Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

Super istorija smile.gif smile.gif 4u.gif
O as vis tikiosi, kad irgi cia parasysiu savo laiminga istorija.Tikiu stebuklais doh.gif
Atsakyti
Mes irgi jau ne metus planuojam ir nieko neiseina, bet optimizmo neprarandam. smile.gif Paskaicius Jusu istoriju nuotaika pagereja ir laukti lengviau darosi. Manau dabar dar ir krize daug kam nervu pagadino, o nuo nervu ir pasekmes. verysad.gif Esu girdejusi, kad laimingiems zmoniems lengviau pastoti. Lauksim ir mes laimingu dienu gal tada ir nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy mama @ 2010 01 05, 19:17)
Super istorija smile.gif  smile.gif  4u.gif
O as vis tikiosi, kad irgi cia parasysiu savo laiminga istorija.Tikiu stebuklais doh.gif

Tikrai gera. Tik va kad vienintelis kol kas autorės pranešimas. Įdomu ar sulauksim daugiau? Ar visa ši graži istorija ir toliau kvėpės kaip IVF reklama.
Kada paskaitai forumo senbūvių, optimizmo visos tos procedūros neprideda, kaip ir čia paskelbta statistika.
Aš irgi tikiu stebūklais. Ir laukiu savojo. Dabar pasidariau refleksoterapiją. Žinot, miegas pasidarė ramesnis, kažkaip geriau jaučiuosi. Dabar laukiu Šiatsu. Buvo atvažiavęs į Vilnių gydytojas iš Japonijos - tiesiog fantastiniai atsiliepimai. Bet aš nepakliūvau.

Mano istorija dar nėra su ta stebūklinga pabaiga, bet man vėl nušvito viltis, kada pradėjau rūpintis visu kūnu, o ne jo atskirais organais.

Sekmės visoms!
Mes būtinai čia čia aprašysim savo stebūklus. nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedagne @ 2010 01 06, 15:28)
Tikrai gera. Tik va kad vienintelis kol kas autorės pranešimas. Įdomu ar sulauksim daugiau? Ar visa ši graži istorija ir toliau kvėpės kaip IVF reklama.
Kada paskaitai forumo senbūvių, optimizmo visos tos procedūros neprideda, kaip ir čia paskelbta statistika.

vietoj to, jog dziaugtumemes kito laime, mes bandome izvelgti klasta - ar tas butina? na ir kas, kad viena karta parasys siame forume - juk svarbiausia, kad parasys savo ilgomis viltimis nuseto laukimo akimirkas, pasidalins jomis su mumis 4u.gif
as tikiu ir raginu visas/-us (ypac vyrus!) rasyti savo istorijas! ir nesvarbu kaip daznai cia lankotes! svarbiausia yra jusu noras pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 01 06, 14:49)
vietoj to, jog dziaugtumemes kito laime, mes bandome izvelgti klasta - ar tas butina? na ir kas, kad viena karta parasys siame forume - juk svarbiausia, kad parasys savo ilgomis viltimis nuseto laukimo akimirkas, pasidalins jomis su mumis  4u.gif
as tikiu ir raginu visas/-us (ypac vyrus!) rasyti savo istorijas! ir nesvarbu kaip daznai cia lankotes! svarbiausia yra jusu noras pasidalinti  4u.gif

RositaK, atsiprašau. Tu teisi. Čia sekmės istorijos. doh.gif
4u.gif
Atsakyti
omeduke sveikinu 4u.gif smagiau širdeliai pasidaro ,kad kažkam pasisekė,pagalvoji ir apie save ,kad gal irgi viskas priešakį,smagu skaityti ,dėkui kad parašiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedagne @ 2010 01 06, 14:28)
Aš irgi tikiu stebūklais. Ir laukiu savojo. Dabar pasidariau refleksoterapiją. Žinot, miegas pasidarė ramesnis, kažkaip geriau jaučiuosi.  Dabar laukiu Šiatsu. Buvo atvažiavęs į Vilnių gydytojas iš Japonijos - tiesiog fantastiniai atsiliepimai. Bet aš nepakliūvau.

Mano istorija dar nėra su ta stebūklinga pabaiga, bet man vėl nušvito viltis, kada pradėjau rūpintis visu kūnu, o ne jo atskirais organais.

Sekmės visoms!
Mes būtinai čia čia aprašysim savo stebūklus. nestuke.gif  thumbup.gif

Tikrai, parasiau tik viena karta i si foruma blush2.gif . Bet galiu jus uztikrinti, kad jokia IVF reklama as nesu suinteresuota. Duok Dieve, kad kuo daugiau mergaiciu pastotu be jokiu intervenciju ir be vargu. Bet juk rasom cia toms, kurioms kazkuriuo momentu pritruksta vilties , kurioms kartais slysta zeme is po koju ir kurios galvoja, kad yra vieninteles isgyvenancios laukimo kosmara. Tik norejosi pasiusti mazyte optimizmo zinute ir pasakyti, kad ir man buvo minuciu, kai norejau viska nutraukti, kai nekenciau savo kuno, kai jauciau, kad neistversiu tu ilgu laukimo ir viltie kanciu. Bet butent sie puslapiai man dave didele dali vilties.Todel, atsidekodama jums visoms, norejau ir as jus nors kaip palaikyti.
Atsakyti
As i si foruma i einu tada, kai man buna sunku, kai asoros bira kaip pupos ir visa laika dziugiuosi, kai kazkam sekasi, neslepsiu tikrai pavydziu bet pavydziu tuo baltu pavydu, kodel kitai, o kada mano bus laikas kai tapsiu nescia.
Aciu visoms kurios rasote savo stebuklingas istorijas.Jusu istorijos duoda man stipribes ir isvermes.ACIU...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(omeduke @ 2010 01 06, 18:28)
Bet juk rasom cia toms, kurioms kazkuriuo momentu pritruksta vilties , kurioms kartais slysta zeme is po koju ir kurios galvoja, kad yra vieninteles isgyvenancios laukimo kosmara.

Va butent! as ir kaip kokia erke prisisiurbusi is istorijos vilties, sedziu ir vepsau kada atsiras naujas, jegas papildantis ''grobis'' blush2.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.Skaitineju jusu istorijas jau senai, ir visa laika sakiau,kad kai pastosiu butinai cia parasysiu, taigi tesiu savo pazada wub.gif Aisku to teko palaukti ilgokai, taciau nuo musu leliaus planavimo praejo lygiai 2metai ,bet aciu Dievui pagaliau jis nusprende mus pradziuginti tokiu stebuklu nestuke.gif Netgi pavadinciau naujametiniu stebuklu, nes du bruksniukus pamatem butent gruodzio 31 thumbup.gif laimes ir asaru buvo pilni namai,net netikejom ,nes planavom 2 metai,ir atrode nesamone ,kad va dabar taip gavosi ...

O siaip istorija tokia.Po kokiu 6 menesiu nepastojimo kreipiausi i gydytoja, siaip profilaktiskam pasitikrinimui, nes jau maniau gal ,kas blogai ,kad nesiseka pastot puse metu, kur manem viskas bus paprasciau.Gydytoja nieko ypatingo nepasake, tik tiek ,kad nenorekit taip greit ,gaudykit vaisingas dienas ir vsio.Taip vis guodziaus ir bandziau tiket.
Po kokiu 3-4men. vel kreipiausi tik i kita ginekologe, nes sau itarinejau endometrioze, buvau nemazai pasiskaicius, o man pries ir po mmm tepliodavo rudai.Nu ka ta kita ginekologe lyg ir itaria endometrioze, sako reiktu laparaskopijos, tuo paciu patiksrintume ir kiausintakiu nepraeinamuma.Asaros vel, bet jei reiks tai reiks.Bet pries tai dar sako istiriam vyra.Istyrus vyra pasirode irgi problemeliu, mazai normaliu formu, be to rodo leukocitai uzdegima unsure.gif Geriam abu antibiotikus, po to vyras dar 3men. Profertili.Atidedam laparaskopija,tipo sperma pasitaisys ir gal pastosim. Sperma gera, bet rezultato nera. Tu 3men.laikotarpyje dar pasidarau visokiu bakteriju tyrimus Endemike, rastos nepavojingos kelios zarnynes bakterijos, jokiu chlamidiju, mikroplazmu ir t.t. Po kokiu 1.5 metu nepastojimo kreipiausi dar i viena ginekologe, si iskart patare darytis laparaskopija, nebelaukt, be to gausim daug tikslios informacijos.Nu ir as po menesio jau guliu liogoninej, baisu buvo,nes nebuvau gulejus, bet ko tik nepadarysi del tos brangenybes 2.gif Taigi diagnoze- endometrioze 2stadija, kiausintakiai idealus,trumpi,pratekami...Apsiverkiau,kai suzinojau,kad kiausintakiai pratekami,atrode,kad viskas bus gerai smile.gif Suteike gydytojai daug vilciu,sake 3-6men laikotarpy turetume nestuke.gif Tik sake daznai myletis smile.gif Grizau is ligonines kaip ant sparnu, isisiepus visada ir tikedama,nes kaip ir visos kliutys pasalintos ,dabar tikrai pavyks.Pakartojam spermos tyrima isitikinimui,viskas normos ribose wink.gif prisiperkam vitaminu abu,ir kimbam i darbus,kruopsciai kas 2-3 dienas stengiames,menuo du trys keturi nieko,nervuojuos ,pykstames su vyru ,visi klausineja ,tai kada jus ,kodel nera, nervina,negaledavau ziuret i kitas nescias, pykau ant Dievo,kad mums taip nesiseka,skaitinejau SM,verkdavau ....Po to nieko nebetikejau ,bet pradejau gert arbatas medetku,po to dar ta borovaja matka ,gruodi isidarbinau naujam darbe,visos mintys buvo tik ten, kaledos pilvai skauda, galvoju mmm vel prasides, viena diena nera,pilva skauda ,kita diena mmm vel nera, bet kazkaip nesureiksminu ,nes ne viena karta buvau prisimascius,nu ir ka prisipirkom su vyru sampano naujiems metams, bet galvoju reiktu pasitikrint ar galiu smagintis, nu ir ka rozinem spalvom nusidaze visas pasaulis pamacius du bruksniukus wub.gif padejau testa po eglute ,ir vyrui pasakiau su Naujais metais clap.gif Manasis buvo soke, ir dar niekaip negalejo patiket ,kol kraujo tyrima nepasidariau ir nenuejau pas gydytoja biggrin.gif
Tai va tokia musu istorija, nepykit ,kad issipleciau, bet norejau viska su smulkmenom wink.gif Mums jau 5 savaites wub.gif Ir jau turim savo pirmaja foto,nors esam dar labai mazi, ir reikia pasisaugot del viso pikto, bet tikiuos uzaugsim dideli, jeigu jau Dievas dave toki dziaugsma turi pasisekt iki galo wink.gif
O jus brangiosios ,tikekit,tikrai tikekit, as irgi maniau ,kad nieko gero nebebus, ir net nezinau ,kas mums padejo ,bet lygiai 6 men po operacijos pastojau...Kiekvienai savo laikas, mano laikas gal buvo dabar ... wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif Super 4u.gif Skaiciau jusu istorija ir tarsi isgyvenau su jumis visa skausma ir dziugesi.
Sveikinu jus!
Atsakyti
omeduke, ačiū už istoriją 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolė, kad pasidalinai savo džiaugsmu. Labai ilgą kelią nuėjot, nenuleidot rankų thumbup.gif Pati turėjau jau 7IUI, viena iš jų sėkminga, bet ne iki galo. Kartais labai sunku prisiverst ir vėl pradėt tikėt, kad tapsiu mama, bet perskaičius tokias istorijas, optimizmo daugiau. Ačiū! Aukit ir stiprėkit smile.gif

E.m.a.
- wub.gif wub.gif wub.gif
Skaičiau tavo išgyvenimus kaip savo pačios. Labai už jūsų šeimyną džiaugiuosi. Laikyk stipriai savo žirniuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidaa: 08 sausio 2010 - 20:37