Na, ziuriu uzvedziau cia intrigele.... Atsakau tai, kuri klause, ar esu absoliuciai visus Kristianos kvapus isuosciusi. Zmogau, as Kristianos kliente nuo 1993 metu, kai ji tik atsidare! Visu 100 proc kvapu nesu isuosciusi, nemanau, kad ir tu esi. Taciau didziaja dauguma asortimento tikrai zinau. Ir be kvepalu man ne gyvenimas. Labai daug isuostau ir uzsienyje oro uostuose. Visu atsakingumu pasakau, kad kol gyvuos Creme e la creme, i Kristiana vargiai uzeisiu. Nei manes cia kas pazista, nei ka, bet man baisiai sueme juokas, kai kazkas paskelbe kad sita parduotuve "mados" reikalas.Nnezinau, gal Stiliaus damoms ir mados reikalas. Man poreikiu tenkinimas
QUOTE(Rasamargarita @ 2009 01 26, 23:29)
Visu atsakingumu pasakau, kad kol gyvuos Creme e la creme, i Kristiana vargiai uzeisiu.
o kas bus, kai jau visus CdC kvapus išuostysi?

Sakykit, o parduotuvej CdC R.Piguet BANDIT kvepalai kokios koncentracijos yra EDT ar EDP
Buvau pasikvepinus ir testerio, bet kad baisiai trumpai kvepejau

Creme de la Creme parduotuvėje šiandien pasirodė ETRO naujiena Pegaso

Lengvų citrusų pradžia (bergamotė, citrina, neroli), vidurinės natos: bazilikas, pipirai, vilkdalgiai, o bazėje atsiskleidžia labai maloni mediena (kedras, benzoinė derva, švitrūnas)

Lengvų citrusų pradžia (bergamotė, citrina, neroli), vidurinės natos: bazilikas, pipirai, vilkdalgiai, o bazėje atsiskleidžia labai maloni mediena (kedras, benzoinė derva, švitrūnas)

QUOTE(JVana @ 2009 03 06, 15:40)
Ar yra sios parduotuves internetinis puslapis? Butu idomu pasizvalgyti.
Puslapis yra, bet kol kas nėra į ką žvalgytis

QUOTE(BlackDee @ 2009 03 06, 14:43)
Puslapis yra, bet kol kas nėra į ką žvalgytis
Bet šiuo metu vyksta darbai ir tikiuosi neužilgo galima bus ten pamatyti visą asortimentą 

Papildyta:
Koks grazus interjeras! Kaip patinka. Pagaliau nors nuotraukose pamaciau parfumerini "roju" Lietuvoje.
Super dizainas.
QUOTE(BlackDee @ 2009 03 06, 16:37)
Creme de la Creme parduotuvėje šiandien pasirodė ETRO naujiena Pegaso
tssss, o tai užbananins

QUOTE(Gervela @ 2009 03 06, 20:03)
Nu tai gal banint visus, kas kvepalu naujienu temoj raso?

Pegasą vakar uosčiau, bet dar jo iki galo nesupratau
, reikės vėl bandyti
Nes rankos buvo išpurkštos visokiais kitais. Kaip supratau, čia yra labiau žinančių asortimento naujoves
, vat norėjau paklausti, ar tie miniukai reguliariai pasirodys, ar čia tik vienkartinė atrakcija Petite Cherie garbei?

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 07, 09:25)
vat norėjau paklausti, ar tie miniukai reguliariai pasirodys, ar čia tik vienkartinė atrakcija Petite Cherie garbei? 

Minėtieji 25 ml - 99 Lt.
Kvapas labai gerai laikosi. Jau išgraibstyti, anksčiau buvo daugiau, dabar vos keli belikę.