Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(millagra @ 2008 11 26, 13:37)
ar labai skausminga ta iui procedura? 4u.gif  girdejau kad skauda...na gal cia tik siaip gandai kurie nepasitvirtina.

Dėl skausmo: skaudės, jei dės žnyples, jei nedės - neskaudės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(millagra @ 2008 11 26, 14:24)
mano anyta suzinojo(kurgi ji nekis savo nosies( blush2.gif ) kad riekes leisti vaistus i pilva...ar tai tiesa? kokie tai vaistai? Ar tai hormonai?ar jie napakenks visai organizmo buklei? turiu omeny visa moteriskaja puse? rolleyes.gif

Moters organizmas yra unikalus tuo, kad jis sugeba atsistatyti. Pagrindinis jų kenkimas organizmui yra tas (kaip ir kitų vaistų, pvz. Clostilbegyt), kad vieno ciklo metu subrandinami dažniausiai daugiau nei vienas folikulas, o kaip žinia, mes visos moteriškės per visą savo gyvenimą turime tam tikrą jų rezervą, taigi kuo daugiau subrandinama folikulų, tuo labiau mažėja jų rezervas.
Tie vaistai, apie kuriuos rašai, vadinasi Gonal. Taip, tiesa, juos reikės leistis į pilvą, bet nėra ko panikuoti, jie nėra skaudūs, o ir adata profesionali - plauko storio.
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 26, 15:31)
Papildyta:
Tie vaistai, apie kuriuos rašai,  vadinasi Gonal. Taip, tiesa, juos reikės leistis į pilvą, bet nėra ko panikuoti, jie nėra skaudūs, o ir adata profesionali - plauko storio.

Sveikutes 4u.gif
Norejau paklausti jei i pilva leidziates gonali, tai cia arciau bambos kazkur duriat ar i kuria mazdaug vieta. Niekad nesu i pilva leidus, leisdavau i slauni, bet gal geriau i pilva taip pagalvojau, nes dauguma kaip skaitau i pilva leidziates.
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2008 11 26, 14:52)
Sveikutes  4u.gif
Norejau paklausti jei i pilva leidziates gonali, tai cia arciau bambos kazkur duriat ar i kuria mazdaug vieta. Niekad nesu i pilva leidus, leisdavau i slauni, bet gal geriau i pilva taip pagalvojau, nes dauguma kaip skaitau i pilva leidziates.

Per du pirštus žemiau bambos, adatą įvedant aukštyn, t.y. link bambos.
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 26, 15:31)
Dėl skausmo: skaudės, jei dės žnyples, jei nedės - neskaudės smile.gif
Papildyta:
Moters organizmas yra unikalus tuo, kad jis sugeba atsistatyti. Pagrindinis jų kenkimas organizmui yra tas (kaip ir kitų vaistų, pvz. Clostilbegyt), kad vieno ciklo metu subrandinami dažniausiai daugiau nei vienas folikulas, o kaip žinia, mes visos moteriškės per visą savo gyvenimą turime tam tikrą jų rezervą, taigi kuo daugiau subrandinama folikulų, tuo labiau mažėja jų rezervas.
Tie vaistai, apie kuriuos rašai,  vadinasi Gonal. Taip, tiesa, juos reikės leistis į pilvą, bet nėra ko panikuoti, jie nėra skaudūs, o ir adata profesionali - plauko storio.

O apie rezerva pirmakart isgirdau g.gif Kaip cia gaunasi, gal gali issamiau paaishkint? blush2.gif Labai idomu, koks cia tas folikulu rezervas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 26, 15:59)

Aciukas 4u.gif
Tai cia zemiau bambos, tai per viduri pilvo, ane blush2.gif Bet is tikro kazin koks skirtumas kur leidies tuos vaistus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2008 11 26, 15:01)
O apie rezerva pirmakart isgirdau  g.gif Kaip cia gaunasi, gal gali issamiau paaishkint?  blush2.gif Labai idomu, koks cia tas folikulu rezervas?  ax.gif

Yra skaitoma, kad pas ką tik gimusią mergaitę folikulų yra apie 300–400 tūkst. Dauguma folikulų degeneruoja, ima lėtai ir pastoviai bręsti, nors iš jų visiškai subręsta tik nedaugelis. Per maždaug 35 metus, kada moteris yra vaisinga, abiejose kiaušidėse susidaro tik apie 500 folikulų.

QUOTE(mykolina @ 2008 11 26, 15:08)
Aciukas  4u.gif
Tai cia zemiau bambos, tai per viduri pilvo, ane  blush2.gif Bet is tikro kazin koks skirtumas kur leidies tuos vaistus  g.gif

Jo, per vidurį. Dėl skirtumo, tai galiu pasakyti tik tiek, kad kiek gydytojų tiek ir nuomonių. Mane išmokino gydytoja leistis į pilvą, aš pripratau, ir man gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2008 11 26, 14:24)
aisku bandom gal visai nedaug,sausi bus 2 metai kai laukiam leliuko...
mano anyta suzinojo(kurgi ji nekis savo nosies( blush2.gif ) kad riekes leisti vaistus i pilva...ar tai tiesa? kokie tai vaistai? Ar tai hormonai?ar jie napakenks visai organizmo buklei? turiu omeny visa moteriskaja puse? rolleyes.gif

taip tai hormonai
neturetu pakenkti labai, nu gali pasalinis poveikis sioks toks buti, vistiek kiausides dirba didesniu pajegumu
gali pilva stipriau paskaudet, kartais buna kad atsiranda viena kita cista, bet jos nera labai blogietes, gana greit isnyksta, tik kol ju yra negalima skatinti, reikia pertraukos
o leidziami jie i poodini riebalini sluoksni
man visada liepia i pilva suemus dviem pirstais oda ibedi adatele ir suleidi vaistukus

QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 26, 14:59)

a cia taip jau tiksliai ta vieta nustatyta ar tiesiog tau taip iseina?
man beveik visada leidzia bambos lygi biski sone g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 11 26, 15:15)
a cia taip jau tiksliai ta vieta nustatyta ar tiesiog tau taip iseina?
man beveik visada leidzia bambos lygi biski sone  g.gif

blush2.gif nu jo, taip tiksliai nustatė. Kai aš paklausiau o kodėl būtent čia, o ne kitur, tai atsakė, taip reikia pagal instrukciją.
Atsakyti
Diana K.L. aciu 4u.gif Kai papasakojai apie rezerta, tai taip lygtai per migla prisiminiau, kad kazka esu girdejusi doh.gif
Labai dziaugiuosi, kad yra tokia vieta kaip SM. Aciu jums visom, kad dalinates savo skausmu ir svarbiausia dziaugsmu 4u.gif
Jei viskas susiklostys gerai, tai gruodzio pradzioj turesiu 1IUI. Jau dabar esu aprimusi, bus taip kaip turi buti, auksciausiojo valia ax.gif
Labai aciu jums mergaites, kazkaip regis tvirciau zeme vaikstau, kai pasiskaitau jusu patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 26, 09:02)
As su blogom naujienom. BT nukrito 38.6-nieko gero nelaukiu....ko gero reiks jungtis prie WOW AS. po savaitgalio vaziuosiu i Kauna teisybes ieskot unsure.gif
ANASTASIJA,SAULYTE-laikykit fronta-labai noriu  kad jums pasisektu, kaip ir visoms kitoms wub.gif

Gal norėjai parašyt iki 36,8? Tai nėra labai daug, gal ryt vėl pakils ax.gif Tikėkimės kad čia tik biškį svyruoja BT ir tiek

QUOTE(karena08 @ 2008 11 26, 13:51)
gali įtraukti. kiek supratau, tai man policistinės kiaušidės ir nevyksta ovuliacija. lankausi pas Usonienę VK, bet IUI darys Jatužienė. darys 11.26 ir bus 1 IUI

Tai jau šiandie bigsmile.gif Laikom kumščius 4u.gif

Na kurgi mergaitės su HCG rezultatais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2008 11 26, 15:30)
Na kurgi mergaitės su HCG rezultatais? rolleyes.gif

Ir aš jų pasigedau, Saulyte, Anastasija, laukiam.
Beje Anastasija, jei tu dareisi per Senąjį bokštą, tai ats. būna 15 val., taigi jau turėtumei žinoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana K.L.: 26 lapkričio 2008 - 15:46
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 26, 15:21)
blush2.gif nu jo, taip tiksliai nustatė. Kai aš paklausiau o kodėl būtent čia, o ne kitur, tai atsakė, taip reikia pagal instrukciją.

man tai tik tiek kad i pilvo rauksle pasake
o instrukcijas kai skaiciau ten keli budai leidimo parodyti blush2.gif
nu gal nieko jei as ne tiksliai i ta vieta susileidau, gi vistiek uzaugo blush2.gif
Atsakyti