Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 11, 10:52)
"Kadangi esame tiesioginiai importuotojai, galime pasiūlyti prekes itin žemomis kainomis, be to, ateityje planuojame suteikti papildomas nuolaidas pastovioms klientėms ar klientams. Išleidus mūsų parduotuvėje virš 100 Litų, dovanosime nemokamą prekių pristatymą." daiwa.lt
Todėl ir kainos tokios  thumbup.gif

Džiugu, kad mes turime galimybes rinktis! bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar ant Valės skyrelio durų radome įdomų skelbimą:"Trečiadienį 11:00val bus naujų PAPIGIENŲ" biggrin.gif thumbup.gif . Super ta Valė biggrin.gif
Atsakyti
Kai prisiskaičiau apie tą babą Valę, visai nesistebiu, kad ji papigienomis ir prekiauja. doh.gif Bet kaip atsiranda ši tiek pirkėjų pas ją? Nusisekusi verslininkė. Ot talentas. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, pirkėjų pas ją tai daugybė, aptarnaujantys žmonės du, bet tenka palaukti, kol savo eilutės sulauki biggrin.gif . Bet kartais verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 11, 14:34)
Kai prisiskaičiau apie tą babą Valę, visai nesistebiu, kad ji papigienomis ir prekiauja. doh.gif Bet kaip atsiranda ši tiek pirkėjų pas ją? Nusisekusi verslininkė. Ot talentas. g.gif  biggrin.gif

o man atrodo jokios paslapities cia nera..tiesiog turi daug pigios ir zinoma labai nekokybiskos (bet i tai neatsizvelgia, nes visgi pigu) produkcijos...
man asmeniskai tai nesinori pas ja pirkti...stengiesi darai, paskui dar parduodi tarkim....ir paaiskeja, kad vietoj akmenu , kazkoks ss...vietoj sw stiklkas...zinoma kuri laika uzsidirbi..juk kastai mazi....bet paskui taip pat greitai ir prarandi gera varda....
o ir sau darant...man taia smeniskai norisi geros kokybes....

o kad bus klientu tai ir taip aisku...kaip bebutu, bet zmones dar vaikosi kas pigiau, o ne tas kas geriau...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 11, 17:28)
o ir sau darant...man tai asmeniskai norisi geros kokybes....

Pritariu.
Bet man ir ne sau darant norisi kokybės ir kainos santykio. mirksiukas.gif
Nesu kaunietė, bet jei turėčiau galimybę, niekada pas Valę nepirkčiau. schmoll.gif
Atsakyti
man isvis juokinga kai cia paraso....(aisku nieko izeisti nenori, kiekvienas turi savo pasirinkima ir nuomone)...kad nusipirko sw...ir daug daug pigiau...zinoma , kaikurie apluze, apsilupe....bet sudejus i suma visvien pigiau....
tai koks ten sw????isvis manau jei jau pardavineji, tai reiktu ir apie akmenis truputi pasidometi...kaip atskirti, kaip atrodo....o ne grazu, tai perku....paskui taip ir prakisinejama zmonem nenkokybiski darbai...o prie to, taip susigadini savo varda, kad... schmoll.gif
Atsakyti
Paaiskinkit kas ta Vale? Negaliu suprast. blush2.gif
Atsakyti
moteriske prekiaujanti detalem ir "akmenim" kauno bazese:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 11, 22:57)

aisku. aciu. Tai jei Kaune, tai men negresia ax.gif
Atsakyti
aš tai va kątik peržiūrėjau www.akmenuku-vaivorykste.lt siūlomus akmenėlius. tai patiko man pasirinkimas thumbup.gif ir nematytų tokių nemažai. mąstau, kad reikėtų užsisakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 11, 23:57)

o ji prekiauja geltonoj rampoj 4 sandelį ?
Atsakyti