QUOTE(xeditux @ 2009 01 24, 17:57)
o pvz as tai mama sake visa pieno buteli ir kart isgerdavau

dar ir pati pamenu, tokius sovietinius stiklinius butelius, labai patikdavo man jie
as irgi piena labai megdavau (dabar irgi megstu) - isgerdavau 2-3 tuos stiklinius butelius vienu kartu, tai mama sake, jei planuodavo virti pieniska sriuba, parnesdavo 5-6 butelius pieno, kad jo liktu i sriuba po mano atsigerimo
QUOTE(Kriiste @ 2009 01 24, 18:17)
Tai va kad ir yra beda ne tame - kad ji nori MP, o is netrejimo ka veikt tave prievartauja

. Suprantu kad orai ne kokie - bet su tinkama apranga - ok. Nors maniske turi kitu bedu - pas ja didele baime kieme - eina tik uz rankos vedama - ir taip nueit gali kazi kiek

Tada nei valgyt nei gert nei pavargau nebuna

.
Nu va, pas jus kitas krastutinumas, o manoji labai retai duoda ranka, ir tik trumpam - nori eiti pati.
QUOTE(Raideles @ 2009 01 24, 19:36)
Kai reikia, tai reikia. Rentgenas nepagadins pieno ir vaikui nepakenks. Aš per du žindymo metus tris kartus šviečiausi - vieną kartą dukrai darė tomogramą, aš šalia stovėjau, kad ji ramiai gulėtų, kitą kartą žandikaulį po trumos švietė, o neseniai dantis taisiausi, tai irgi rentgeno nuotrauką darė.
čia keli tekstai:
http://www.kellymom....dentalwork.html
http://www.bflrc.com...ng/mythjn03.htm
Taip kad žindymas nėra priežastis nepasirūpinti savo sveikata
dantis tai ir svieciuosi, bet va, kad galima visai sviestis, nezinojau

Mano gydytoja sako, nera grieztai pasakyta, ,kad negalima, bet ir nera irodyta, kad galima, kad tai neatsilieps vaikui, todel patare geriau nerizikuoti ir palaukti. Tuo labiau, kad kaskart pas ja nuejus, sakau, kad jau ilgai nemaitinsiu, greit nujunkysiu, o tas "greitai" vis nusitesia

Atspusdinsiu straipsni ir parodysiu jai, ziuresime ka sakys. As pati pritariu jai - jei ne mirtinas atvejis, geriau palaukti, nes su ta medicina kaip diena, taip naujiena. Juk ir antibiotikai mano vaikystes laikais buvo panaceja - gerdavom juos nuo visko. O va dabar jau zinome, kad geriau jau apsieiti be ju. Taip ir su rentgenu. Gal aiskiu pakenkimo pozymiu ir nera, bet kas zino, kaip jie paveikia mamos organizma, piena, kokia itaka padaro ar nepadaro vaikui - pvz, dabar taip plinta autizmas, ir niekas nezino kodel. O kas gali pasakyti, kad rentgenas prie to neprisidejo? Niekas. Nera jokiu aiskiu irodymu kas isprovokuoja autizma ir visokias kitokias nelabai pagydomas ligas - cukralige, vezi ir pan. Vat as ir laukiu, kol baigsiu maitinti - kam rizikuoti, jei galima dar palaukt

Pasaugau savo nugara kiek galiu, ir gyvenu toliau