Cia parduotuvyte kaune
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 21, 18:29)
Cia naujas skyrius kaune bazeje,man labai patiko,nors pasirinkimas dar nelabai didelis,bet gan idomus,o ir aptarnavimas

QUOTE(BabyGrite @ 2009 02 22, 03:59)
Cia naujas skyrius kaune bazeje,man labai patiko,nors pasirinkimas dar nelabai didelis,bet gan idomus,o ir aptarnavimas

o kokiam skyriuje yra , sandėlio numeris koks ?
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 02 21, 23:20)
kazkaip nesuoratau ar tikrai patiko ar ne.
man pvz, tai jie visada gana greitai atsako i laiskus, ar su priekaistais, ar tai gerus. kai negalejau prisijungt tai irgi labai mielai man gelbejo.
Ir del brokuotu detaliu ar akmenuku irgi be problemu keicia, aisku geriau ju nebutu. 

man pvz, tai jie visada gana greitai atsako i laiskus, ar su priekaistais, ar tai gerus. kai negalejau prisijungt tai irgi labai mielai man gelbejo.

patiko! patiko! tikrai patiko! ir supakuota viskas tvarkingai ir aptarnavimas malonus

QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 21, 19:29)
Buvau vakar, bet neradau ko reikėjo

QUOTE(Lady Rose @ 2009 02 15, 23:23)
Reikia juodų kutukų vilniuje. Skubiai. Gelbėkit, kąą...
Sveikutės
Atsiprašau, jei pasikartosiu, nes esu visai žalia šiame reikale
. ieškau kur pigiausiai būtų galima nusipirkti tokios sagės, man reiktų pačio mažiausio dydžio, net nežinau kokio jos būną

QUOTE(mamulia @ 2009 02 23, 18:32)
konkrečiai tokių ieškai kaip foto?
Tikriausiai tokių, man rekia vaikam padaryti sages su aštunkojukais. Gal dar turit informacijos, kaip prie šių sagių reikia tvirtinti ?

! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 23, 18:56)
Sveikutės
. ieškau kur pigiausiai būtų galima nusipirkti tokios sagės, man reiktų pačio mažiausio dydžio, net nežinau kokio jos būną

Patys mažiausi kokius pavyko rasti
http://karoliukai.eu...ei-14x5mm-1-vnt
Gal netgi per maži

QUOTE(tviga @ 2009 02 23, 22:42)