Įkraunama...
Įkraunama...

Rožių žiedlapiai

Sveikos mergaitės. 4u.gif Sėdėjau sėdėjau ir sugalvojau, kad norėčiau, jog po ceremonijos bažnyčioje, mus išeinančius svečiai apmėtytų rožių žiedlapiais. Man labai gražu. ax.gif
Tik va dabar susimąsčiau: iš kur tuos žiedlaipius gauna? Negi perka rožes ir po to nuskina visus žiedlapius? g.gif Jei taip, tai gana brangokas malonumas.
Gal kuri esat su tuo susidūrusi?
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2005 07 05, 09:02)
Sveikos mergaitės. 4u.gif Sėdėjau sėdėjau ir sugalvojau, kad norėčiau, jog po ceremonijos bažnyčioje, mus išeinančius svečiai apmėtytų rožių žiedlapiais. Man labai gražu.  ax.gif
Tik va dabar susimąsčiau: iš kur tuos žiedlaipius gauna? Negi perka rožes ir po to nuskina visus žiedlapius?  g.gif Jei taip, tai gana brangokas malonumas.

pirkom rozes pigiau, nes ne pirmo sviezumo, ir skabem.
nieko gudresnio cia neprigalvosi.
Atsakyti
Yell,
o tai kiek maždaug rožių reikia pirkti, ir jūs skabėtė iš vakaro ar iš ryto(vestuvių dieną)
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2005 07 05, 09:02)
Sveikos mergaitės. 4u.gif Sėdėjau sėdėjau ir sugalvojau, kad norėčiau, jog po ceremonijos bažnyčioje, mus išeinančius svečiai apmėtytų rožių žiedlapiais. Man labai gražu.  ax.gif
Tik va dabar susimąsčiau: iš kur tuos žiedlaipius gauna? Negi perka rožes ir po to nuskina visus žiedlapius?  g.gif Jei taip, tai gana brangokas malonumas.

Draugės vestuvėms žiedlapius užsisakiau Konarskio gėlių turgelyje. Iš pradžių sakė už vieną maišą 10 Lt. Kai atėjome mano būsimasis paklausė, gal daugiau turi..sako turi...na mes ir išsiderėjom 2 maišus už vieno kainą..Vis vien gi išmes. O taip abipusė nauda išeina biggrin.gif
2 maišelių visiškai užteko apmėtyti jaunuosius prie bažnyčios bei papuošti viešbučio kambariuką smile.gif
P.S. užsisakiau prieš savaitę iki vestuvių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ninia*: 05 liepos 2005 - 15:56
taip, man irgi sakė, kad pasakyti prieš savaitę ir parinks tų žiedlapių.
paprašyk ten, kur tau puokšyę darys ir turėtų parinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2005 07 05, 15:11)
Yell,
o tai kiek maždaug rožių reikia pirkti, ir jūs skabėtė iš vakaro ar iš ryto(vestuvių dieną)

gavom 20 raudonu truputi apvytusiu roziu.
Atsakyti
DĖKUI YELL už atsakymą, na pabandysiu turguje pasiterauti, vistiek vasarą tos gėlės labai vysta.
Atsakyti
Mes per Jonines buvom liudininkais draugės vestuvėse, tai ten kur užsisakinėjau puokštelę, liudininkui gėlyte, tai ir žiedlapių paprašiau. Padarė puokštelę ant rankos, gėlytę į švarką ir žiedlapių nemažą maišelį, tai viskas kainavo 40 Lt
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 07 15, 12:41)
Mes per Jonines buvom liudininkais draugės vestuvėse, tai ten kur užsisakinėjau puokštelę, liudininkui gėlyte, tai ir žiedlapių paprašiau. Padarė puokštelę ant rankos, gėlytę į švarką ir žiedlapių nemažą maišelį, tai viskas kainavo 40 Lt

Burubduk, o kur darei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2005 07 15, 11:51)
Burubduk, o kur darei? smile.gif

Dariausi pas vienos forumietės (pernai metais jos vestuves buvo) sese. Ji cia internete buvo isgirta, dirba Filipopolio gerimu parduotuvej Vilniaus gatvej geliu skyrelyje (cia priesais buvusias sporto prekes). Savo vestuvems irgi pas ja darysiuos puokstele sau, pirslienei ant rankos, pirslienei ant kaklo ir masinom.
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2005 07 05, 08:02)

as irgi noriu kad man apmetytu rozes ziedlapiais...o zinai is kur gavau???ogi brangusis padovanojo didele puokste roziu as nuskabiau ziedlapiukus ir susidziovinau...net negalvojau kad vestuvems reikes mirksiukas.gif o tada ir mama gavusi roziu dziovino...ir nemazai jau pridziovino..juk nebutinai jie turi buti zali...sudziuvusiu net ir parduotuvese yra pirkti bet kam prikti jei galima paciam pasidaryt????ir dar nebutinai tu tikru roziu ...as is sodo prisiskyniau erzketrozes la[eliu..ir ka jus manot atrodo kaip tikri maziukai rozes lapeliai... thumbup.gif manau kad bus labai grazu kai pabarstys ant galvu mums tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxx @ 2005 07 16, 23:34)
as irgi noriu kad man apmetytu rozes ziedlapiais...o zinai is kur gavau???ogi brangusis padovanojo didele puokste roziu as nuskabiau ziedlapiukus ir susidziovinau...net negalvojau kad vestuvems reikes mirksiukas.gif  o tada ir mama gavusi roziu dziovino...ir nemazai jau pridziovino..juk nebutinai jie turi buti zali...sudziuvusiu net ir parduotuvese yra pirkti bet kam prikti jei galima paciam pasidaryt????ir dar nebutinai tu tikru roziu ...as is sodo prisiskyniau erzketrozes la[eliu..ir ka jus manot atrodo kaip tikri maziukai rozes lapeliai... thumbup.gif  manau kad bus labai grazu kai pabarstys ant galvu mums tongue.gif

Nesupyk, bet kazkaip abejoju, kad grazu dziovinti... Nu nzn... Tiesiog ne karto nemaciau.... Bet kazkaip as isivaizduoju metant tokius ryskius raudonus (na nebutinai raudonus, bet gaivius) ziedlapius, o ne kazkokius sausuolius, kurie einant po kojomis trasketu...
Tai gi susitarkit su gelininkemis, kurios darys jums puoksteles i rankas, kad priskabytu jums tu ziedlapiu... Garantuoju, kad jos tu ziedlapiu kruvas turi...
Atsakyti