Įkraunama...
Įkraunama...

o štai ir mes!

Fainiai wub.gif , tik gal reikėjo leisti ir per lietų, vis tiek šlapia jau buvo laugh.gif wink.gif wub.gif
Atsakyti
smagiai prisiteskiano thumbup.gif ,reikejo daugiau kibiru ipilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE (evutes_mama @ 2004 08 03, 17:11)

Galvojo kažką piktą rolleyes.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

Man sitoj kokia fainuole wub.gif
Atsakyti
Aš savo vaiką dėl maudynių nesibaigiančių per atostogas Ichtiandru jau praminiau biggrin.gif Tai čia žiūriu, jo antroji pusė biggrin.gif Labai gražiai atrodo nuotraukos, tokia žalia pieva, margas baseinukas ir "rybka zalataja" jame biggrin.gif thumbup.gif
Su tais baseinais tai tikrai, atrodo nedideli, nedideli, o kai kaime bandžiau pripildyt, tai galvojau, kad šuliny vanduo greičiau baigsis laugh.gif
Atsakyti
Gal cia su visaiss vaikais taip- is vandens istempti neimanoma g.gif Nu bet prie ezero maciau ir vyresniu uz savo, kuriu tevai niekaip i vandeny neikisa g.gif
  Fainiai wub.gif , tik gal reikėjo leisti ir per lietų, vis tiek šlapia jau buvo laugh.gif wink.gif wub.gif
Tai kad mama dundulio issigando blink.gif blink.gif
  smagiai prisiteskiano thumbup.gif ,reikejo daugiau kibiru ipilti smile.gif
Sugalvojau patobulinima- reikes eiti ir nusipirkti zarnos, ja prijungti prie virtuves ciaupo ir is antro auksto i kieme esanti baseina laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--

Purslai tik laksto laugh.gif gerai,kad maniske kol kas dar maudynem saika turi g.gif
Atsakyti
Kokia fainuole... Bet kokie musu vaikai atorodo jau dideli...

O cia tai primena mano Ziogeli, kuris taip lektuvus rodo:)--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif heart.gif
Atsakyti
Ale jau kokia didcke panele uzaugo...OOOOO... clap.gif wub.gif
Atsakyti
Nu augam po truputį ... rolleyes.gif
Purslai tik laksto laugh.gif gerai,kad maniske kol kas dar maudynem saika turi g.gif
O maniškę tai iš vandens sunku ištraukt doh.gif
Atsakyti
Oho kokios jus dideles. IR dar nematytos. Grazi mergaite, linksmai maudotes thumbup.gif
Atsakyti
Oi kokia linksmuole tavo dukryte thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti