Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

kur tik kas pikciau apie akmeneliu parduotuve ten ir buzuka neuzilgo atruksta destyt kaip ten viskas grazu... net saldu nuo to gyrimo ir kiek postu buvo doh.gif nori nenori persasi nuomone kad arba su savininke drauges ar pardavejos ar siaip labai susije asmenys... ir visur pabreziama kad : as tik pirkeja dazna... lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 02 06, 22:22)
kur tik kas pikciau apie akmeneliu parduotuve ten ir buzuka neuzilgo atruksta destyt kaip ten viskas grazu... net saldu nuo to gyrimo ir kiek postu buvo  doh.gif nori nenori persasi nuomone kad arba su savininke drauges ar pardavejos ar siaip labai susije asmenys... ir visur pabreziama kad : as tik pirkeja dazna...  lotuliukas.gif

Kaip pirštu į akį biggrin.gif Tikrai ne pardavėja ir tikrai ne savininkė,kad taip saldu nebūtų biggrin.gif Gal norit man uždraust pasisakyt,kad nesupykintų ateityj,ar čia kaip....Dabar jau aš esu nusikaltėlė,kad ten viską perkuos, jau savo pamastymus galima pasilaikyt geresniems laikams.

Sakiausi ir sakysiuos kiek man tik noras bus bigsmile.gif
Atsakyti
nepergyvenkit nesupykins, tik tas padlaiziavimas tai jau sory bet nekaip atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amethystlady @ 2009 02 06, 21:01)
Merginos,o ka kitos gali pasakyt apie aptarnavima Pillies g akmeneliu parduotevej?Apie pardavejas? g.gif pASTEBEJAU,JOS DIRBA TRISE?

Puiki parduotuvė smile.gif ir pardavėjos man labai patinka mandagios, paslaugios ir neįkyrios, nesekioja kaip šešėliai iš paskos.
O kartą, taip pat per skubėjimą, vieną maišelį palikau ant prekystalio. Trūkumą pastebėjau namie, kai parduotuvė buvo užsidarius, tai nubėgau iš ryto. Rado tą maišelį pardavėja, buvo prie kasos padėtas. Atidavė be problemų, net į čekį nepažiūrėjo, nors atsinešiau.
Ir dar man patinka tuo, nežiūri į tave kreivai, net jei nieko neperki. Kai einu senamiesčiu (netoli gyvenu) kartais užeinu tik pasižvalgyt, negaliu ramiai praeit pro šalį doh.gif. Paslampinėju 10-15 min, peržvelgiu kas naujo ir be jokio kaltės jausmo išeinu. (Kai kuriose kitose parduotuvėlėse būni taip akylai stebimas, siūlomos paslaugos, kad net nepatogu būna išeit nieko nenusipirkus).
Atsakyti
Nematau ,kas blogo kai gerą žodį pasakai,ne gi visuomet turi viskas tik blogai būt.O geriau būtų ,jei kaip ne kaikurie trimis nikais rašinėja liaupses kur aplamai nesupranti prie ko čia....
Taip ir reikėjo tuomet temą vadint "ką blogo galit pasakyt apie parduotuves"

O gal neteko ten pabuvot ir įvertint situacijos savom akim, o ne kitų.Mano visų darbų medžiagos ten perkamos,dėl to aš ten jau einu kaip į darbą ir ne aš viena... ten, jau ne vieną forumietę esu sutikus ir smagiai pabendraujam.Dėl to man gal ir nesuvokiamas pyktas žodis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzuka: 06 vasario 2009 - 22:03
Laba, bet Buzuka, tu gi ten dirbi, ane?
Man ten patinka, visiškai sutinku su Lukasta drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai aisku kad dirba, kitaip taip nerasinetu smile.gif

o jums, Buzuka, parasysiu. esu ne karta ir ne du uzsisakiusi is ten pastu ir apsilankiusi esu taip pat ne karta ir ne du tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 02 06, 23:03)
Laba, bet Buzuka, tu gi ten dirbi, ane?
Man ten patinka, visiškai sutinku su  Lukasta  drinks_cheers.gif

QUOTE(Frekė @ 2009 02 06, 23:07)
tai aisku kad dirba, kitaip taip nerasinetu smile.gif

o jums, Buzuka, parasysiu. esu ne karta ir ne du uzsisakiusi is ten pastu ir apsilankiusi esu taip pat ne karta ir ne du tongue.gif

Ir taip blogai buvo g.gif

Dirbu dirbu,taip dažnai ten būnu ,kad jau apsigyvenau ten biggrin.gif
Atsakyti
kas parase kad blogai buvo? is manes nei zodzio tokio kad kazkas blogai. viskuom patenkinta o kas netiko su savininke isprendem. nes parduotuve neturejo atsakyt uz aplaidu pasto darba.
tiesiog mano pastebejimas is salies toks kad vis giriat ir giriat. o siaip visad yra rasomi tik blogi atsiliepimai, o gerus manau parodo uzsakymu kiekis, pirkeju skaicius ir vis griztantys tie patys veidai... bet kai po kiekvieno pastebejimo kad kazkas negerai iskart yra buzukos postas tai nori nenori susidarai atitinkama nuomone...
o siaip mano pastebejimai tai apie internetine parduotuve kuo puikiausi, o va paprastoj tai nustebino toks vyriskis. bet ju ten lyg ne vienas yra... vienas toks staciokas buvo... klienciu kelios su mazais vaikais o jis ten ispudziais su keiksmais dalinos.... na bet buzuka vel parasys kad cia as issigalvoju tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 06 vasario 2009 - 22:23
QUOTE(Frekė @ 2009 02 06, 23:23)
na bet buzuka vel parasys kad cia as issigalvoju tongue.gif

O prie ko čia aš,žinau ,kad ten dirba keli vyrai , bet aš su jais nieko bendra neturiu blink.gif

29psl tema "Buzuka" lotuliukas.gif
P.S. jei lankyčiaus kitose parduotuvėse galėčiau parašyt ir apie jas,anksčiau dar iš rankdarbių pirkaus ir ten kažkodėl man viskas tiko,bet gal aš iš tų žmonių,kad nepastebių smulkmenų.Tikrai užmuškit,bet dar neturėjau jokių niuansų ir neesu mėgėja eksperementuot su parduotuvėj ir užsisakinėt,mėgstu labiau nusėst vienoj vietoj,nes taip patogiau kai žinai ,kad jei gausi užsakymą lėksi tik vienon pardėn ,o ne per 5.Taip buvo anksčiau ir labai vargindavo,nes be to dar vaikus mažus turėjau.Gal taip paaiškinau dėl ko į vieną parduotuvę einu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzuka: 06 vasario 2009 - 22:41
[COLOR=orange][COLOR=purple]Labas vakaras,ponios drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 02 06, 22:23)
na bet buzuka vel parasys kad cia as issigalvoju tongue.gif

dabar savininkė vėl supyks ir parašys, kad jūs šmeižiate ir taip nebuvo tongue.gif
QUOTE(Labroladdy @ 2009 02 06, 22:34)
[COLOR=orange][COLOR=purple]Labas vakaras,ponios drinks_cheers.gif 4u.gif

Pas mus forume netoleruojamas dvigubų nikų naudojimas mirksiukas.gif
Atsakyti