Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu....

sugadinsiu biski smagias nuotaikas, vat siedziu mastau, ir pagalvojau, kokia as esu istiesu nevikiele, neks man nesigauna, viskas is ranku krenta, ir aplamai sedziu tokia visa be svajoniu, siekiu, kaip kokia darzovie, arba ne kaip sudas po sroviuj teku ir svarbiausei neko nenoriu net keist sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 11 20, 14:20)
o tu garsiai pasakyk ką manai , o ta žinai paskui apsireikš kuri  tu tada tipo aš taip ir galvojau , nu visus laurus sau susigriebsi , o taip žinosim apie ką galvojai  lotuliukas.gif

čia mano padauža savo kondicijoj biggrin.gif

koks grazutys blush2.gif mes nieko pries toki zianta turiet ir skirtumas geras butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 11 20, 14:21)
Migle, mano posto turbūt nematei verysad.gif Na tiek to smile.gif

nEPRAŽIŪRĖJAU TIESIOG LABAI LABAI ATSAKINGAS TAVO KLAUSYMAS IR REIKALAUJA RIMTO NAGRINĖJIMO. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif VA UŽMIGDYSIU SAVO MAŽIUKĄ TADA PAŽIŪRĖSIU.
Atsakyti
OJ LERA BEDU SU BUSIMOMIS MARCIOMIS TURESI hihihi.gif GRAZUS TAVO VYRUKAS. SORRY mazylis wub.gif Juk jis tau dar kudikelis smile.gif Visada juk vaikas bus. Net kai seima sukurs smile.gif Visoms mamoms juk taip smile.gif

O del slapukes nestuke.gif, tai bijau nemalone uzsitraukti blink.gif Tikrai unsure.gif Bijau scare.gif
Apeliuoju i nestuke.gif atviruma lotuliukas.gif Tai gal prisistatys......
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 20, 14:26)
nEPRAŽIŪRĖJAU TIESIOG LABAI LABAI ATSAKINGAS TAVO KLAUSYMAS IR REIKALAUJA RIMTO NAGRINĖJIMO.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  VA UŽMIGDYSIU SAVO MAŽIUKĄ TADA PAŽIŪRĖSIU.

as taip ir pagalvojau kad tu tesiok turi susikaupt, nes klausimas begalo svarbus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 11 20, 13:59)
na va, vaziojam pas vyro drauga i svecius juo nepazistu visai ir man peilys vaziot ten, tai visai nenoriu, jis ligtai plikas lotuliukas.gif  nu vienu zodziu, jai policininkas tai nieko gero, o tas draugas verslo analitikas, tai nezinau ar jis susijes su teisesauga g.gif  na va visai noras dingo vaziot doh.gif  ka daryt??? ka patarsi???

o PAKELIUI UŽ GREIČIO VIRŠIJIMĄ GALI SUSTABDYT POLICININKAS IR PAPRAŠYT SUSIMOKĖT lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif VA IR BENDRAVIMAS NE SAVO NORU lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 20, 14:29)
o PAKELIUI UŽ GREIČIO VIRŠIJIMĄ GALI SUSTABDYT POLICININKAS IR PAPRAŠYT SUSIMOKĖT lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  VA IR BENDRAVIMAS NE SAVO NORU lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi nereikia mum baudu schmoll.gif ir greicio mes nevirsejam kai vaziojam o dabar kai pasakei tai to labiau lotuliukas.gif jauciu seip uzsirausim i koki menta be nuotaikos, teks grazei man sipsotys ir akytem mirksiet kad paliaistu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 11 20, 12:25)
koks grazutys blush2.gif  mes nieko pries toki zianta turiet ir skirtumas geras butu lotuliukas.gif

na tavo mergytės dar nemačiau bet manau mes irgi nieko prieš ją butumem biggrin.gif

nors jau kandidatu nuo gimino nemažai turi tiksliau kandidačių , nors pats porina kad jam išvaizda busimo žmonos nesvarbi , nes nori kad atrodytu kaip mama lotuliukas.gif o galiausiai pareiškia mama buk mano žmona blink.gif

va dar parodysiu vienas nuotraukytė čia jis pernai čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 20 lapkričio 2008 - 12:35
QUOTE(migle31 @ 2008 11 20, 13:26)
nEPRAŽIŪRĖJAU TIESIOG LABAI LABAI ATSAKINGAS TAVO KLAUSYMAS IR REIKALAUJA RIMTO NAGRINĖJIMO.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  VA UŽMIGDYSIU SAVO MAŽIUKĄ TADA PAŽIŪRĖSIU.

Aišku, o aš maniau kad nematei blush2.gif

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 20, 13:28)
O del slapukes nestuke.gif, tai bijau nemalone uzsitraukti blink.gif Tikrai unsure.gif Bijau scare.gif
Apeliuoju i  nestuke.gif  atviruma lotuliukas.gif Tai gal prisistatys......

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 20, 11:47)

tai tau įdomiai turėtu buti toks jausmas ypač jei pildosi.. bet man babce visada sakydavo kad burti ir burtis yra nuodėme (nors ir pati burdavo ) tai man kažkaip ir budavo baisoka , aš bijau kažka bloga paie savo šeimą išgirst apie kitka tai ne  schmoll.gif

Na, as jau po pietu 4u.gif
i burimus as atsargiai ziuriu. Net nezinau kodel, jau esu rasius kazkur (gal ir cia), kad baisia bijau kazka nelabai gero suzinot. unsure.gif Tai niekada neiciau pas bureja, nors siaip gal ir kartais biski rupi, bet... neeee schmoll.gif schmoll.gif
Tai noriu paprasyt migles, net jei ir megeja, nemesk jokiu kortu apie mane, o jei ir mesi, tai nesakyk, ka rode, ok? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos, jei galima prisijungsiu prie Jūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estutė @ 2008 11 20, 13:36)
sveikos, jei galima prisijungsiu prie Jūsų smile.gif

prasom.
jei jauti, kad reikia- junkis.
Papildyta:
ar kuri man galit greit pasakyt kaip stt. nes cia kol perskaitysiu tiek lapu...na gal jau yra lelius?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 11 20, 12:41)
prasom.
jei jauti, kad reikia- junkis.
Papildyta:
ar kuri man galit greit pasakyt kaip stt. nes cia kol perskaitysiu tiek lapu...na gal jau yra lelius?

nereikia daug skaityt reikia tik ten kur ryškiai raudonai D yra yra jau mūsų mergytė wub.gif
Atsakyti