Mane lelija.lt labai nemaloniai nustebino. Uzsakiau siuntini, apmokejau ir laukiu laukiu, po savaites parasiau emaila, pasirodo ups pamirso issiust
Kai pagaliau issiunte, paprasiau siuntos numeriuko, kad galeciau stebet, kada ateis, taip jo ir nagavau. Matyt per sunku pasirode brukstelt.

QUOTE(juratata @ 2009 03 31, 08:26)
rankdarbiai. com buna, bet ten greitai isperka reikia sekti kada turi is kart ir griebt 
Papildyta:
perliukas.lt siuo metu yra
Papildyta:
va ir lelija.lt yra kameju

Papildyta:
perliukas.lt siuo metu yra
Papildyta:
va ir lelija.lt yra kameju
aciu labai

QUOTE(Liniuka @ 2009 03 31, 09:01)
Mane lelija.lt labai nemaloniai nustebino. Uzsakiau siuntini, apmokejau ir laukiu laukiu, po savaites parasiau emaila, pasirodo ups pamirso issiust
Kai pagaliau issiunte, paprasiau siuntos numeriuko, kad galeciau stebet, kada ateis, taip jo ir nagavau. Matyt per sunku pasirode brukstelt.

Va tas pats ir man buvo. Tiksliau yra. Užsakiau prieš savaitę, kitą dieną apmokėjau ir nieko negaunu. Vakar parašiau kur dingo, tai irgi atrašė, kad pamiršo

QUOTE(gibisiene @ 2009 03 30, 22:51)
as ir noriu papasakoti, apie akmeneliai.com . galvojau, kad gal man vienai netyciukais neidejo, pasiskaiciau, kad pasirodo ne vienai man. truko sidabrinio uzsegimo, paskambinau, sake atsius. laukiau laukiau ir ... nera. parasiau e-meila. atrase, kad neisiunte, nes pamirso, kas skambino.... ir dar parase, kad jie buna sujungti po du ir jie tikrai atsimena, kad idejo.... dabar jauciuosi taip, lyg bandziau juos apvogti
o perliukas.lt visada labai maloniai aptarnauja ir lelija.lt labai malonus. viena karta gavau 2 akmenelius ir dydziai skyresi, kai beveik po menesio dariau uzsakyma, patys parase, kad ides dar viena akmenuka, o as jau ir pamirsus buvau. saunu.

Perskaičiau, kad Lelija žioplinėja- keista, man su ja niekada problemų nebuvo
Visada operatyviai išsiunčia ir siuntos numeriuką parašo....matyt visada būna pirmas kartas

Aš taip pat kelis kartus sakiausi lelijoje, bet viską gaudavau laiku, man tai patiko, o ir priedo įdeda, nors tai smulkmena.
o man tai baika kad perliukas kaskiokius intarpus pauosaliukasm idejo......ir uzsakymo lape jie nepaMINETI........GAL KAM NEDADEJO
QUOTE(ramushka @ 2009 04 01, 15:49)
o man tai baika kad perliukas kaskiokius intarpus pauosaliukasm idejo......ir uzsakymo lape jie nepaMINETI........GAL KAM NEDADEJO
cia gal dovanele buvo

kuo klijuojat pvz kabošonus? yra koki spec klijai?
Nu jau lelija.lt, tai visiškai nusivyliau
va po to, kai pasake, jog neišsiuntė siuntinėlio, po kelių dienų dar jo negavau, vėl parašiau - kur dingo... Atrašė kažkokią nesamonę, kad pas kitą moteriškę nuėjo tas siuntinys. Na žodžiu visokios nesamonės. Visiškai nusivyliau
Jokio atsakingumo

na man jie (lelija.lt) siandien parase, kad vakar issiunte.. o uzvakar apmokejau
tikiuos gausiu...
ramushka, tai dovaneles buna.. smulkmenos, bet malonu gauti tai uz ka nemoki.. Tiesa, perliukas.lt, tai man naudinga daikta idejo, pasidabruotus uzdarus uzsegimus
o as kaip tik tokio modelio buvau nebandzius
likau patenkinta ir ju kokybe ir vaizdu... kai vel sakysiuos reiks uzsisakyt tokiu

ramushka, tai dovaneles buna.. smulkmenos, bet malonu gauti tai uz ka nemoki.. Tiesa, perliukas.lt, tai man naudinga daikta idejo, pasidabruotus uzdarus uzsegimus

norejau uzsiskyti is perliuko ziuriu labai apmazejo asortimentas
, tikiuosi greit pasipildys