Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Rafaela33 @ 2008 11 23, 14:29)
Kažkada aš pas jį buvau , kai nenumanėm kad turėsim su pastojimu problemų.
Labai konkretus ir neblogas gydytojas pasirodė.  smile.gif

As irgi pas Z.Z. mirksiukas.gif Man jis irgi labai patinka smile.gif
Atsakyti
Tiesa, mergaites, norejau paklausti-kaip manote rentgeno spinduliai nekenkia planuojant nestuma?
Atsakyti
QUOTE(audine @ 2008 11 22, 21:27)
labutis visoms. 4u.gif
Na va,ne taip seniai grizau is gines,tai noriu prisiduoti.Naujienos tai stulbinancios biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif .Mano nestumas gimdoje ir jau 7sav.Na cia skaiciuojant nuo paskutiniu mmm 1 dienos,o siaip sake 5sav.Jau leliui ir sirdele plaka,pati maciau.Dziaugiuosi taip,kad nemoku ir apsakyti.Visdelto as  nestuke.gif
Tikuosi ir jus visos sulauksit tokios dienos. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Audine, super naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Linkiu, kad ir toliau viskas butu tik gerai tau ir tavo zirniukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 11 23, 14:35)
Audine, super naujienos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Linkiu, kad ir toliau viskas butu tik gerai tau ir tavo zirniukui  4u.gif

O kaip tu, drauge, besilaikai? Vis galvoju, kaip cia tave palaikyt... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 11 23, 15:33)
Tiesa, mergaites, norejau paklausti-kaip manote rentgeno spinduliai nekenkia planuojant nestuma?

Kiek girdėjau reikia kategoriškai vengti rentgeno blink.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 11 23, 14:33)

Nieko.jai tai paprastas rentgenas, o ne koks magnet.rezonansas ar tamografija.Tada reik men.pralaukt.
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 23, 15:50)
Nieko.jai tai paprastas rentgenas, o ne koks magnet.rezonansas ar tamografija.Tada reik men.pralaukt.

Vitaminukas , o kiek maždaug kainuoja M ir V visa iui ? ax.gif Reiks ruoštis ir man ten smile.gif
Manau tos kainos nėra paslaptis..
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 23, 14:48)
O kaip tu, drauge, besilaikai?  Vis galvoju, kaip cia tave palaikyt... wub.gif

PAs mane tai viskas normaliai. Nesijauciu esanti nestuke.gif , bet negaliu sakyt, kad ir nesu ax.gif Ryt vel turetu nuleist kraujuka, paziuresim kas kaip. Nebesinervinu, tiesiog laukiu fakto, kuri ivertinsiu ir toliau gyvensiu, siekdama savo tikslo, tiklsiau musu abieju su vyru tikslo.
O kaip pas tave reikaliukai? Pasiskaitinejau kitoj temoj, kad... Ryt ta ypatinga diena, linkiu, kad pranestum geras naujienas.
Aciu labai, kad palaikai mane 4u.gif Ir as tave labai palaikau, abi buvom likimo drauges, tai viena kita labai gerai suprantam. Noriu ir tikiu, kad pas tave atsiras ketvirtas laimingas prierasiukas, kad 2009 jau turesi leliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 11 23, 13:33)

planuojant nekenkia, kenkia nescioms
tada negalima
jei nesi tikra ar nepastojai, geriau vengt

mergaites kaip jums su iskyromis po IUI
man kazkaip slapia, bet iskyros ne tos vaisingos o balksvos..bijau kad kokia vaginoze nebutu unsure.gif
pagal kvapa as nieko ten neskiriu
Atsakyti
La 4u.gif
Niu,jau atejo mmm verysad.gif verysad.gif verysad.gif o skausmas tai blink.gif
Oi,kaip kiekvienos ateinancios mmm mane pesimistiskai nuteikia verysad.gif
Bet kaip nors blush2.gif Rytoi vaz pas visu isgirta Z.Z tai turiu jam klausimu milijona mirksiukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Zodziu,ko negavau is VK tai tikiuosi is MV gauti wub.gif Nes mano nuomone apie VK tai labai blaoga verysad.gif spam.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriuxxx @ 2008 11 23, 17:00)
La 4u.gif
Niu,jau atejo mmm verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif o skausmas tai blink.gif
Oi,kaip kiekvienos ateinancios mmm mane pesimistiskai nuteikia  verysad.gif
Bet kaip nors blush2.gif Rytoi vaz pas visu isgirta Z.Z tai turiu jam klausimu milijona mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
Zodziu,ko negavau is VK tai tikiuosi is MV gauti wub.gif Nes mano nuomone apie VK tai labai blaoga verysad.gif  spam.gif

Taigi visos sulėksim į MV lotuliukas.gif Aš irgi ruošiuos po mmm, aišku tikiuosi kad jos nepasirodys, tačiau tačiau...
Gryniausia tiesa, kad VK bloga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 11 23, 12:51)
Labas rytas  4u.gif

reikia ne musu nuomoniu klausyti o daryti ka gydytoja liepe
ji gi tave apziurejo, zino tavo konkrecia situacija, kodel tu sugalvojai jos zodziais abejoti?

as tikrai nesugalvojau abejot jos zodziais,tiesiog konkreciau nepasiklausiau,kiek laiko turi trukt tas susilaikymas,todel paklausiau jusu visu nuomones. bet tai nereiskia,kad pulsiu daryt tai ka jus patariat,o ne ji rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazaiza: 23 lapkričio 2008 - 15:20