Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 24, 10:44)
000189.gif
NT-rodo dvi juosteles thumbup.gif
BT-37,1
mm-nera wub.gif
Na ka as galiu pasakyt ax.gif
ACIU-visoms kurios padejot man laukti ir dziaugiates su manim wub.gif
Kai pamatysiu plakancia sirdute-tada riebiai riebiai jus apciaudesiu tongue.gif Kad kuo greiciau svajones pildytusi.  wub.gif

Na ir as prisidedu prie visu situ sveikinimu 4u.gif saugok save ir savo 2.gif
Atsakyti
Aciu visoms mergytes uz paguoda, sikart esu jau zymiai tvirtesne, tik viena karta asara nubraukiau, tiek to, yra kaip yra verysad.gif
Gal zinot, kokius visus tyrimus reiktu atlikti? Mano ir siaip hormonu tyrimai buvo tik pries pora metu daryti, tai jauciu viska is eiles reiks pasidaryti. Gal tada kas paaiskes. Labai noriu pasidaryt AFS, gal jis ka nors parodys. Siaip as jau nuo pirmos cd pradejau gert silpna aspirina. Del idomumo, tai kai pirma karta po IUI dariausi hcg, tai kraujas nenustojo beges, net sesele issigando, sako labai skystas kraujas. Kai ejau kitus kartus darytis sio tyrimo (per 2 sav. ju pasidariau 4), tai kraujas nebebuvo skystas... Gal is tiesu mano kraujas per tirstas ir neaprupina vaisiaus kraujuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 24, 18:04)
Vyriuka profertil girdyk.Yra geru rezultatu pasieke  su jo pagalba. dar man krebzda mintis, kad tavo tas folik.kaskoks nevisai kokybiskas (man irgi prolakt.ir geriu bromkr.)Tai manau ir musu viena is priezasciu.Kodel nepabandzius pasistimuliuot gonaliu ar puregonu?Sutinku, kad brangiau, bet gal sutaupytum laiko ir nervuku?Pas ka gydais jai nepaslaptis?

geria mb profertili .. na, prolaktinas laaabai mazai virsijo norma..jei norma 596,tai pas mane buvo 604..tai nemanau,kad cia labai blogi rodykliai..be to,ja gal dabar to ir nera,nes bromok. geriu jau 2 men. o stimuliuotis as sutikciau,aisku,bet,kad gine sako,kad nereikiakol kas. As VK pas Visockiene. Kazkaip nesinori ginei iskart savo salygas diktuok..gal ji vis del to zino ka daro..tai si iui dar naturaliai bandysim, be stimuliaciju, o jau jei vel nieko, tai tada kalbesiu apie stimuliacija..bet as noriu tiket kalediniais stebuklais wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 24, 11:44)
000189.gif
BT-37,1
mm-nera wub.gif
Kai pamatysiu plakancia sirdute-tada riebiai riebiai jus apciaudesiu tongue.gif Kad kuo greiciau svajones pildytusi.  wub.gif

Na ka drauge, sveikinu ir as tave oficialiai biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip sakiau-dabar jau saugok ir stipriai suspaudusi laikyk biggrin.gif Ir aisku nepamirsk pranesineti sekanciu naujienu.
Wow.as, gaila labai del taves ir tavo maziuko zirniuko verysad.gif Bet tu nepergyvenk-jau geriau anksciau tave paliko, negu paskui maza kas..... Laikykis 4u.gif

Uzjauciu ir kitas mergaites, kurios sulauke mmm verysad.gif Laikykites drauge, neverkite vienos sau pasislepusios, mes padesime Jums isgyventi si isbandyma ir visos kartu pasieksime savuju svajoniu. Juk mes - group.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 11 24, 18:02)
O mano naujienos tokios: mano hcg 158, t.y. krenta, jau pradejo po trupouti tepliot. Laukiau sito, todel esu visiskai rami  wub.gif  Tikiuosi, kad kiti metai bus dosnesni  biggrin.gif

Laikykis, mergyt, kiti metai tikrai bus jūsų 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinot kokioj vaistinej galima butu nusipirkt Profertilio? g.gif visa laika pirkdavau tiesiai is gines ir ji minejo,kad ne visose vaistinese jo yra,o labai neturiu laiko lakstyt po Vilniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zazaiza @ 2008 11 24, 21:33)
Merginos, gal zinot kokioj vaistinej galima butu nusipirkt Profertilio?  g.gif visa laika pirkdavau tiesiai is gines ir ji minejo,kad ne visose vaistinese jo yra,o labai neturiu laiko lakstyt po Vilniu ax.gif

stai cia siulau paziuret ir patogiausion vaistinen paskambint ir paklaust
http://www.vaistai.l...hword=Profertil
va radau
operos vaistine
antalinos vaistine
herbarijos vaistine
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 lapkričio 2008 - 21:39
QUOTE(spaliuxe @ 2008 11 24, 20:38)
geria mb profertili .. na, prolaktinas laaabai mazai virsijo norma..jei norma 596,tai pas mane buvo 604..tai nemanau,kad cia labai blogi rodykliai..be to,ja gal dabar to ir nera,nes bromok. geriu jau 2 men. o stimuliuotis as sutikciau,aisku,bet,kad gine sako,kad nereikiakol kas. As VK pas Visockiene. Kazkaip nesinori ginei iskart savo salygas diktuok..gal ji vis del to zino ka daro..tai si iui dar naturaliai bandysim, be stimuliaciju, o jau jei vel nieko, tai tada kalbesiu apie stimuliacija..bet as noriu tiket kalediniais stebuklais  wub.gif  ax.gif

Kad tiki tai taip ir bus wub.gif
Atsakyti
Vitaminuk, as irgi noriu prisideti prie dideliu ir nuosirdziu sveikinimu 4u.gif labai smagu kad tau pagaliau pasiseke thumbup.gif linkiu kuo didziausios stiprybes tavo zirniukui, lai auga ir didina mamos pilveli wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras prisidedu prie sveikinimų VITAMINUKAS 4u.gif 4u.gif
Gal ta Ž ranka ir mums daugeliui pagelbės..,

Tačiau nuliūdau prisiskaičiusi pas jus, kad didesni nei 22 mm folikulai nėra gerai.,, O man darė iui kai manasis pagrindinis folikulas buvo 23-25 g.gif .

Atsakyti
Vitaminuk clap.gif clap.gif clap.gif yess.gif yahoo.gif yahoo.gif
Pagaliau
Kaip faina,skleisk virusa, mano HCG arteja lotuliukas.gif
O tu jau nebesitikejai
Klausyk turiu klausimuka ar tavo krutine jautri, nes mano visiskai NE schmoll.gif g.gif
Kazkodel netikiu, kad man kas si men iseis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 24, 10:44)
000189.gif
BT-37,1
mm-nera wub.gif

Valio!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti