Leidaakaip gaila, bet kaip cia dauguma mergaiciu sake, bent jau zinai ,kad gali pastoti, o tai manau yra svarbu zinot.Stiprybes tau
Labas rytas
Leidaakaip gaila, bet kaip cia dauguma mergaiciu sake, bent jau zinai ,kad gali pastoti, o tai manau yra svarbu zinot.Stiprybes tau
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 18, 09:18)
Sveika, ar į parašiuką traukiame?
Gali itraukti
Labas rytas.
LEIDAA,
labai gaila,kad tau taip isejo
,o as taip dziaugiausi uz tave,vis galvodavau,kad kartu keliausime visus 9men.,bet deja..........Taciau nenusimink,svarbiausia neprarask vilties ir jegu.Manau dar turesi del ko dziaugtis.
LEIDAA,
labai gaila,kad tau taip isejo
Sveikutes mergaites.
Tikiuosi jusu nuotaikos geros si ryta. Kai atsikeliau lauke buvo balta balta nuo salnos. Ir taip uzsimaniau ziemos
Tikiuosi jusu nuotaikos geros si ryta. Kai atsikeliau lauke buvo balta balta nuo salnos. Ir taip uzsimaniau ziemos
Leidaa, nu žiauriai gaila
Laikykis
LEIDAA
-toks kartais tas gyvenimas-bet jis tesiasi ir tikrai ateis TA DIENA
Kaskaip ar nepadaugejo cia pas mus tokiu atveju?
O tokios statistikos nera?
ANASTASIJ25-kas geresnio?Gal turi kokiu ypatingu pojuciu ar ytarimu?
Kaskaip ar nepadaugejo cia pas mus tokiu atveju?
O tokios statistikos nera?
ANASTASIJ25-kas geresnio?Gal turi kokiu ypatingu pojuciu ar ytarimu?
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 18, 09:07)
Statistika yra. Iš 100 proc. pastojimų - 31 proc. persileidimų. Ne kas...
Sveikutės, šona nenustoja durti, o dar spenelius taip skaudėti pradėjo, gal jau vaidenasi man, greičiau laikas eitų
QUOTE(Diglė @ 2008 11 18, 11:00)
Sveikutės, šona nenustoja durti, o dar spenelius taip skaudėti pradėjo, gal jau vaidenasi man, greičiau laikas eitų 
nematau taves sarasiuke?
Ar liniuote teisingai rodo?
Sveikos
Stiprybes ir tikejimo toms,kuriom nepasiseke
Norejau jusu paklausti,tai,kad man nuo IUI dienos maudzia pilvo apacia,ir duria tai i viena,tai i kita sona(nors folikulas buvo vienas),tai yra normalu?
Norejau jusu paklausti,tai,kad man nuo IUI dienos maudzia pilvo apacia,ir duria tai i viena,tai i kita sona(nors folikulas buvo vienas),tai yra normalu?
QUOTE(Oksana74 @ 2008 11 18, 11:38)
Sveikos
as manau,kad viskas normalu.. pas mane irgi 1 folikulas.. maude, dure.. o galiausiai NT - I.. Linkiu tau kitokios, aisku, pabaigos
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 18, 10:35)
Sarašiuke nėra, kadangi negavau leidimo į jį įtraukti