Kaip as noreciau dvynuku, net nedristu pasvajoti.
Kokie jus fainucia,
Linkėjimai Joriui ir Denui.
Mano reakcija, į dvigubą neštumą buvo visai kitokia. 11 sav. pakiuvau į ligoninę su gresiančiu persileidimu (pilvo skausmai, kraujas ir pn.). Prieš tai jau buvau lankiusis pas gydytojus. Jaučiausi taip , lyg būtų įvykęs persileidimas. Pažiųrėjo gydytoja, ir nusprendė echoskopuot. Pati negalėjo patikėt, kad vasisius gyvas ir kad du, nes ji taip pat galvojo, kad jau viskas. Labai apsidžiaugiau.
Vyrui buvo šokas, atsigavo po paros laiko.
Dabar labai džiaugiasi.
QUOTE(LoretaU @ 2008 11 20, 12:24)
Linkėjimai Joriui ir Denui.
Mano reakcija, į dvigubą neštumą buvo visai kitokia. 11 sav. pakiuvau į ligoninę su gresiančiu persileidimu (pilvo skausmai, kraujas ir pn.). Prieš tai jau buvau lankiusis pas gydytojus. Jaučiausi taip , lyg būtų įvykęs persileidimas. Pažiųrėjo gydytoja, ir nusprendė echoskopuot. Pati negalėjo patikėt, kad vasisius gyvas ir kad du, nes ji taip pat galvojo, kad jau viskas. Labai apsidžiaugiau.
Vyrui buvo šokas, atsigavo po paros laiko.
Dabar labai džiaugiasi.
Sveiki,
Dabar ir mes labai džiaugiamės. Jei būtų galimybė rinktis iš naujo, sutikčiau rinktis tik tą variantą
Dar kartą dėkui visoms mamytėm už palinkėjimus, o ypač visiems dvynukams.
aukit sveiki ir dideli
tikrai dideli gimet
saunuole mama kad isnesiojo, as zinau kad as truputi virs kilo sveriau, o sesute net kilo nesieke
bet abi stiprios sveikos merginos uzaugome
tikrai dideli gimet
o koks suneliu grozis
sveikinu su dviguba laime
Sveikinu
o jau berniukas grožis
aukit dideli , sveiki ir stiprūs
kokie fainuciai
Ir istorija grazi ir vaikuciai labai grazus
Aukit sveiki ir bukit laimingi
Aukit sveiki ir bukit laimingi
Labai grazi istorija
o vaikuciai kokie meiluciai
Labai faina istorija, beje siandien drauge kaip tik pajuokavo, kad man taip gali buti
(nors musu seimoje dvyniu taip pat nera)