ech..kiek visokiu skirtingu istoriju...
Siaip, kartais pamastydavau, kad geriau jau buciau nepatyrusi tos beprotiskos meiles..bet vistiek..kai skausmas jau toli ir likusios grazios akimirkos ir be to esu uz tai,kad noriu daug ka patirti siame gyvenime ir daug ka isbandyti tai tikrai nebesigailiu..
Pirmasoji mano meile, maniau kad buvo pirmasis mano vaikinas(su kuriuo pradragavome metus),bet paskui supratau, kad nea..nes paskuj sutikau zmoguti9beja kuris is pat pradziu man labai nepatiko

, mes kartu studijavome, todel mateles labai daznai..ir per viena "tusa" kazkas nutiko..jis mane pakviete pasokti ir BUM! Jo akyse pamaciau kazka,kas mane palauze..nuo to vakarelio mes pradejome susitikineti ir prasidejo nuostabi draugyste..bet po poros menesiu..(buvau gan nepastovi,jauna neisilaksciusi..),nutariau ji palikti,bet jis buvo toks svelnus,toks atidus..ir vis tempiau ..ir pati nepajutau,kaip viskas pasikeite..as ne tik nebenorejau jo palikti,bet net bijojau,pagalvoti apie issiskyrima..taip va tada suvokiau kad

..ir pirma karta pradejau mastyti ,kad noriu seimos ir net VAIKU! (apie ka seniau net nemasciau, arba jei pamastydavau,tai sakiau kad nesu sukurta seimai, o tuo labiau vaiku nenoreciau tureti..) ,o pasirodo tam reikejo tik tinkamo zmogucio.. Budami kartu mes svaikdavom,planuodavom musu ateiti..beprotiskai ji mylejau..su juo budama patyriau pilnatve ir atrode,kad nieko daugiau ir nebenoriu, tik buti su juo...taip isdraugavome 2 metus.. BET kai kas nutiko, tiesa pasakius tai gal ir nereiksmingi dalykai pradejo griauti musu santykius..t.y. tie nereiksmingi dalykai labai pakeite mane..dingo pasitikejimas juom..nors jis nieko labai blogo ir neatleidziamo nepadare,bet kadangi buvau labai pavydi o dar tos nepasitikejimo kibirksteles..po mazu po mazu bet ir sugriove santykius..mes issiskyrem..po puses metu..abu turejom po artima zmogu..bet isdavem juos..nes vistik dar mylejome vienas kita..

.. vel keliai issiskyre,po puses metu vel susiejo..tada jau as tik viena turejau drauga, bet ir si karteli ji isdaviau..nes niekaip neatsispyriau savo gyvenimo meilei..

..pradejom susitikineti..as palikau savo drauga ir gal but butume vel susieje su savo meile..bet turejau isvaziuoti i uzsieni..kai gryzau..viskas jau buvo pasikeite,jis kitam mieste,visai nebesimatem..dabar retkarciais pabendraujam laiskais,sms'ais...jis turi drauge, o as gyvenu su draugu(kuri tikrai myliu..)..bet vat tos pirmosios didziosios meiles vistiek jokie isbandymai ir laikas neuzgesino..ji tebera,gal nebetokia stipri ir aistringa..bet dar suvirpa isrdute ji prisiminus ir su juo bendraujant..ir net nezinau,aks nutiktu,jei abu kada susitiktume...

...o juk praejo jau apie 4metai nuo issiskyrimo..taigi manau ,kad toji meile niekada nesurudys...