Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

Na, ziuriu uzvedziau cia intrigele.... Atsakau tai, kuri klause, ar esu absoliuciai visus Kristianos kvapus isuosciusi. Zmogau, as Kristianos kliente nuo 1993 metu, kai ji tik atsidare! Visu 100 proc kvapu nesu isuosciusi, nemanau, kad ir tu esi. Taciau didziaja dauguma asortimento tikrai zinau. Ir be kvepalu man ne gyvenimas. Labai daug isuostau ir uzsienyje oro uostuose. Visu atsakingumu pasakau, kad kol gyvuos Creme e la creme, i Kristiana vargiai uzeisiu. Nei manes cia kas pazista, nei ka, bet man baisiai sueme juokas, kai kazkas paskelbe kad sita parduotuve "mados" reikalas.Nnezinau, gal Stiliaus damoms ir mados reikalas. Man poreikiu tenkinimas
Atsakyti
QUOTE(Rasamargarita @ 2009 01 26, 23:29)
Visu atsakingumu pasakau, kad kol gyvuos Creme e la creme, i Kristiana vargiai uzeisiu.

o kas bus, kai jau visus CdC kvapus išuostysi? bigsmile.gif Ir vėl pasidarys viskas taip banalu ax.gif
Atsakyti
Sakykit, o parduotuvej CdC R.Piguet BANDIT kvepalai kokios koncentracijos yra EDT ar EDP g.gif Buvau pasikvepinus ir testerio, bet kad baisiai trumpai kvepejau verysad.gif
Atsakyti
Creme de la Creme parduotuvėje šiandien pasirodė ETRO naujiena Pegaso
user posted image

Lengvų citrusų pradžia (bergamotė, citrina, neroli), vidurinės natos: bazilikas, pipirai, vilkdalgiai, o bazėje atsiskleidžia labai maloni mediena (kedras, benzoinė derva, švitrūnas) smile.gif
Atsakyti
Ar yra sios parduotuves internetinis puslapis? Butu idomu pasizvalgyti.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 03 06, 15:40)
Ar yra sios parduotuves internetinis puslapis? Butu idomu pasizvalgyti.

Puslapis yra, bet kol kas nėra į ką žvalgytis blush2.gif Bet šiuo metu vyksta darbai ir tikiuosi neužilgo galima bus ten pamatyti visą asortimentą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 03 06, 14:43)
Puslapis yra, bet kol kas nėra į ką žvalgytis  blush2.gif  Bet šiuo metu vyksta darbai ir tikiuosi neužilgo galima bus ten pamatyti visą asortimentą  4u.gif

bigsmile.gif laukiu nesulaukiu.

Papildyta:
Koks grazus interjeras! Kaip patinka. Pagaliau nors nuotraukose pamaciau parfumerini "roju" Lietuvoje.

Super dizainas.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 03 06, 16:37)
Creme de la Creme parduotuvėje šiandien pasirodė ETRO naujiena Pegaso

tssss, o tai užbananins goss.gif ban.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 03 06, 20:03)
tssss, o tai užbananins goss.gif ban.gif

Nu tai gal banint visus, kas kvepalu naujienu temoj raso? bigsmile.gif
Atsakyti
Pegasą vakar uosčiau, bet dar jo iki galo nesupratau ax.gif , reikės vėl bandyti rolleyes.gif Nes rankos buvo išpurkštos visokiais kitais. Kaip supratau, čia yra labiau žinančių asortimento naujoves blush2.gif , vat norėjau paklausti, ar tie miniukai reguliariai pasirodys, ar čia tik vienkartinė atrakcija Petite Cherie garbei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 07, 09:25)
vat norėjau paklausti, ar tie miniukai reguliariai pasirodys, ar čia tik vienkartinė atrakcija Petite Cherie garbei? ax.gif

rolleyes.gif Kokie miniukai ir kiek kainuoja? Nes būtų labai patogu išmėginti kvapą neperkant viso kibiriuko(senokai buvau, o asortimento formos ir turinio naujienos domina netgi labai).
Atsakyti
Minėtieji 25 ml - 99 Lt. ax.gif Kvapas labai gerai laikosi. Jau išgraibstyti, anksčiau buvo daugiau, dabar vos keli belikę.
Atsakyti