Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

Pasipirso po pusantru metu draugystes, susituokem po 4m nuo draugystes pradzios.
Atsakyti
pasipirso po 9 men. draugystes smile.gif
Atsakyti
Merginos, o po kiek laiko jusu manymu yra teisinga pasipirsti ? smile.gif

visgi gyvenimas bega...

bet visgi ir skubeti nesinori ...

kiek skaiciau komentarus supratau kad per anksti pasipirsus i tai rimtai neziurima...

o per velai gali buti per velai smile.gif tad butu ydomu isgirsti jusu nuomone
Atsakyti
po mėnesio nutarėm (nesipiršo kaip priklauso,nes man to nereikia,tiesiog abu nutarėm),kad galėtume ir tuoktis smile.gif bet finansai neleido,tai tuokėmės po nepilnai metų,kartu 13m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E*V.A: 09 rugsėjo 2011 - 18:16
Nėra kur skubėt, galima pagyvent 3-5m, kad suprast ar tikrai tas žmogus skirtas..
Atsakyti
Pasipiršo po 2,5 metų draugystės, 2 metus gyvenam kartu wub.gif
Atsakyti
Tuokėmės po 2,5 metų. Manau, pats tas. smile.gif
Atsakyti
na dziugu kad jum taip sekasi.... pavydziu jum isties tokios laimes...

tikiuosi ir man ateis proga pasipirsti mylinciai panelei...

Atsakyti
Man 20, jam taip pat smile.gif Draugaujame 3,5 metų, studijuojame tam pačiam mieste, tad apsigyvenome drauge, eina antri gyvenimo kartu metai. Jis buvo užsiminęs, jog noprėtų pasipiršti, bet aš kažkaip dvejoju, norisi bent mokslus pabaigti, dar ir jauni vis dėlto, nors jis rimtas žmogus, visa mano šeima juo labai džiaugiasi, bet, manau, jog kuo vėliau vyrai tuokiasi, tuo geriau smile.gif Gal aš klystu, gal nėra ko nerimauti? Dabar susitarėme palaukti, kol baigsime mokslus ir pažiūrėti kaip viskas klostysis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulia20 @ 2011 09 11, 13:26)
Man 20, jam taip pat smile.gif Draugaujame 3,5 metų, studijuojame tam pačiam mieste, tad apsigyvenome drauge, eina antri gyvenimo kartu metai. Jis buvo užsiminęs, jog noprėtų pasipiršti, bet aš kažkaip dvejoju, norisi bent mokslus pabaigti, dar ir jauni vis dėlto, nors jis rimtas žmogus, visa mano šeima juo labai džiaugiasi, bet, manau, jog kuo vėliau vyrai tuokiasi, tuo geriau smile.gif Gal aš klystu, gal nėra ko nerimauti? Dabar susitarėme palaukti, kol baigsime mokslus ir pažiūrėti kaip viskas klostysis.  blush2.gif

O kuo pasipiršimas trukdo? g.gif
Aš manau tavo vaikinas kaip tik nori sutvirtinti jūsų santykius, taip parodyti, kad tu jam esi labai svarbi ir jis niekam tavęs nepaleis, nes nori iki savo gyvenimo galo būti su tavimi wub.gif
Piršlybos tai nebūtinai vestuvės už kampo. Galima pasipiršti ir palaukti 2-3 metukus, kaip tik mokslai bus baigti (spėju) ir galėsite laisvai ženytis thumbup.gif
Man irgi 20, jam 23, draugaujame beveik 4 metus, bet pas mus atvirkščiai, aš norėčiau, kad susižadėtų, jis kaip tik sako, kad jei sužadėtuvės tai greit ir vestuvės turėtų būti lotuliukas.gif
Manau, kiekviena pora turėtų kartu nuspręsti ar dar šiek tiek palaukti ar spausti laiką smile.gif Mano atveju sutikau su savo bernioku, dar ne laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Patikimas @ 2011 09 09, 20:41)
Nėra kur skubėt, galima pagyvent 3-5m, kad suprast ar tikrai tas žmogus skirtas..

drinks_cheers.gif
pasipirso po 5m draugystes, o vestuves jau soksime po dar 3m.
Vestuves-tai nera viskas, yra ir svarbesniu dalyku gyvenime mirksiukas.gif
Atsakyti
asmeniskai man nera labai svarbu suzadetuves. nenoreciau kad man pirstusi pries du tris metus iki vestuviu,jei jau pasipirso vadinasi planuojam vestuves artimiausiu metu.juolab kad ir baliaus didelio nenoriu, metus laiko nereiketu ruostis rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti