Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas,

Na,
manau, kad su 2mečiais jau vsi tiek galima kažkaip tartis. Be to, tokio mažiaus jau paprastai kol mamos šalia nėr, tai ir nereik.

Bet visai tikėtina, kad mamai išėjus dienom į darbą, ant sugrįžusios vakarais/naktimis atsiiims mirksiukas.gif (nepaguodžiau, ar ne tongue.gif ) Bent jau maniškės tai netgi į tėčio darbo pasikeitimus laaabai jautriai sureaguodavo - manęs net į kitą kambarį nebeišleisdavo.

Mano vyresnėlės nuo kokių 1,5 metukų nustojo keltis naktimis, nebeprisireikė užkandžių dienomis, tai liko 2-3 žindymai per parą (ryte ir prieš pietų ir ankties miegus).
O vat dabar argumentas, akd jau didelės ir nebereik dar negroja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Palinksi, kad taip, jau didelės ir glaudžias kaip katės wub.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kalusau as jusu ir bijau,nes maitinti man patinka,bet iki 3 metu nemanau kad reikia
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 01 04, 09:44)
kai bus du metukai - tiek nebereiks zindyt - pasiliksi vakarini ir ritini uzkandziavima ir psio. Bus daug lengviau mirksiukas.gif

O Tau pienukas nuo tokiu retu amitinimu nesumazejo ziauriai? g.gif Nes maniske akzkaip nakti beveik nebesikelia, pienuka geria tik kokius 2-3 kartus per para, nu ir ka, labai pieno pradejo mazet, toks jausmas, kad ne kas ten ir beprisigamina pas mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 01 04, 14:09)
O Tau pienukas nuo tokiu retu amitinimu nesumazejo ziauriai?  g.gif Nes maniske akzkaip nakti beveik nebesikelia, pienuka geria tik kokius 2-3 kartus per para, nu ir ka, labai pieno pradejo mazet, toks jausmas, kad ne kas ten ir beprisigamina pas mane  unsure.gif

nu zinok ir pas mane toks jausmas bet kai maitinu girdziu gurksnius,vadinasi yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2009 01 03, 01:22)
Sveikutes mielosios mamytes  4u.gif  Dar nesu sios temos skaiciusi, netycia cia uzklydau, nes  jau tikrai nebezinau ka man daryti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Maniskis paskutine savaite taip kandziojasi, kad jau sunkiai ji pakesti begaliu. Iki siol susitvarkydavau, bet kuo toliau, tuo ji gudresnis darosi  doh.gif  Siandien taip man kando, kad vos zado nepraradau  mega_shok.gif dar anksciau pagelbedavo nosies prispaudimas prie kruties, bet dabar jau 2 kartus taip galva istate, kad nesileido prispaudziamas ir kando taip, kad vos neapsisysiojau tiesa sakant  doh.gif  jau nebegalejau  schmoll.gif  siaip ne taip ji atitraukiau po keliu akimirku ir ejau tiesiogine to zodzio prasme i tulika zliumti  cry.gif  cry.gif  cry.gif 

oi kaip suprantu tave...pamenu ir tu vieną kart guodei kai man įkando....
tada aš pabariau ir ji neėmė mp visą dieną, o mane užpuolė depresija....juk noriu bent iki 2metų maitint....
o dabar matau ir tau jau problematikška pasidarė, net nežianau ką patart...nes visi vaikai skirtingi mano sesuo maitino iki 2,4 m...bet nei kart nepajuto kas yra įkandimas....todėl ir nesuprasi kodėl taip.....laikykis, mamyt gal dar kas patars ką....o gal paretink ir duok tada kai tikrai jau l.l.norės ir kol eis srovė tegu geria, o kaip tik stodinės ištrauk g.gif ....arba nusitraukinėk nors kiek su pientraukiu beabėjo ne tas, bet vistiek pienelis naudinagas...

man užvakar irgi įkando....bet vėl nieko, tačiau dabar l.kontroliuju maitinimą
laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vanesiukee @ 2009 01 04, 13:36)
kalusau as jusu ir bijau,nes maitinti man patinka,bet iki 3 metu nemanau kad reikia

na psichologiškai ir fiziologiškai geriausia maitint tol kol pats atsisako....ir aš taip l.norėčiau....dėsiu visas pastangas, bet jei jau pradės kandžiotis stipriai, tada nepavyks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2009 01 04, 14:09)
O Tau pienukas nuo tokiu retu amitinimu nesumazejo ziauriai?  g.gif Nes maniske akzkaip nakti beveik nebesikelia, pienuka geria tik kokius 2-3 kartus per para, nu ir ka, labai pieno pradejo mazet, toks jausmas, kad ne kas ten ir beprisigamina pas mane  unsure.gif

nu neber jo kaip pirmais men, ale ir nebereik mirksiukas.gif Kiek yra, tiek pakanka blush2.gif

Del susitarimu - mes tariames nuo 2 metuku - koses nebebus lekstuteje - gausi "puko", kai jau nelieka - nebesinori taip - gert skaniai pasiulau ir psio mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sunus 8 menesiu ir kaip jau kanda tai dievuliau mano,iki krauju,kad net negaliu kelias dienas is tos kruties maitinti,nes nenoriu kad kraujo priositrauktu.Jei taip toliau tai nebegalesiu matinti.Dar kenciu dantis sukandus.
Atsakyti
Sveikutes mielosios mamytes Dar nesu sios temos skaiciusi, netycia cia uzklydau, nes jau tikrai nebezinau ka man daryti Maniskis paskutine savaite taip kandziojasi, kad jau sunkiai ji pakesti begaliu. Iki siol susitvarkydavau, bet kuo toliau, tuo ji gudresnis darosi Siandien taip man kando, kad vos zado nepraradau dar anksciau pagelbedavo nosies prispaudimas prie kruties, bet dabar jau 2 kartus taip galva istate, kad nesileido prispaudziamas ir kando taip, kad vos neapsisysiojau tiesa sakant jau nebegalejau siaip ne taip ji atitraukiau po keliu akimirku ir ejau tiesiogine to zodzio prasme i tulika zliumti

Aš taip pat netyčia užklydau į šią temelę... rolleyes.gif Maniškė taip pat pradėjo kandžiotis, nors supranta, kad skaudžiai padaro, bet vistiek kartais neatsilaiko...
Tai aš pradėjau maitinti su antspeniais... blush2.gif Ir dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 01 04, 15:14)
Sveikutes mielosios mamytes    Dar nesu sios temos skaiciusi, netycia cia uzklydau, nes  jau tikrai nebezinau ka man daryti        Maniskis paskutine savaite taip kandziojasi, kad jau sunkiai ji pakesti begaliu. Iki siol susitvarkydavau, bet kuo toliau, tuo ji gudresnis darosi    Siandien taip man kando, kad vos zado nepraradau  dar anksciau pagelbedavo nosies prispaudimas prie kruties, bet dabar jau 2 kartus taip galva istate, kad nesileido prispaudziamas ir kando taip, kad vos neapsisysiojau tiesa sakant    jau nebegalejau    siaip ne taip ji atitraukiau po keliu akimirku ir ejau tiesiogine to zodzio prasme i tulika zliumti   
Aš taip pat netyčia užklydau į šią temelę...  rolleyes.gif  Maniškė taip pat pradėjo kandžiotis, nors supranta, kad skaudžiai padaro, bet vistiek kartais neatsilaiko...
Tai aš pradėjau maitinti su antspeniais...  blush2.gif  Ir dabar viskas  thumbup.gif

aciu us saunia minty thumbup.gif ,kaip as nepagalvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesiukee @ 2009 01 04, 15:14)
mano sunus 8 menesiu ir kaip jau kanda tai dievuliau mano,iki krauju,kad net negaliu kelias dienas is tos kruties maitinti,nes nenoriu kad kraujo priositrauktu.Jei taip toliau tai nebegalesiu matinti.Dar kenciu dantis sukandus.

kiek daug mamyčių su panašiom problemėlėm....
Atsakyti
vat ir as turiu antspenius pasidejus neatidarytus, galvojau draugei atiduot, bet pasilikau sau, o mazu dar prireiks...
baigesi mano katino dienos, Arijui siandien isdygo pirmasis dantukas smile.gif tai jau nebegalesiu ilsint papulio smile.gif o tai as anksciau tai nakti duodavau viena papuli Nojui, o diena kita, kad anas nuo dantu pailsetu smile.gif siaip jis vaikas nekanda specialiai, bet tas pirmasis pagriebimas tai toks stiprus doh.gif paskui jau normaliai..beje jam siandien isdygo penktas dantis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 01 04, 15:59)
vat ir as turiu antspenius pasidejus neatidarytus, galvojau draugei atiduot, bet pasilikau sau, o mazu dar prireiks...
baigesi mano katino dienos, Arijui siandien isdygo pirmasis dantukas smile.gif tai jau nebegalesiu ilsint papulio smile.gif o tai as anksciau tai nakti duodavau viena papuli Nojui, o diena kita, kad anas nuo dantu pailsetu smile.gif siaip jis vaikas nekanda specialiai, bet tas pirmasis pagriebimas tai toks stiprus  doh.gif paskui jau normaliai..beje jam siandien isdygo penktas dantis  blink.gif

su 5 dantuku 4u.gif

ir sėkmės maitinant dantuotus vyrukus lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti