar reiks be jo gyvent..o kai vieną dieną atsikėliau ir supratau, kad man jo nereikia iškilo klausimas ir ką aš jame mačiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasvyte: 05 liepos 2005 - 07:37
Man irgi buvo panašiai. Pirmoji meilė buvo labai keista, nes jis buvo mano pirmasis vaikinas ir aš nelabai žinojau kaip elgtis. Aišku prieš jį manimi domėjosi pora vaikinų, bet nė vienas nesiūlė draugauti. Išdraugavome metus su puse, bet jis baigė mokyklą ir viskas baigėsi.

Rasvyte, kaip supratau iš paveikslėlio tu žadi tuoktis. Tai papasakok kaip susipažinai su savo dabartine MEILE?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joana1: 05 liepos 2005 - 17:47
nuo mano pirmosios meilės laikų jau 10 metų praėjo... buvau labai jauna, graži ir nepatyrusi mergaitė. visai kaip Džiuljeta (13 metų smile.gif).

pamačiau JĮ pas močiutę kaimę. atvažiavo jis tada iš maskvos pas draugą į svečius. gražus, aukštas, tamsus, už mane vyresnis (15m. smile.gif) na kaip čia nesusislydisi, kai šypsosi tau?

visą mėnesį tą meilę truko smile.gif, kol tėvai manęs atgal į lietuvą neišvežė.
dar ilgai paskui širdelė virpėjo apie jį pagalvojus. ir dabar irgi smagu prisiminti, kokie buvome kvaili ir maži.

beje - jis buvo ir mano pirmas. bučinių prasme smile.gif
Atsakyti
O mano pirmoji meile buvo, kai man buvo 17. Tai tikrai, buvo pirmoji, bet ne paskutine (siuo metu, turiu simta kartu didesne meile wub.gif wub.gif ).
Ta pirmoji meile, buvo ir mano pirmasis..... blush2.gif Jis buvo 2 metais vyresnis. Nezinau kuom jis mane suzavejo, gal del to, kad buvo visu mergu svajone (tuo metu), o demesi atkreipe tik i mane (bet jau man taip tuo metu rodesi ...kas veliau visai nepasitvirtino cry.gif ). Tai as del jo svaigau 2 metus...O draugavom mes gal tik pora menesiu...Kaip sakant, meile trunka 3 metus smile.gif man uzteko dvieju smile.gif Pasikankinau, o poto blaiviai pamasciau, kad as galiu rast kita meile, kuriai busiu reikalinga. Tai va, ir radau ja, bet gal tik 2 dvieju metu, nes po pirmos meiles, buvau viskuom nusivylus, bijojau dar karta patirti skausma...
Kas keisciausia, dabar rasant, visai nespurda sirdele del pirmos mano meiles. Gla del to, kad jau atkentejau savo, o gal del to, kad turiu nuostabu zmogu salia wub.gif
Atsakyti
Mano pirmoji meilė - dabartinė. Jis darė remontą mano draugui. Tai pamačius jį supratau, kad "MANO". Bet pasirodo turėjo kitą merginą. Oj, kiek turėjau dėl jo pasistengti. Bet mano pastangos buvo pastebėtos. Ir dabar jau esam 4 metai kartu.
Atsakyti
mano pirmoji meile mokykloje. bet ji jau seniai pamirsta tad as tam nepritariu. as labiau pritariu posakiui pirmas niekada nebus paskutinis tongue.gif
Atsakyti
Mano pirmoji meilė irgi jau seniai pamiršta 4u.gif Jokių jausmų, jokių emocijų. Net kai susitinkam gatvėje ax.gif
Atsakyti

Rasvyte, kaip supratau iš paveikslėlio tu žadi tuoktis. Tai papasakok kaip susipažinai su savo dabartine MEILE?

[/quote]

Tikrai taip-išteku ir esu be galo laiminga wub.gif
Tiesa pasakius būsimo savo vyro ilgai ieškojau, o radau visai atsitiktinai...per interneta ax.gif Netyčia užsukau į jippii.lt Taip ir susipažinom.Puse metu rašėme laiškus, o po to jis grįžo į Lietuva taip ir nebeišsiskyrėme... biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Budama 14 isimylejau vaikina is savo naujosios klases. Buvo abipuse pirmoji meile ... wub.gif Menesi laiko jis nesiojo mano kuprine ir, aisku, mes susipykome... slap.gif

Praejus devyniems metams po issiskyrimo susitikome, isgereme arbatos, prasnekejome 5 valandas ir supratome, kad visa ta laika ieskojome kazko, kas atstotu mums vienas kita thumbup.gif

Rezultatas: mes jau senokai kartu gyvename ir nesiojame suzadetuviu ziedus smile.gif

Moralas: kai isimyli pirma karta, renkiesi ne statusa, ne pinigus ar perspektyvas - renkiesi zmogu, salia kurio tau gera. Renkiesi sirdimi, o ne racionaliu isskaiciavimu wink.gif
Atsakyti
Ar pasitvirtino posakis, kad pirmoji meilė skaudi ir nepamirštama?

as labai buvau isimylejusi (17m) i viena bernioka is druskininku - draugo pusbrolis...fui, kaip banalu rolleyes.gif .... maniau cia tas vienintelis biggrin.gif laiskus rasem, vienas pas kita vazinejom, pakampese buciavomes.....ir paliko jis mane...tada blioviau menesi (kazkur perskaiciau kad palaidoti savo meile reikia, tai dar ir palaidojau ir apverkiau ir apraudojau...)
o jis pasirodo tik pirmasis mano kelyje buvo... ir ne paskutinis:)
greit isteku... o prisiminimai apie bernioka is druskininku kelia tik sypsena.... albume dar jo nuotrauka turiu....
Atsakyti
Buvo visokių kavalierių, bet mano pirma tikra meilė atsirado mokykloj. 10-oje klasėje aš jį pastebėjau, 12-oje jau mokėmes kartu ir susikukavom ax.gif . Po to ilgai draugavom, buvo visko... O dabar po beveik 7 metų, mėnesio pabaigoje jau būsiu jo žmona 4u.gif wub.gif
Atsakyti