Sveikos, merginos
Mes su vyru kartu jau 12 metu. Po astuoniu santuokos metu, netekusi kantrybes pradejau keliones po gydymo istaigas... Keturis metus gydziau nevaisinguma.... Gydytoja is Nevaisingumo klinikos Klaipedoje, sake, STEBUKLAS!!! Realiai jus sveika, bet kazkodel nepastojate... Ovulaicija vyko, kiausinelis brendo, pratekamumas kiausintaliu idealus.... Clostylbegyt`ai, Gonal`iai, inseminacijos ir tt.... Visko buvo... bet rezultatu NULIS... o nusivylimo kiek... Asarodavau darbe, masinoj .... Vyras guode sakydamas, kad net Valdas Adamkus be vaiku, ir jis neatrodo nelaimingas...

Busim laimingi ir mes..
Vaistai pora kartu uzaugino cistas, jas teko po keleta menesiu gydyti... Laporoskopija dariausi savo noru, pasirodo be reikalo, buvau sveika

Tiesiog, nebeismaniau ko griebtis.. Santuoka eme klibeti.. Barniai, asaros.. Zodziu... liudna..
Tada emiau dometis liaudies medicina, ir visokiais kitais keistais gydymo metodais. Ir zinot ka,
PADEJO! Kuris budas padare si stebukla pasakyti negaliu, nes kaip minejau ju buvo ne vienas, bet rezultatas

Visi sie zmones kartu ir padare mudu laimingus!!
Jei kam idomu, o gal kam ir pades, mielai isvardinsiu viska, ka naudojau pati:
***Buvau pas
zolininke JADVYGA BALVOCIUTE, nepamenu miestelio, bet Zemaitijoje. Ji man parinko zoleliu visokiu, bet man tai nepadejo

O arbata - skani. Daug pas ja zmonu is visos LT vaziuoja, daug kam ji padeda, isgydo.
***Teko pabuti ir VARNIUOSE, pas REGINA. REGINA - kaip rengenas, mate visas mano organizmo bedas apie kurias kalbejo gydytojai. Tik ji neturi galiu gydyti, ji diagnozuoja ir pasako kaip tas bedas galima salinti. Ji man itare endometrioze, liepe operuotis. Beje, kalbama, kad ji tiksliai meta kortas, tokiu atsiliepimu teko girdeti is tu, kurie pas ja jau buve. As pati nesiburiau

pabijojau
REGINA - VARNIAI 860540124Jos telefonas ijungtas tik viena karta per menesi, paskutine menesio diena, tik tadien vyksta registracija. Skambinti ryte, nes veliau jau nebebuna vietu.
***Gydomuju galiu turi ir
ALGIMANTAS KLAIPEDOJE. Jis - kaip ekstrasensas, bet nenori, kad ji taip vadinciau, nes jis save kazkaip kitaip vadina

nebepamenu. Liuks zmogus! Jis taip pat mato tavo ligas, ir maza to, geba jas gydyti. ALGIMANTAS patvirtino REGINOS teorija, kad man endomitrioze. Ir emesi jos gydyti, ir kas smagiausia pagyde. Vienas seansas man atsiejo 40 lt. Gydymas vyksta paprastai, be kontakto. Jis neliecia jusu rankomis! Galima sakyti, kad gydo akimis. Apie Algimanta suzinojau is kitu, pas ji besilankiusiu zmoniu. Sake, kad jiems padejo, tad pabandziau ir as.
ALGIMANTAS - KLAIPEDA, Taikos pr, 868510437***Ir dar viena maloni moteris
SIAULIUOSE - VARANAVICIENE TERESE. Ji taip pat padeda pasveikti, tik jai labai svarbu ar zmogus tikintis. TERESE gydo malda. Ji mato zmogu kiaurai, man toooookiu dalyku pripasakojo, kad net vyras visu detaliu nezinojo..... Praeiti mano mate, ne is delno, bet is akiu turbut

Ir apie vyra pasakojo, jis sake, kad viskas - tiesa.
TERESE VARANAVICIENE - SIAULIAI, Pitniskio gatve 3 -7 ,868443963.Mokestis uz jos pagalba - pinigine auka jos pacios statytai koplytelei.
Tai va, mielos merginos, kuo galejau tuo padejau

Man kazkuris is tu zmoniu tikrai padejo!!! Bet kuris????? Net pati siandien nezinau... Gerbiu juos visus.
Linkiu ir jum surasti savaji gydytoja

O jis tikrai yra!!!! O kur jis??? Zinote tik jus pacios, jusu intuicija

Nenuleiskit ranku.
Buna STEBUKLU gyvenime
Na, o jei kam neaisku ka cia pripaisciau, rasau savo telefono numeriuka, gal ko paklausti noresite

Nesidrovekite!!!
RITA 8-653-24963 Palanga