Įkraunama...
Įkraunama...

Gimę pelės metais, dvyniai ir dar dvynukai

Kokie jus fainucia, thumbup.gif
Kaip as noreciau dvynuku, net nedristu pasvajoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistejukas: 20 lapkričio 2008 - 11:10
Linkėjimai Joriui ir Denui. 4u.gif Mano reakcija, į dvigubą neštumą buvo visai kitokia. 11 sav. pakiuvau į ligoninę su gresiančiu persileidimu (pilvo skausmai, kraujas ir pn.). Prieš tai jau buvau lankiusis pas gydytojus. Jaučiausi taip , lyg būtų įvykęs persileidimas. Pažiųrėjo gydytoja, ir nusprendė echoskopuot. Pati negalėjo patikėt, kad vasisius gyvas ir kad du, nes ji taip pat galvojo, kad jau viskas. Labai apsidžiaugiau. smile.gif Vyrui buvo šokas, atsigavo po paros laiko. doh.gif Dabar labai džiaugiasi.
Atsakyti
QUOTE(LoretaU @ 2008 11 20, 12:24)
Linkėjimai Joriui ir Denui.  4u.gif  Mano reakcija, į dvigubą neštumą buvo visai kitokia. 11 sav. pakiuvau į ligoninę su gresiančiu persileidimu (pilvo skausmai, kraujas ir pn.). Prieš tai jau buvau lankiusis pas gydytojus. Jaučiausi taip , lyg būtų įvykęs persileidimas. Pažiųrėjo gydytoja, ir nusprendė echoskopuot. Pati negalėjo patikėt, kad vasisius gyvas ir kad du, nes ji taip pat galvojo, kad jau viskas. Labai apsidžiaugiau.  smile.gif Vyrui buvo šokas, atsigavo po paros laiko.  doh.gif  Dabar labai džiaugiasi.

Sveiki,
Dabar ir mes labai džiaugiamės. Jei būtų galimybė rinktis iš naujo, sutikčiau rinktis tik tą variantą 2.gif 2.gif, kurį jau turiu yahoo.gif yahoo.gif
Dar kartą dėkui visoms mamytėm už palinkėjimus, o ypač visiems dvynukams.
Atsakyti
aukit sveiki ir dideli smile.gif
tikrai dideli gimet smile.gif saunuole mama kad isnesiojo, as zinau kad as truputi virs kilo sveriau, o sesute net kilo nesieke smile.gif bet abi stiprios sveikos merginos uzaugome smile.gif
Atsakyti
wub.gif grazi istorija , ir vaikuciai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
kokie broliukai grazuciai 4u.gif wub.gif
sekmes ir laimes jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
o koks suneliu grozis wub.gif sveikinu su dviguba laime thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif 4u.gif o jau berniukas grožis wub.gif wub.gif aukit dideli , sveiki ir stiprūs 4u.gif
Atsakyti
kokie fainuciai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir istorija grazi ir vaikuciai labai grazus wub.gif
Aukit sveiki ir bukit laimingi 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija 4u.gif o vaikuciai kokie meiluciai wub.gif
Atsakyti
Labai faina istorija, beje siandien drauge kaip tik pajuokavo, kad man taip gali buti biggrin.gif (nors musu seimoje dvyniu taip pat nera) smile.gif
Atsakyti