Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Leidaa @ 2008 11 18, 23:57)
Sveika, ačiū už palaikymą. Nelabai supratau dėl natūralios atrankos - turi omeny, kad turiu tirtis, kodėl taip įvyko, ieškoti priežasčių?  g.gif  Apie kokius tyrimus kalbi? Žinau, kad tau nutiko panašiai, labai užjaučiu, tai ką tu po to darei?
šiaip juk ir natūraliai pastojant atsitinka taip pat. Įsivaizduoju, kad jei tokių atvejų būna keli iš eilės, tada jau gilinamasi į priežastis, gal aš klystu  unsure.gif
Papildyta:
Ačiū, o aš laikau už tave kumščius 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Leidaa, man testu jokiu nesiule. tik pasake, kad kiausinelis arba sperma buvo nekokybiska, kad gal blogai chromosomos susijunge.
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2008 11 18, 20:51)
na seip gydytojai sako kad visu nestumo 50 % baigiasi persileidimais

ta pati gine minejo... kaip vitaminukas sake, kad naturaliai pastojancios moterys ankstyviu persileidimu net nepastebi. as taip pat buciau galvojusi, kad uzsilaike ir atejo gausesnes mmm, jei ne stimuliacija.

nevaisingumo dr. sake, kad 6 sav. persileidimo % sumazeja iki 10%, 8 savaite iki 5% ir toliau mazeja su didejanciu nestumu.
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 11 18, 20:45)
Labas  4u.gif
As po trputi gyvenu ir tiek, bandau savo kantrybe  biggrin.gif 

ne tik savo, bet ir supermamos mergaiciu kantrybe bandai biggrin.gif laikau kumstukus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Norejau jusu paklausti,ar po IUI mmm laiku ateina?Ir dar,as dabar geriu Duphastona ir sian isgersiu paskutine tablete,ar man dar pirkti,ar nereikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana74 @ 2008 11 19, 08:25)
Labas rytas 4u.gif
Norejau jusu paklausti,ar po IUI mmm laiku ateina?Ir dar,as dabar geriu Duphastona ir sian isgersiu paskutine tablete,ar man dar pirkti,ar nereikia? blush2.gif

Kiek zinau Duhaston reikia gerti dvi savaites po IUI bent man taip ginius sake, as pradesiu nuo rytojaus gerti siandien antra diena po IUI, bet mintys neapleidzia kad ir vel nepavyko. cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana74 @ 2008 11 19, 07:25)
Labas rytas 4u.gif

Man ginė po kiekvienos inseminacijos pasako, kad Duphaston'ą gerti iki testo, jei teigiamas, gerti nenustojam, jei testas neigiamas - iki pirmos mmm dienos, tačiau yra kas geria tik iki testo (jei jis neigiamas, gerti nustoja).
Atsakyti
QUOTE(Oksana74 @ 2008 11 19, 09:25)
Labas rytas 4u.gif

Aš bent jau visada geriu 14 dienų po IUI Duphastoną. 14 d. po IUI darausi tyrimus (hcg), jei atsakymas neigiamas nebegeriu daugiau ir po 3 dienų atkeliauja mm. 4u.gif

wowas. gal susigundytum kraujuką nuleisti? Mes visos labai to laukiam gossip.gif
Suprantu, kad bijai, bet dėl pačios sveikatos, geriau žinoti, kaip kad ir agnesse sakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 19 lapkričio 2008 - 08:24
Aciu,mergaites 4u.gif
As ginei paskambinau,tai jinai dabar pasake,kol kas negerti g.gif nors gal as vis gi nusipirksiu,ir toliau gersiu blush2.gif
Atsakyti
Labryt, ar visoms butent pries IUI daro FSH, LH, E2 tyrima, butent 1cd? g.gif
Man sis ciklas bus 1 IUI. Tai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2008 11 19, 08:33)
Labryt, ar visoms butent pries IUI daro FSH, LH, E2 tyrima, butent 1cd?  g.gif
Man sis ciklas bus 1 IUI. Tai smalsu ax.gif

Ciklą prieš IUI man buvo liepta 3-5 c.d. pasidaryti FSH, LH, TTH, E2.
Tada to pačio ciklo 21-22 c.d. liepė pasidaryti Prog., Testost., PRL.
Nuo sekančio ciklo 3 c.d. pradėjome stimuliaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 19, 09:37)
Ciklą prieš IUI man buvo liepta 3-5 c.d. pasidaryti FSH, LH, TTH, E2.
Tada to pačio ciklo 21-22 c.d. liepė pasidaryti Prog., Testost., PRL.
Nuo sekančio ciklo 3 c.d. pradėjome stimuliaciją smile.gif

Kaip skirtingai. As irgi esu dariusi tuos pacius tyrimus tom paciom dienom, tik tiek, kad beveik pries metus. O sikart 1cd reikejo pasidaryt tuos tyrimukus ir butinai dar siandien apie rezultatus pranesti gydytojui. Gal nuo to priklauso koki kieki vaistu skirs g.gif . Pgl planeli nuo rytojaus t.y. 2cd turiu pradet gert clostb.
Na paskambinsiu po pietu ir viskas tada man paaishkes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
eisiu sian ziuret ar uzaugo koks derlius po stimuliacijos bet kazkaip neramu blush2.gif

QUOTE(Leidaa @ 2008 11 18, 21:57)
. Įsivaizduoju, kad jei tokių atvejų būna keli iš eilės, tada jau gilinamasi į priežastis, gal aš klystu  unsure.gif

na gal gydytojai nieko nesiulo, bet as dar dalyvauju mergaiciu po abraziju ir persileidimu forume tai praktiskai nei vienai gydytojai nieko nesiule tirtis, bet kas ka tyresi savarankiskai tom tai bacila kokia (chlamidija, ureaplazma) tai skydliaukes sutrikimus, tai antifosfolipidini sindroma rado. o tos naturalios atrankos ne taip jau ir daug pasirodo
nors pati praktiskai jokiu tyrimu po persileidimo nedariau, viska nurasiau mb turtui blush2.gif

QUOTE(Oksana74 @ 2008 11 19, 07:25)
Labas rytas 4u.gif

man tai po 1 IUI atejo dar ir anksciau nei paprastai

QUOTE(marce777 @ 2008 11 19, 07:37)
Kiek zinau Duhaston reikia gerti dvi savaites po IUI bent man taip ginius sake, as pradesiu nuo rytojaus gerti siandien antra diena po IUI, bet mintys neapleidzia kad ir vel nepavyko. cray.gif  cray.gif

man tai gerti kol ateis mmm arba jei testukas teigiamas tai ir toliau gerti, tai as tu 2 savaiciu nespejau sugerti doh.gif
Atsakyti
Gal zinot ka reiskia po IUI pasirodancios gleives, juk po Ovuliacijos ju jau nebuna. Pirma IUI taip nebuvo. Siandien antra diena po IUI, 16 c.d. Nei skausmu nei maudimu nieko nejauciu. g.gif Ir dar klausimas ka reiskia kad antroje dienoje po IUI pakyla temperatura 37.2, taip pat buvo ir po pirmos IUI paikilo iki 37,2 bet ant rytojaus staiga viskas dingo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marce777: 19 lapkričio 2008 - 09:33