Sveiki, ir mes lankome l/d Svirpliukas, smalsuciu grupe. Sako, pirmas ivaizdis, visada klaidinantis...sis kartas taip pat ne isimtis...
Kai pirma karta pamaciau Stasele, ji man atrode ideali aukletoja, tokia meili, besisypsanti, o Judita atvirksciai - grieztesne, tokia storzieviska....Bet dabar praejus keliems menesiams, galiu pasakyti, kad viskas apsisuko....Judita - labai maloni, sauni aukletoja: padeda maziukams nuo laiptu nulipti, paguodzia, ir ant rankyciu paima, atsimenu atejus i grupe pirmosiom dienom, vaiksciojo vaikus uz ranku paemus, verkiancius, apsisnargliavusius...butu turejus daugiau ranku, visi turbut butu susikibe i jas...
Stasele - gal ir gera aukletoja, taciau niekada nesu maciusi, kad ji kaip nors svelniai prisiglaustu prie vaiko, ar ji apkabintu...Kaip cia raso viena mama, kaip suprantu, musu vaikai eina i ta pacia grype, tai truputi issigandau isgirdusi, jog ji ne karta girdejusi, jog ant vaiku saukiama...aisku, saukiam ir mes kartais, kai isveda is kantrybes, bet visai kitaip yra, kai sauki tu - mama, ir kai saukia svetimas zmogus....Taip, cia aukletojos yra pasakiusios - kad neperrengines vaiku pietu miegui, nemaus jokiu pizamu ir pan. Esu ne karta pasiemusi vaika apsisnargliavusi, ar bubis koks is nosies islindes - o jug metemes visi po 100lt, kad nupirkti serveteles, wc popieriu ir pan. Pati esu atnesusi papildomai serveteliu, uz savo pinigus, nei aciu, nei vaiko nosis nuvalyta.
I darzeli patekome labai sunkiai...labai...bet nieko nera neimanomo!!!
Mano vaikas labai judrus, praktiskai kaip enerdzeizeris - neissikrauna, buvo incidentas ivykes darzelyje, ir esu labai nepatenkinta, kad aukletoja Stasele si incidenta, kuri iskrete mano vaikas, nuo manes nuslepe, o kitai mamai, kurios vaikas to incidento metu nukentejo, viska papasakojo.
Taciau is kitos puses - atejus i darzeli pasiimti vaiko, vos istempiu ji is grupes. Gal del jo tokio aktyvumo, jam kaip tik ir reikia truputi grieztesnes aukletojos, nes kitaip jis ant sprando uzsiliptu???