QUOTE(Lera @ 2008 11 20, 12:01)
nu vot ir aš tokių būrimu lb bijau

prikalbės kokių vėju paskui iš baimes ir pasikart galima, prisigalvoju tada visko o juk kaip sako kinu išmintis bijok galvot , mintis gali realizuotis tai.. man atrodo tie burimai ir yra tiesiog žmogaus savitaiga
Tai kad man nieko baisaus neišbūrė, tik kad visiškai į lankas nusivažiavo - esu vienturtė (vos nenusinešusi mamos gyvybės), o pasakė kad ne vieną vaiką mama turi (reiks pradėt ieškot per "Atleisk"

), mano angeliuko iš vis nematė ir šiaip visokių neatitikimų.
Daug žmonių pas ją ėjo, bet man tai nepataikė visiškai. O tu Migle sakai kad mėgėja tik, o kaip pildosi tai matėm kuo puikiausiai.
Lera koks gražuolis tavo berniukas, o jau tos rudos akys....
QUOTE(bim @ 2008 11 20, 12:25)
sugadinsiu biski smagias nuotaikas, vat siedziu mastau, ir pagalvojau, kokia as esu istiesu nevikiele, neks man nesigauna, viskas is ranku krenta, ir aplamai sedziu tokia visa be svajoniu, siekiu, kaip kokia darzovie, arba ne kaip sudas po sroviuj teku ir svarbiausei neko nenoriu net keist
Tu apie tą nevykelę baik čia man, nedrįsk taip galvoti

Ne dėl visų nesėkmių mes kalti būnam, kartais taip susiklosto likimas ir nebėra kur trauktis. Nenorėk mažute po netekties nepraėjus metams šokinėti iš džiaugsmo, tas skausmas dar toks aštrus, o ir po antros netekties tiek nedaug laiko praėję... Viskam reikia laiko, ateis dar tavo laikas džiaugsmui
O pas mane tų svajonių daug, bet nėra ryžto ir noro keist ką nors.
QUOTE(estutė @ 2008 11 20, 12:53)
prieš 2 metus palaidojau sūnų
Estute

Junkis prie mūsų, kartu bandysim gyventi su skausmu.
QUOTE(migle31 @ 2008 11 20, 13:56)
LINUTE DU KARTUS MEČIAU KORTAS IR ABIEM ATVEJAIS KRITO VISOS TEIGIAMOS KORTOS. AŠ KLAUSIAU AR VAIKUTIS GIMTŲ SVEIKAS, GRAŽUS? ŠIUO ATVEJU VISKAS BUS LABAI GERAI. ABIEM KARTAIS KRITO VISOS VIEN TEIGIAMOS KORTOS.

Linute tik tik pasiryšk, o mes kumščius už tave per visą nėštumą laikysim