Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 09 16, 17:47)
Manau tai labai priklauso nuo draugystės "intensyvumo" (kalbant aišku apie metus, ne apie savaites biggrin.gif ).
nu jo. "intensyviai" - cia kaip? issiskiriama tik darbo laikui?

QUOTE(Nike10 @ 2010 09 17, 20:06)
Man seniau atrode, kad kuo draugyste iki vedybu ilgesne, tuo santykiai brandesni, taciau klyday, Dabar manau, kad tas pats gali atsitikti, kas ir su vynu - atidarai buteli, o ten arba islaikytas supergerimas, arba actas. Antras variantas paprastai buna daznesnis.smile.gif Taip kad tam "islaikymui" svarbus faktoriai yra ne tik laikas, bet ir sudetines dalys, ir aplinkybes.

Viskas priklauso nuo to, ant kiek du zmones yra atviri ir buna tikrais savimi su partneriu. daznai norime pasirodyti geresni nei esame, slepiam trukumus, valdome pikti, nesinervuojame ir neakcentuojame indu deliojimo tvarkos po ju isplovimo. Bet, po vedybu, pasirodo, sis deliojimas svarbus, netvarkingai vieno is sutuoktiniu pakabintas rubas sukelia kito mirtinos agresijos priepuoli, pasirodo kad jo poziuris (t.y. jo nebuvimas) i suolaikini mena visiskai kertasi su jos, dar naujiena, kad savaitgali ji nori buti "dviese prie zvakiu kaip vyras ir zmona", o jis mielai desros 20-ties zmoniu kompanijoje pavalgytu kaip "kai buvome sugyventiniai"... su palapine... "juk anksciau patikdavo" (o ji tiesiog norejo jam gera padaryti...) elementarios tiesos suvokimas, kad zmogaus neperdarysi, kad jis yra toks, koks yra ir mutuoja tik su laiku ir tik savaime, atnesa daug supratimo ir geru santykiu i seima. Jeigu neapsimetineti, tada viskas gausis nepriklausomai ar pradraugauta savaite ir 6 metus. jokio skirtumo. O siaip - vedybos tai bet kuriuo atveju loterija. Niekada nezinai, ar issiskirsite po 6 menesiu, ar po 25 metu, ar amzinai mylesit vienas kita. tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 20, 14:47)
nu jo. "intensyviai" - cia kaip? issiskiriama tik darbo laikui?
Viskas priklauso nuo to, ant kiek du zmones yra atviri ir buna tikrais savimi su partneriu. daznai norime pasirodyti geresni nei esame, slepiam trukumus, valdome pikti, nesinervuojame ir neakcentuojame indu deliojimo tvarkos po ju isplovimo. Bet, po vedybu, pasirodo, sis deliojimas svarbus, netvarkingai vieno is sutuoktiniu pakabintas rubas sukelia kito mirtinos agresijos priepuoli, pasirodo kad jo poziuris (t.y. jo nebuvimas) i suolaikini mena visiskai kertasi su jos, dar naujiena, kad savaitgali ji nori buti "dviese prie zvakiu kaip vyras ir zmona", o jis mielai desros 20-ties zmoniu kompanijoje pavalgytu kaip "kai buvome sugyventiniai"... su palapine... "juk anksciau patikdavo" (o ji tiesiog norejo jam gera padaryti...) elementarios tiesos suvokimas, kad zmogaus neperdarysi, kad jis yra toks, koks yra ir mutuoja tik su laiku ir tik savaime, atnesa daug supratimo ir geru santykiu i seima. Jeigu neapsimetineti, tada viskas gausis nepriklausomai ar pradraugauta savaite ir 6 metus. jokio skirtumo. O siaip - vedybos tai bet kuriuo atveju loterija. Niekada nezinai, ar issiskirsite po 6 menesiu, ar po 25 metu, ar amzinai mylesit vienas kita. tik tiek.

Skirtumas tik toks, kad didesnė tikimybė žmogų pažinti per 6 metus nei per savaitę g.gif Tai gal didesnė tikimybė ir išsiskirti su tuo, kurį mažiau pažinai g.gif Po savaitės tai man tikrai loterija atrodytų g.gif
Atsakyti
po 7 menesiu pazinties.
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2010 09 20, 15:15)
Skirtumas tik toks, kad didesnė tikimybė žmogų pažinti per 6 metus nei per savaitę g.gif  Tai gal didesnė tikimybė ir išsiskirti su tuo, kurį mažiau pažinai g.gif Po savaitės tai man tikrai  loterija atrodytų g.gif

Bet lygiai taip pat jus nesate garantuota, kad po 6 metu pazinties sutuoktuviu, ant septyntu metu pazinties ir pirmu santuokos - jums ar jusu vyrui nenukris ant galvos kita tikra meile. O jus sedesite ir galvosite "kaip gerai as ji pazistu".
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 21, 15:01)
Bet lygiai taip pat jus nesate garantuota, kad po 6 metu pazinties sutuoktuviu, ant septyntu metu pazinties ir pirmu santuokos - jums ar jusu vyrui nenukris ant galvos kita tikra meile. O jus sedesite ir galvosite "kaip gerai as ji pazistu".

Jūs manęs nesupratote, bet tikimybių teorija sako savo. Pulti aklai nepažystant žmogaus absurdas. Nors žmogaus neįmanoma pažinti visiškai, bet po savaitės draugystės gali nespėti net sužinoti, kokius barsčius mėgsta lotuliukas.gif
Mes tuokėmės , kai tam buvom subrendę, todėl mums nebuvo baisūs nei 7 metų pažintis, nei pirmi santuokos metai g.gif
Atsakyti
kaip manote, kiek laiko reiktu pradraugauti, pagyventi su draugu, kad jau butu padoru pradeti svajoti apie vestuves ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 09 24, 17:56)
kaip manote, kiek laiko reiktu pradraugauti, pagyventi su draugu, kad jau butu padoru pradeti svajoti apie vestuves ?  g.gif

Svajoti? g.gif Padoru jau pradedant rimtesnę draugystę pagalvoti, kad eini su tuo žmogum santuokos link.
Atsakyti
QUOTE(Esante @ 2010 09 20, 13:59)
Bet is kitos puses negali nert stacia galva, turi patikrinti zmogu, nes as pati ir po 3 metu draugystes negaliu pasakyt kad zmogu pazytu ir pasiruosusi vestuvems, nors draugyste galiu pavadint intensyvia.  g.gif  g.gif  g.gif

Galiu tik pasakyt, kad iki galo zmogaus niekada nepazinsite. nes kaip bebutu, visose gyvenimiskose situacijose su juo nepabusite ir niekada nezinosite, koks jis bus po 10 metu, nes kaip bebutu, zmones keicias ir ne visada i gera smile.gif
Atsakyti
Man pasipiršo vakar wub.gif , po 2,5 m. draugystės, iš jų pusę metų gyvename kartu. Aš dar ir dabar negaliu patikėti doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 27 rugsėjo 2010 - 14:33
QUOTE(šviesi lapė @ 2010 09 27, 12:33)
Man pasipiršo vakar  wub.gif , po 2,5 m. draugystės, iš jų pusę metų gyvename kartu. Aš dar ir dabar negaliu patikėti  doh.gif  ax.gif

sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 09 27, 15:43)
sveikinu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
[quote=Salomejja,2008 11 17, 00:04]
Esu 21, jam 25. Jisai tokiu isitikinimu, kad suzadetuves tik tada kai jau realiai planuojamos vestuves. Draugaujame beveik du metai, gyvename kartu beveik metus, planuojame vestuves tada kai baigsiu mokslus. Tai bus uz pusantru metu. Nezinau ar visoms tai svarbu, bet as visai noreciau, kad jis man jau dabar pasipirstu. Tai butu taip grazu! O be to tai suteiktu siokias tokias garantijas... Na bent jau zinociau, kad as jam tokia svarbi ir kad jis apie mane galvoja kaip apie busima zmona. Supraskit, gyvenu su juo ne siaip sau. Planuoju praleisti su juo visa gyvenima. Todel manau tikrai butu grazu is jo puses, kad jisai man pasipirstu. Kaip pacios manote? Kokia patirtis? 4u.gif

Beje is anksto aciu uz nuomones rolleyes.gif

Pas mane labai panasi padetis, bet manau, kad mano antroji puse bijo vedybu ir pirsimosi proceso, todel ir nesipersa. Kolkas man uztenka jo meiles... Tik nezinau, ka reikes daryti veliau ax.gif Gal zinote kaip paspartinti ar paskatinti vaikina ryztis suzadetuvems? rolleyes.gif

P.S. jei galite labai prasau aplankyti mano tinklapi http://elonagureviciute.blogspot.com/ (cia universiteto uzduotis, reikia lankytoju skaiciaus, is anksto dekoju) ax.gif
Atsakyti