Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu....

QUOTE(vdapr @ 2008 11 17, 11:45)
tai turi but tvarkoj... nes jauciuosi puikiai... o einu, kad mama prase... kad ji galetu ramiai miegot...

Laukiam rezultatu!!!!! Tik nepamirsk parasyt mirksiukas.gif
Atsakyti
nu negaliu mergaites nenusikeikti, jau galejau 3 kartus pas savo gyd pasidaryti HCG tyrima, prisikambinau i ta ginekologo centriuka, ats bus tik ketvirtadieni, tipo jei kas negerai jie patys susisieks, cia nuramino gun_bandana.gif , niekaip neperprantu ju sistemos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 17, 12:24)
jei iš manęs žinių, tai manau kad bus ilgai - anksčiausiai šiandien vakare, nes kol kas štilis

QUOTE(STT @ 2008 11 17, 12:40)
kol kas visiškai štilis - jooookios apsoliučiai veiklos, nei sąrėmiuko, nei nieko nieko...
laukiam

Tai ir laukiam užtat bigsmile.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 11 17, 12:41)
Ai mergytes... siandien vaziuosiu savo aparatura parodyti...  mirksiukas.gif
na del viso pikto... matysim ka papasakos...  g.gif

Sėkmės aparatūros demostravime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 11 17, 12:18)
nu negaliu mergaites nenusikeikti, jau galejau 3 kartus pas savo gyd pasidaryti HCG tyrima, prisikambinau i ta ginekologo centriuka, ats bus tik ketvirtadieni, tipo jei kas negerai jie patys susisieks, cia nuramino gun_bandana.gif , niekaip neperprantu ju sistemos blink.gif

console.gif ach tas laukimas zudo doh.gif Bet laikom kumscius,nepaleidziam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 11 17, 14:18)

Nu ka, biciuk, laukiam dar verysad.gif .Kantrybeles...
Atsakyti
Auuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kur visos prapuole??????
As va,einu papietausiu essen.gif
Ir ieskau,ka cia galeciau SB vakarienei pagaminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 17, 12:07)
Laukiam rezultatu!!!!!  Tik nepamirsk parasyt mirksiukas.gif

butinai papasakosiu...

QUOTE(lina31m @ 2008 11 17, 12:22)
Sėkmės aparatūros demostravime mirksiukas.gif

nu svarbu lipdama ant samalioto, kad nenuskriciau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bo tada tektu biuleteni dar testi mirksiukas.gif

Bice - viskas bus ciki... o tas laukimas anskciau ar veliau baigiasi... aisku geriau jau anksciau baigtusi...

Diveja... as tai cepus dariau... tai uz tai biskiuka dingau... o va kur kitos... tai neaisku... g.gif Skaniu tau pietu...
Atsakyti
- Brangusis, turiu dvi naujienas. Gerą ir blogą.
- Gerai, pradėk nuo gerosios.
- Saugumo pagalvės suveikė...

Kunigas taiso savo namų tvorą. Šalia stovi mažas kaimynų berniukas ir nenuleidžia nuo jo akių:
- Tu, tikriausiai, nori tapti staliumi, mažyli? - klausia kunigas.
- Ne, man tiesiog įdomu išgirsti, ką sako kunigai, kai užsitrenkia sau plaktuku per pirštą.

Moteris klausia vyro:
- Ar tiesa, kad zuikiai yra kvailiausi gyvunai pasauly?
Vyras atsako ramiu balsu:
-taip zuikuti mano....

Užeina į barą vyras su stručiu.
- Man alaus,-sako vyras.
- O jums,-klausia stručio barmenas.
- Man irgi,- atsako strutis.
- Gerai, iš jūsų abiejų - septyni šešiasdešimt.
Vyras įkiša ranką į kičenę, ištraukia lygiai tiek kiek prašė barmenas ir sumoka.
Ilgai jie į tą barą vaikščiojo ir tapo nuolatiniais klientais. Vyras visada sumokėdavo neskaičiuodamas, ir visada būdavo lygiai centas prie cento.
Kartą jo barmenas ir klausia:
- Klausyk, kaip čia yra? Tu tik įkiši ranką į kišenę ir visad ištrauki tiek, kiek reikia?
- Buvo taip. Radau palėpėje seną lempą, patryniau, iš jos išlindo džinas ir pažadėjo įvykdyti du mano norus. Pirmas noras buvo, kad visada turėčiau pinigų tiek, kiek reikia.
- Tai protingas noras! Daug geriau negu prašyti milijono, kuris kažkada vistiek baigsis. O dabar nesvarbu, ar eitum pieno, ar mašinos pirkti, pinigų bus tiek kiek reikia. Bet ką čia daro tas strutis, kuris vis su tavim vaikšto?
- Matai, barmene, antras mano noras nebuvo toks protingas. Aš paprašiau, kad šalia manęs visad būtų ilgakojė
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 17, 14:01)

- Matai, barmene, antras mano noras nebuvo toks protingas. Aš paprašiau, kad šalia manęs visad būtų ilgakojė

lotuliukas.gif lotuliukas.gif sitas geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 11 17, 12:40)
pingvina jau nuemei, o tai kiek jau dienu virs yra?

pliuse dvi dienos pernešiojimo

QUOTE(vdapr @ 2008 11 17, 12:41)
Ai mergytes... siandien vaziuosiu savo aparatura parodyti...  mirksiukas.gif
na del viso pikto... matysim ka papasakos...  g.gif

blyn tik paskui supratau kokią aparatūrą... blyn, galvoju, kokia aparatūra ji prekiauja ir ką praleidau doh.gif lotuliukas.gif
sorry, bet po šito posto pirma mintis buvo, kad tu kažkokia aparatūra prekiauji lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu laukiam iš tavy žinių biggrin.gif
sėkmės 4u.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 11 17, 14:37)
nenuskriciau...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bo tada tektu biuleteni dar testi  mirksiukas.gif

uoj, jau jei aš nenusiverčiu, tai ir tu nenusiversi.... bet aš tai matai šalia vyrus turiu, tai jei kas - pagaus....
jei būtų boba tai dar atsitrauktų cool.gif pas ką tu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 17, 14:15)
pliuse dvi dienos pernešiojimo
blyn tik paskui supratau kokią aparatūrą... blyn, galvoju, kokia aparatūra ji prekiauja ir ką praleidau doh.gif  lotuliukas.gif
sorry, bet po šito posto pirma mintis buvo, kad tu kažkokia aparatūra prekiauji lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nu laukiam iš tavy žinių biggrin.gif
sėkmės  4u.gif
uoj, jau jei aš nenusiverčiu, tai ir tu nenusiversi.... bet aš tai matai šalia vyrus turiu, tai jei kas - pagaus....
jei būtų boba tai dar atsitrauktų  cool.gif  pas ką tu  doh.gif

niejko baisaus del aparaturos.... as is tikruju ir parasiau neaiskiai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o taip einu pas moteri gine... tik jei krisciau tai jei ji gaudytu.. tai manau nuo mano gabaritu slapia vieta is jos liktu mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 11 17, 15:27)
niejko baisaus del aparaturos.... as is tikruju ir parasiau neaiskiai...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o taip einu pas moteri gine... tik jei krisciau tai jei ji gaudytu.. tai manau nuo mano gabaritu slapia vieta is jos liktu  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu joooooooo doh.gif
susirask vyrą tam reikalui - aš būčiau pas bobas dabar - jaučiu puščiau šimtą kart daugiau doh.gif
Atsakyti