Įkraunama...
Įkraunama...

Duphastonas

Baigus geri šį preparatą, tai tkrai praeis.
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, ar gali būti labai stiprus Duphaston vaistų šalutinis poveikis ir koks? Ar yra buvę taip Jūsų praktikoje?
Pirkau tik 10 tablečių ir negavau informacinio lapelio.
Ačiū,
Atsakyti
Pašalinės reakcijos pasitaiko ypatingai retai. Man su jomis susidurti neteko, bet vaisto anotacijoje rašoma, kad gali būti pykinimas, galvos svaigimas, žarnyno veiklos sutrikimai, galvos skausmas.
Atsakyti
miela gydytoja, norejau paklausti, man israse gerti duphaston,po 10 tableciu 3 menesius, norejau paklausti. Mano paskutine4s mmm buvo tokios neaiskios, kad as kaip ir nelabai suorantu as sirgau ar ne, zinau, kad skamba labai keistai, bet taip jau yra, visa laika man tik tepliojo ir buvo gleiviu kraujingu, bet kad butu kraujo kaip per normalias mmm tai ne truko kaip visada man 7 - 8 dienas (ar taip ir turi buti, tai mano pirmos mmm po persileidimo, kuris buvo pries tris menesius?), todel as dar nepradejau gerti duphaston ir nezinau kada pradeti, o po pirmos dozes (po 10 tableciu) kada pradeti gerti antra pakuote? gydytoja sake, bet as tiksliai neatsimenu ar po 14 ar po 15 deinu blush2.gif ? ir ar po triju mensiu galiu iskart bandyti pastoti ar ne? Man buvo nustatytos policistines kiausides. labai daug klausimu, bet dekui is karto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tunisija: 06 vasario 2006 - 14:35
Po persileidimo tokios mėnesinės būti galėjo. Atminkite, kad Jūsų atveju idealus tikslumas visai nebūtinas, ir jei pradėsite gerti vaistus porą dienų anksčiau, ar vėliau, tikrai nieko neatsitiks.
Taigi pasiskaičiuokite nuo šių, kad ir labai menkų mėnesinių pradžios 14 -tą dieną ir pradėkite gerti "Duhpaston"ą. Gerkite 10 dienų. Kitą ciklą lygiai taip pat - vėl nuo mėnesinių pradžios pasiskaičiokite 14 dienų ir vėl gerkite vaistus 10 dienų. T.p. ir trečiąjį ciklą. Baigusi šį gydymą tikrai galite bandyti pastoti.
Atsakyti
miela gydytoja, as jau esu baisioje nevilty, nezinau ka daryti, as jusu jau klausiau apie tai, kaip gerti dupahastona, ir tada savo klausime rasiau, kad mano mmm buvo labai jau neaiskios, labai negausios ir t.t. Jus sakete, kad tai yra normalu, taciau jau vel kelios dienos kip man teplioja ir stiprokai teplioja, skauda nugara, ir as nezinau ka man daryti ar pradeti gerti duphastona ar ne, po tu neaiskiu mmm pradzios penktadieni jau butu 14 dienu? teplioja lygiai taip pat, kaip teplioja per atseit mmm. ka man daryti, pradeti gerti duphastona ar ne? labai prasau patarkit ka daryti? verysad.gif verysad.gif verysad.gif jeigu nebuvo tu mmm tai gal pradejus gerti duphastona jos prasidetu ir butut normalios? verysad.gif verysad.gif ir dar vienas klausimelis, ar tikrai duphastonas gali padeti isgydyti policistines kiausides, ir ar as galesiu susilaukti vaikiuko (man pirmas buvo persileidimas)? Aciu JUms labai uz atsakymus ir uz kantrybe?
Atsakyti
"Duhpastoną" gerkite. Tokie acikliniai tepliojimai ir rodo ciklo sutrikimą, taigi vartojant vaisus ilgainiui viskas turėtų susitvarkyti. Jei kils neaiškumų, rašykite vėl.
Tai, kad vieną kartą pati pastojote, įrodo, jog policistinių kiaušidžių sindromo jums greičiausiai nėra( apie šį sindromą jau esu ne kartą rašiusi, pasisikaitykite ankstesniuose atsakymuose). Taigi, pastoti ir antrą kartą tikimybė labai didelė.
Atsakyti
Miela gydytoja, as vis jums neduodu rmybes, tikiuosi, kad labainepyskit 4u.gif siandien pradeju gerti duphastona, norejau pkalsuti ar galiu kartu su juo pradeti gertti ir vitaminus "pregnancare"?
Ir dar vis galvoju, del tu kraujo tyrimu, kuriuos man padare Lietuvoje, nes man sdake, kadangi mano mmm nereguliarios (tiksliau ju is vis nera), tai nera tikslo laukti ir hormoninius tyrimus padare nelaukus mmm, tai tada visi hormonai buvo normos ribose. Ar tikslus tie hormoniaiz tyrimai? Nes jus sakete, kad jeigu hormonai geri taigreiciausia, man nera policistiniu kiausidziu, tai dabar ir galvoju visa laika apie tai.
Pradejus gerti duphastona, kada man turetu prasideti mmm? ir ar ji geriant bresta kiausineliai ,ar ne? nes cia prisikaiciau visko, kad net siaubas mane jau ima visai blink.gif verysad.gif dekui uz jusu laika 4u.gif
Atsakyti
Vitaminus ir "Duphastoną" galite gerti kartu.
kada bus mėnesinės geriant šį preparatą sunku pasakyti. Gali būti, kad išgėrus pirmąjį kursą, mėnesinių dar nebus. Jei taip atsitiktų, apie tolesnį gydymą reiktų spręsti individualiai
Tikimybė, kad įvyks ovuliacija, t.p.labai maža. Dažniausiai tenka ją stimuliuoti. Tačiau, kiekvienas organnizmas yra individualus, ir visaip gali būti.
Atsakyti
miela gydytoja as ir vel aps jus su klasuimuku blush2.gif sekmadieni isgeriau aspkutine duphaston'p tablete, vaakr prasidejo tepliojimas, siandien jau sergu gan gausiai. tai daabr nezinau kuria dien laikyti pirma mnesiniu diena ir nuo kada skaiciuoti tas 14 dienu ir kada vel pradeti gerti kitas tabletes duphaston'o tabletes? dekui labai blush2.gif ir dar norejau pklausti aer tai, kad menesines prasidejo, taip greitai, tai geras zenklas ar nel bai? ta prasme kai man itare policistiniu kiausidziu sindroma.
Atsakyti
Aiškaus kraujavimo pradžią ir laikykite pirmąja mėnesinių diena, nuo jos ir skaičiuokite 14 d. Tai, kad mėnesinės prasidėjo tokiu laiku, visiškai normalu.
Atsakyti
reikalas tas, kad po KT nutraukimo nesulaukiu menesiniu pusantro menesio. ilgiau laukt nenorejau todel nutariau pavartoti duphaston, nes jis kaip ir issaukiantis menesines preparatas. jo pakuoteje parasyta:
"Mėnesinių sutrikimas - Nuo 5 iki 25 ciklo dienos reikia gerti du kartus per dieną po 10 mg."
Klausimas kaip suprasti ta "nuo 5 iki 25 ciklo dienos"? Nusipirkau 10 tableciu, nes paprastai to uztenka menesinems issaukt. tik klausimas kaip man dabar jas gerti sendien man jau 65 ciklo diena unsure.gif Zinau tik tiek kad doze yra 2 tabletes per diena.
Patarkit!
Atsakyti