Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vaiko pašalpos Airijoje 2-a tema

QUOTE(laura1115 @ 2009 03 04, 20:12)

blush2.gif nu gėda, bet ne ką tesuprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 03 04, 19:17)
blush2.gif nu gėda, bet ne ką tesuprantu  ax.gif

pasiskaityk šitas temas kiek atgal, turėtum rasti sau reikalingos informacijos. Ir bus greičiau nei lauksi kol kas nors parašys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 03 04, 21:55)
pasiskaityk šitas temas kiek atgal, turėtum rasti sau reikalingos informacijos. Ir bus greičiau nei lauksi kol kas nors parašys  ax.gif

Nu, lyg visa tema perskaičiau, bet nebsupratau tai ar moka ar ne tuos pinigus, nes lyg kitos mamos rašė, kad prašė jos gyvenama vieta nurodytų g.gif tai ir galvoju, gal kas tvarkėsi pats neseniai, parašys ką tiksliai daryti ir ko reikia doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pažiūrėk čia skaičiukai kiek pasenę, bet esmė nuo to nesikeičia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 03 03, 17:31)
nu, tiesiog, jei aš laišką siūsiu iš lietuvos su dokumentais, tai jie atsakymą irgi galvojau, kad siūs man į lietuvą  g.gif  nu jei ne ką darysi  smile.gif 
gal kas žinote, kaip tiksliai su ta pašalpa kur kas mėnesį moka? Ir kokių tiksliai dokumentų reikia (visų): supratau tiek
1. užpildytos formos
2. gimimo liudijimų
3. ko dar ?

Paso kopija , LT verstas ir su apostile,kaip minejo mamaEgle(mes toki siunteme,jiems tiko)
Uzpildymo forma
Gimimo liudijimas(kopija),verstas i anglu irgi
Bet jie dar po to atsiuncia laiska,ir praso dar karta patvirtinti uzpildymo forma,ir issiusti reikalingu dokumentu kopijas(jie suraso kuriu reikia).
Atsakyti
Labas
dar klausymas
ar ta forma CB1 pildyti kiekvienam vaikui g.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2009 03 05, 11:41)
Labas
dar klausymas
ar ta forma CB1 pildyti kiekvienam vaikui  g.gif
aciu

Pažiūrėk CB1 forma ir žinosi. Bet bet kuriuo atveju pasiimk kelias jas, nu maža kas, sugadinsi pildydama. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 03 05, 11:52)
Pažiūrėk CB1 forma ir žinosi. Bet bet kuriuo atveju pasiimk kelias jas, nu maža kas, sugadinsi pildydama.  ax.gif

aciu
Atsakyti
nezinau ar man cia taip pasiseke bet mes i Airija atvaziavom spalio pabaigoje praeitais metais.Dokumentus pridaveme lapkricio viduryje praeitu metu,ir mes jau gavome Child Benefit pinigus.Pervede i vyro sakaita thumbup.gif .O as buvau jau pasiruosusi laukti kokius metus g.gif
Atsakyti
Labukas mamytes,esu cia naujoke,bet noreciau prie jusu prisijungti 4u.gif Pasidalinsiu savo patirtimi,gal kam nors pravers blush2.gif Niekaip nesupratau,kdl man nesumokejo pinigeliu uz vaika 2008m. gruodzio men,ejau aiskintis pasirodo,kadangi keitesi adresas reik butinai jiems pranest,o as to nepadariau.Nuejau i citizena pasiteiraut ir man pasake,kad reik jiem pranest del adreso pasikeitimo.Sausi pinigeliu as dar negaunu,nesuprantu kame saknys doh.gif Na bet po to issiaikinau,kad jie man issiunte laiska senu adresu,kadangi as nepranesiau,kad keitesi adresas,jie itare,kad nebegyvenu IRL, nesulauke mano atsakymo ( Ta laiska - atsakyma turejau issiusti per 20 dienu ) ir nesumokejo pinigeliu.Taigi turejau eiti pas gydytoja, gauti is jo laiska, kad jis mane mate su vaiku, ta prasme,kad mes tikrai cia gyvenam,td ta laiska issiunciau kartu su gydytojo laisku ir vasario men jau atgavau pinigelius,tik nk nesupratau,kdl man tu kur kas ketvirti pervede daugiau,na bet po to paaiskejo,kad db keiciasi tvarka ir tie pinigeliai bus mokami kas men po 92e,o nuo kovo po 83 e.Bet mokejimas vyks vienu men atgal,t.y.si men dar gausim po 92 e,nes db mokes uz vasari.Na gal bent kiek supratot mane g.gif wub.gif

P.S.Malonu prie jusu prisijungti 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 03 05, 11:52)
Pažiūrėk CB1 forma ir žinosi. Bet bet kuriuo atveju pasiimk kelias jas, nu maža kas, sugadinsi pildydama.  ax.gif

dar as turiu klausyma
ar tiks kad mes ta CB1 forma uzpildysim issitrauke is PC g.gif
atsikopinau ja ir bandysiu uzpildyt ,iduosiu vyrui gim. liud.orginalus ,gal grazins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikke: 09 kovo 2009 - 21:07
QUOTE(rikke @ 2009 03 09, 21:07)
dar as turiu klausyma
ar tiks kad mes ta  CB1 forma uzpildysim issitrauke is PC g.gif
atsikopinau ja ir bandysiu uzpildyt ,iduosiu vyrui gim. liud.orginalus ,gal grazins

nu ir nežinau g.gif o ten nieko nerašo galima negalima? Šiaip geriau paimk pašte pačią formą, prie jos voką duoda su užrasytu adresu ir siuntimas nemokamas.
Atsakyti