Įkraunama...
Įkraunama...

Rožių žiedlapiai

QUOTE(Pacific @ 2005 10 29, 12:32)
tikrai neisdziusta tie ziedlapiai ir nesusirauksleja.ir mano mama pasirupino,kad mes iseinant is baznycios butume apibarstyti roziu ziedlapiais smile.gif

tai kiek tie ziedlapiai nuskinti gali stoveti? ar reikia juos tik is vakaro pasiimti, ar ta pacia diena?
Atsakyti
rožių žiedlapiai - thumbup.gif labai gražu. aš taip pat bandysiu susikombinuoti smile.gif manau, kad nuskabyti žiedlapius galėtų padėti į vestuves pakviesti giminaičių vaikai - jiems net patikti turėtų smile.gif ir nereiktų galvoti, kaip juos per naktį išlaikyt
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 10 31, 10:07)
tai kiek tie ziedlapiai nuskinti gali stoveti? ar reikia juos tik is vakaro pasiimti, ar ta pacia diena?

As taip dariau: antradieni uzsakiau turguje, penktadieni apie 4-5 valanda pasiemiau, vakare islukstenau. Viska sudejau i dovanu krepseli, kad celofaninio maiselio nereiketu nesiotis, ir kar ziedlapiai kvepuotu. Viska padejau i balkona. O sestadieni viskas buvo panaudota pagal paskirti. Apiberti jaunieji. Ziedlapiai nesudziuvo, viskas buvo ok. thumbup.gif
Atsakyti
Basanaviciaus turgelyje, ten, kur geles pardavineja, uzsisakai pries kokia diena ar dvi, pasakai, kada reiks ir viskas ok mirksiukas.gif Geriausia pasiimti is vakaro, nes ryte ir taip daug darbu ir nakciai i saldytuva ideti mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 15 kovo 2006 - 18:06
susimasčiau ar kunigas paskui nepyksta, kad šventoriuj prišiukšlinta? gal jo atsiklaust reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2005 07 17, 12:36)
Man ziedlapiai tikriausiai visai nekainuos, nes kaip sake floriste, taigi ismeta jos pavytusias rozes, o cia jauniesiems gera padarys. Na vienu zodziu, kur darausi puokstele, tai paprasiau - sake pririnks, net spalvos klause  smile.gif Cia Alytuje jei ka.  mirksiukas.gif

Labas,
o kurioj vietoj Alytui tokios malonios floristes?
Atsakyti
manyčiau, visų pirma reiktų paprašyt florisčių, kurios vestuvinę puokštę darys, jei jos neturės, tada ieškot turgelyje smile.gif
Atsakyti
as tai noriu is rotuses isejus kad apmetytu. o tai nieks nieko kad ten prisiukslina? juk jei kiekviena pora metytu tai nebutu galima pro tuos ziedlapius praeiti ar as cia ne taip kazka mastau? o kas jus apmetys? 4u.gif
Atsakyti
man ir idomu, ar galima prie rotuses apmetyti ziedlapiais?
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 04 03, 13:57)
man ir idomu, ar galima prie rotuses apmetyti ziedlapiais?

kaip buvo dellos vestuves, kuriose as ir buvau, tai mete ziedlapais butent prie rotuses...
Atsakyti
Tikrai nemanau, jog kas nors supyks jei žiedlapiais apmėtys prie rotušės smile.gif
Atsakyti
Jo butu labai gerai 17val siandien.ka tik gavau T avo sma i tel biggrin.gif
Atsakyti