Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vaiko pašalpos Airijoje 2-a tema

Labukas mamytes,vel as pas jus uzsukau ,konsultacijai ax.gif
Sakykit ar galima CB gauti ne nuo pradzios ,o nuo pvz.kai vaikui 1.5m. Nes pagalvojau daugoka reiks LT grazinti pasalpa,tai gal galima cia Airijoje prasyti ,kad nuo 1.5m tegul skaiciuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 11 18, 12:33)
O tai nebendei Lietuvoje banke? O paskui tegul kas nors kitas pasirašo, juk parašo vis tiek netikrina niekas...

Nu ka LT banke neturiu pazinciu jokiu, o be to cekiai vyro vardu. Tai sansu jokiu cia LT pasiimt ka nors. O be to nuskaitys bijau daug.

Papildyta:
QUOTE(Gatineu @ 2008 11 18, 23:03)
Sakykit ar galima CB gauti ne nuo pradzios ,o nuo pvz.kai vaikui 1.5m.  Nes pagalvojau daugoka reiks LT grazinti pasalpa,tai gal galima cia Airijoje prasyti ,kad nuo 1.5m tegul skaiciuoja cool.gif

Na as bent jau neturejau jokiu galimybiu grazinti uz tiek laiko uz kiek as noriu. Kai paskambinau i savivaldybe tai man pasake parasytas laikotarpis toks ir grazinti reikia uz toki. Pasirinkti negaklima cia nieko. g.gif Bet taip buvo mano atveju, o jums galbut bus kitaip....
Atsakyti
QUOTE(Gatineu @ 2008 11 18, 22:03)
Sakykit ar galima CB gauti ne nuo pradzios ,o nuo pvz.kai vaikui 1.5m.  Nes pagalvojau daugoka reiks LT grazinti pasalpa,tai gal galima cia Airijoje prasyti ,kad nuo 1.5m tegul skaiciuoja cool.gif

sakyciau nuo kokios datos uzpyldei prasyma, nuo tos ir paskaiciuos
Atsakyti
na va radau 4u.gif cia visiems kam klausimu dar kilti gali ,kas kaip ir del ko rolleyes.gif http://www.myvisit.i...o_pasalpa/20678
ir butinai cia http://www.myvisit.i..._pasalpa_/21005
mazdaug viska perskaiciau ,lyg "nusivaziavimu" nera ko daznai pasitaiko cia vietiniuose lietuviskuose laikrasciuose doh.gif lotuliukas.gif sekmes visoms rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Reiskia ir man neiseis,nes pirma karta uzpildziau pries metus lapkricio men.Tai gavau laiska su forma ,vel jiems reikia viska is naujo pateikti.Tai manau kad jei parasysiu dabar kita data,tai galesiu isvis nieko negauti.Ar ne?
Atsakyti
Labas,viska perskaiciau,bet kaip visada iskyla ivairiu klausimu blush2.gif Jau issiuntem prasyma vaiko pinigams gauti,bet kai issiuntem po savaites mano partneris(mano vaiko tevas nors jis nefiguruoja jokiose dokumentuose-na gal supratot blush2.gif )prarado darba.Tai mums reikia pranesti kad jis siuo metu bedarbis,ar tai neturi jokios reiksmes ,nes kai pildem forma visur rasem kad dirba,ir dar kazkoki dokumenta issiuntem su jo darbo adresu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2008 11 22, 21:31)
Labas,viska perskaiciau,bet kaip visada iskyla ivairiu klausimu blush2.gif Jau issiuntem prasyma vaiko pinigams gauti,bet kai issiuntem po savaites mano partneris(mano vaiko tevas nors jis nefiguruoja jokiose dokumentuose-na gal supratot blush2.gif )prarado darba.Tai mums reikia pranesti kad jis siuo metu bedarbis,ar tai neturi jokios reiksmes ,nes kai pildem forma visur rasem kad dirba,ir dar kazkoki dokumenta issiuntem su jo darbo adresu. g.gif

Manau kad nesvarbu , nes svarbiausia kad jus airijoj esate.

O dabar as savo klausima noriu pateikti. Issiunciau ta laiska, uzregistravau ir ivertinau.Sake jog gaus per 4-5 dienas ( tik neaisku ar isvis per tiek dienu ar per tiek darbo dienu) bet va siandien jau kaip ir savaite o laiskas dar neatejes. Ar normalu kazin? O sake jeigu nenueis tai po 10 dienu kreiptis. Nu zodziu ar normalu dar tiek laiko laiskui eiti, nes jau pradedu nerimauti .... g.gif Bijau kad nedingtu
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2008 11 24, 12:26)
O dabar as savo klausima noriu pateikti. Issiunciau ta laiska, uzregistravau ir ivertinau.Sake jog gaus per 4-5 dienas ( tik neaisku ar isvis per tiek dienu ar per tiek darbo dienu) bet va siandien jau kaip ir savaite o laiskas dar neatejes. Ar normalu kazin? O sake jeigu nenueis tai po 10 dienu kreiptis. Nu zodziu ar normalu dar tiek laiko laiskui eiti, nes jau pradedu nerimauti .... g.gif Bijau kad nedingtu

Normalu, nesijaudink kol kas ir laukit 4u.gif man mama siunte dokumentus is LT registruotu laisku- tai gavom po 2 sav. doh.gif jau irgi buvom pradeje nerimaut. O va kitakart atejo per savaite. Taip kad nesuprasi, kaip cia su tais laiskais doh.gif O 4-5 tai cia darbo dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal galit pasakyti,kada parsius vaiko gimimo liudijima .Kiek cia mazdaug reikes laukti,puse metu ,metus,o gal tik menesi ax.gif (cia tvarkausi Childe Benefite)Paprasciausiai idomu suzinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2008 11 26, 18:37)
O gal galit pasakyti,kada parsius vaiko gimimo liudijima .Kiek cia mazdaug reikes laukti,puse metu ,metus,o gal tik menesi ax.gif (cia tvarkausi Childe Benefite)Paprasciausiai idomu suzinoti 4u.gif

O jus kur? Mes siuntem is Lietuvos ir i Lietuva jis gryzo kazkur po menesio smile.gif
Atsakyti
Na va cekiai jau atkeliavo i vieta siandien. Sekantis etapas juos keisti g.gif
Atsakyti
Mes Airijoj,kolkas man niekur neprireike tu dokumentu tik siaip idomu ir tiek ax.gif
Atsakyti