Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu....

niu ką merginos sąrėmiauja jau kažkaip mūsų burbuliukė , sakė sąrėmiai užeina kas dvi minutės ir būna po 40 sek , tai va eina ji dabar poguliuko reikia pailsėt prie didįjį darbą juk wub.gif o manau jau ryt gausim žinių apie user posted image.

visoms ramios nakteles , jei tik gausiu žinių tą pačia akimirką parašysiu ...

tikimes čia kažko rimtesnio pradžia bent jau palinkėkim jau visos to juk ji savo mergytės taip laukia .... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 19 lapkričio 2008 - 22:32
Labutes mirksiukas.gif pagaliau atgavau kompa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu jus ir priraset doh.gif Kol perskaiciau viska!!!!

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 19, 11:33)
* Pirma mintis šovė - Divėja  wub.gif  .  smile.gif 

Oi kaip sito noreciau wub.gif bet turbut tai buvau ne as......

QUOTE(STT @ 2008 11 19, 19:13)
sveika sekta

myliu jus visas  4u.gif
labai labai ačiū už tokį palaikymą - man nerealiai malonu, kad jus turiu..

Laukiam laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai. Sekmes 4u.gif

QUOTE(migle31 @ 2008 11 19, 21:36)
ryt 100 proc bus. Nu bet man net pačiai keista kaip kortos pasikeitė blink.gif  blink.gif  blink.gif  beje mergaitė atsineša labai gerą lemtį.  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif

Einu miegucio... Saldziu sapniuku 4u.gif
STT,lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Einu ir as miegucio...

STT laikykis.......

Ryt is ryto apie 7 pasijungsiu naujienu suzinoti...
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 11 19, 21:33)
NIPPie ra kaip ten  blush2.gif pamirsau  blush2.gif Kodel tai keistai klausi ar mes domimes Kravcenkos asmeniniugyvenimu?
Visos turimsavo asmenini gyvenima, o kaip gyvena mylimas  wub.gif daktaras galim suzinoti is spaudos ir t.t, nieko cia blogo nematau, naturalu  mirksiukas.gif

Tai vat butent-NATURALU smile.gif Bet sunaus vardas...manau spaudoj neraso apie tokius dalykus blush2.gif Vienu zodziu-BAIGIAM sitas kalbas. Ne tam cia susirinkom rolleyes.gif
Visos palaikom STT ir lauksim ziniu ryte ax.gif
Noriu pasiklausti "ka reiskia atidaryti stalcius ir paleisti plaukus? nelabai suprantu, paaiskinkit man, naujokei rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu pasiklausti "ka reiskia atidaryti stalcius ir paleisti plaukus? nelabai suprantu, paaiskinkit man, naujokei rolleyes.gif
[/quote]

SVEIKUTE, TAI REISKIA , KAD GREICIAU IR LENGVIAU PAGIMDYTU mirksiukas.gif AS PATI GIMDYT VAZIUODAVAU PASILEIDUS KASAS,TAIP MAN TUOMET DAR KOL BUVO GYVA MANO PROBOBUTE PATARE mirksiukas.gif IR ISTIES PAGIMDZIAU LENGVAI BE PLYSIMU,O VA SU SUNUM LEKIAU KAIP AKIS ISDEGUS,KARSTAS RUGPJUTIS PASITAIKE PLAUKAI SURISTI IR KAMAVAUS NETAS ZODIS blink.gif
STT MAZULE DZIAUGIUOS UZ TAVE NET GRAUDULYS IMA KAI PRISIMENU KOKS DZIAUGSMAS MAZULE PRIGLAUST PRIE SIRDELES PO TOKIOS NETEKTIES....KAI GIME MANO LUKRECIJA PO KORNELIJOS MIRTIES VERKIAU IS LAIMES KAIP BEGEMOTE.....
STT PAKENTEK MAZULE JAU GREITAI LABAI GREITAI MAZYTE PRIGLUS PRIE TAVO KRUTIES wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 11 19, 22:21)
va ne visada mano regurialius saremius kas 3-4 minutes nurase paruosiamiesiem

Na man, tundrai, tie paruošiamieji sąrėmiai visiškai nesuprantamas dalykas doh.gif Man atrodo jei jau sąrėmiai tai tuoj gimdysi doh.gif blush2.gif Na maksimum po 6-8 val. Kad man kažkaip nebuvo kad sąrėmiai taip kad būtų, o paskui jau sugalvotų dingt. Na su Juste jie prasidėjo 2 val. nakties, o pagimdžiau 14 val., tik kad tie sąrėmiai ir nebuvo dingę, tik šiaip ne tokie skaudūs. g.gif Na bet čia ko gero aš jau nieko nesuprantu ar pajust nesugebėjau blush2.gif
QUOTE(Lera @ 2008 11 19, 22:28)
tikimes čia kažko rimtesnio pradžia bent jau palinkėkim jau visos to juk ji savo mergytės taip laukia ....  wub.gif [/color]

Linkiu to iš visos širdies 4u.gif wub.gif
Papildyta:
Na va viena kalbuos lotuliukas.gif
Tai labanakt visoms 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites 4u.gif na kaip musu STT? wub.gif
QUOTE(vdapr @ 2008 11 19, 21:41)
Mane volnujet viena pytanie.
That dvuchkalbystės story. Iki šiol daug kur možno bylo skaityti, that dviejų językow mokėjimas vlijajet nechorošo. I have svoi wzgląd, how možno išspręsti etu problemu. Jau nuo jaunystės am četyriochkalbis. And vsio okei.

Matka išmokė po litewskai, Tėvas – po polskai, mokykloje išmokė po angelskai, Russian TV – po ruskai. Konečnas rezultatas bardzo stulbinantis – new language! Jei panstwo visuotinai pasiektų so far, butų priamo bespadobna. Karoče, po biškį iš každovo języka, ir everybody ponimajet, visi gali mowiac or govoritj. Oczywiscie, tai will give načialo dlia new international kalba, ktora v dziesięc times lučše negu esperanto. Ir sovsem nereikia bojatsia, that litovskij język išnyks. Naoborot, litvinų kalba taps meždunarodnogo famous.
Vapščie mano predloženije toks: kadangi visa Lietuva četyriochkalbė, kviečiu vsech žmones mokytis that nowego języku. Ibo greičiau rasprostranitj this language, reikia naujų učebnikų and knygų. Aš lično esu ready to translate į etu kalbą didžiųjų pisatelių stories.

As you can see, etot straipsnis yra četyriochkalbis, ale koe čto can rozumiec predstaviteliai četyrioch narodov. Vot kokia nauda! Nebereikia to translate z jednego języka į kitą.

Lietuvos people – nemislykite ir neabejokite! Future priklauso četyriochkalbystei!

Jonas John Kuznecov-Kowalski

oho blink.gif o as galvoju, kad jau pamirsau kaip skaityt reikia po nakties lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ir kvaila gi as tongue.gif

QUOTE(HenriLuk @ 2008 11 19, 23:26)
SVEIKUTE, TAI REISKIA , KAD GREICIAU IR LENGVIAU PAGIMDYTU mirksiukas.gif AS PATI GIMDYT VAZIUODAVAU PASILEIDUS KASAS,TAIP MAN TUOMET DAR KOL BUVO GYVA MANO PROBOBUTE PATARE mirksiukas.gif IR ISTIES PAGIMDZIAU LENGVAI BE PLYSIMU,O VA SU SUNUM LEKIAU KAIP AKIS ISDEGUS,KARSTAS RUGPJUTIS PASITAIKE PLAUKAI SURISTI IR KAMAVAUS NETAS ZODIS blink.gif
STT MAZULE DZIAUGIUOS UZ TAVE NET GRAUDULYS IMA KAI PRISIMENU KOKS DZIAUGSMAS MAZULE PRIGLAUST PRIE SIRDELES PO TOKIOS NETEKTIES....KAI GIME MANO LUKRECIJA PO KORNELIJOS MIRTIES VERKIAU IS LAIMES KAIP BEGEMOTE.....
STT PAKENTEK MAZULE JAU GREITAI LABAI GREITAI MAZYTE PRIGLUS PRIE TAVO KRUTIES wub.gif

vat matomai cia tikrai teisybe wub.gif palyginau savo gimdymus, ir atitinka rolleyes.gif jei ateityje dievulis leis man ir as vel pastosiu, tai gimdymui ne tik pasileisiu plaukus, bet dar ir ju prisiauginsiu, kad butu daugiau paleistu plauku biggrin.gif
Atsakyti
Oi, LERA, nekankink, negi išeisiu nežinomybei unsure.gif
Jėtau, MB tuoj bambėt pradės, kad nuo ryto SM sėdžiu, o jau ir tuoj eit laikas (veža iki univero) unsure.gif
Labas rytas, mergytės 4u.gif
Atsakyti
4u.gif labas rytas, atsikeliau, jungiu kompa, kad naujienas paskaityt, o cia NIEKO blink.gif hmmm laukiam toliau wub.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Ir as anksciausiai atsikeliau ir ilindau naujienu bigsmile.gif Ale dar nera g.gif Nu laukiam 4u.gif
Atsakyti
Labas Rytas,

jau net nervas imti pradejo....................................Leraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atsakyti
Labas rytas mergaitės,
Kaip matau dar naujienų nėr verysad.gif Kur gi atstovė spaudai?
Atsakyti