Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu....

QUOTE(migle31 @ 2008 11 18, 20:43)
Va istorijų tai netrūksta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Viena nuotaka pasakojo (ji jau po savo vestuvių su pusesere atvažiavo suknelių žiūrėt) kad pirko suknelę Gariūnuose ir kai jaunikis nešė per tiltą trūko gorseto siūlė , gorsetas nukrito o nuotaka liko nuoga iki pusės.

nu cia panasiai kaip as vaikui pirkau kostiumeli turguj, sveciuose pataisiau kelnes, tai pasidare dvi klesnes gumu sujungta doh.gif lotuliukas.gif , klyno siule visa isiro, gerai kad vaikui dar ne 2metu nebuvo
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 18, 20:47)
Oi, rugseje, duodi kaip nuo stogo. lotuliukas.gif . Kaip sakoma krisk kniupscias ir sisiok i virsu.  lotuliukas.gif . Gerai tu cia suskelei apie savo dieda. Eh, smagu cia su jumis, merginos 4u.gif

pasmus sako apsisik kniubscias blush2.gif

nors nesu kazkokia kuri apie save labai gerai galvoju, bet mb man daznai sako kad jo bobike graziausia ir laisvai "praeiciau" i mises lotuliukas.gif , nu glosto sirdi tokie vyro zodziai, kad vis dar tave mato ir dar neisiedei ax.gif , tiesiog vercia jaustis vis dar ypatinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 18, 20:57)
as ju isvis nelaukiu... nenoriu, kad isvis siemet jos but... galetu eit ir praeit...

Sutinku su Tavimi. Juk tiek mazai laiko praejo. O musu angel_sadangel.gif isejo beveik vienu metu verysad.gif O as nevaidinsiu, kad man gerai kokia as stipri. Man jau nusibodo ir pavargau buti stipri. Uzkniso juodai is aplinkiniu girdeti: kokia tu stipri na kokia tu stipri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viskas busiu ir esu silpna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 18, 20:54)
Turbut lakstysiu, kaip isprotejusi pries sventes. Nes dovanas perku paskutine savaite blush2.gif

na vat ir as taip iki siol, bet galvojau reikia dovanomis anksciau pasirupinti, kad poto biesas neimtu ir lakstyt nereiktu ax.gif
Atsakyti
as nezinau ka pirkt tom dovanom, nes viskas taip banalu... vaikui reiks kazka sugalvot, o kitiems tai tik simbolines. vyrams tai sakiau reiks ziurstu seimininkavimui prisiut su ju vardais lotuliukas.gif(dedem, diedukam)
Papildyta:
vsio mergos ate, einu kaist arbaciukes ir su puodeliu i lova ir ko tai man rodos, kad ryte gal jau naujienu turetu but rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 18 lapkričio 2008 - 21:05
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 18, 21:07)
as nezinau ka pirkt tom dovanom, nes viskas taip banalu... vaikui reiks kazka sugalvot, o kitiems tai tik simbolines. vyrams tai sakiau reiks ziurstu seimininkavimui prisiut su ju vardais lotuliukas.gif(dedem, diedukam)
Papildyta:
vsio mergos ate, einu kaist arbaciukes ir su puodeliu i lova ir ko tai man rodos, kad ryte gal jau naujienu turetu but rolleyes.gif

prasnekai apie ziurstus lotuliukas.gif tai norit pasirodysiu, koki as per savo vestuves nuo savo pirsliuko gavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
visiems buvo daaaaug juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as tai net susinepatoginau vienu momentu blush2.gif
Atsakyti
laba bigsmile.gif Jus cia apie Kaledines dovanas... as dar rimtai nepradejau nieko ieskoti. Tik sumasciau 2 artimiausiu draugu seimom issiuvinet paveiksliukus rolleyes.gif tai plusu vakarais - viena vakara mezgu divejai suknele, kita vakara siuvineju karsta.gif tikiuosi viska spesiu iki Kaledu tongue.gif

su MB mes pernai nepirkom vienas kitam dovanu, nes tada buvom visus pinigus sukise buto remontui, o siemet gal reikes ka nors... ax.gif
Atsakyti
Atia bye1.gif, bet pala rugseje kokiu naujienu? g.gif
Papildyta:
[ [/quote]
Del STT ar is Tavo fronto??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 18 lapkričio 2008 - 21:12
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 18, 21:09)
prasnekai apie ziurstus lotuliukas.gif tai norit pasirodysiu, koki as per savo vestuves nuo savo pirsliuko gavau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
visiems buvo daaaaug juoko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o as tai net susinepatoginau vienu momentu blush2.gif

aisku, kad norim..

O cia nuotaikai pakelti..
http://golyeismeshny.../movie-310.html
http://golyeismeshny.../movie-780.html
Atsakyti
oi, neparasiau...
ikeliau i musu albumiuka blush2.gif
tik labai nesijuokit blush2.gif

cia jis ji man uzdejo, sakydamas, kad vyras neziures, jeigu busi su paprastu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta avyte: 18 lapkričio 2008 - 21:18
nu taip neimanoma, tik biski daugiau uzsijemus ir sia tau, tiek skaitimo turiu dabar!!!
Atsakyti
[quote=Klaudi Ja,2008 11 18, 21:12]
Atia bye1.gif, bet pala rugseje kokiu naujienu? g.gif
Papildyta:
[ [/quote]
[/quote]
galima susizvengsiu del savo fronto lotuliukas.gif lotuliukas.gif bo tai raudona raudonanuo vakar ax.gif
nu tai aisku kad is STT- kamscio dalis(na sakyciau gal turejo ir visas prasivalyt) pasisalino, buvo saremiai apgavikai, dienele ramu tai kaip ir veiksmas turi tikrasis prasidet, eisiu paraganaut gal kad greit viskas suveiktu ir prie puodelio kavos ryte sulauktume naujienu drinks_cheers.gif

nu vsio ate ate einu griut
Atsakyti
[quote=rugsėjė,2008 11 18, 23:18]
[/quote]
galima susizvengsiu del savo fronto lotuliukas.gif lotuliukas.gif bo tai raudona raudonanuo vakar ax.gif
nu tai aisku kad is STT- kamscio dalis(na sakyciau gal turejo ir visas prasivalyt) pasisalino, buvo saremiai apgavikai, dienele ramu tai kaip ir veiksmas turi tikrasis prasidet, eisiu paraganaut gal kad greit viskas suveiktu ir prie puodelio kavos ryte sulauktume naujienu drinks_cheers.gif

nu vsio ate ate einu griut
[/quote]
labanakt! 4u.gif
Atsakyti