Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas,

As vienareiksmiskai vesciaus vaika blush2.gif , neisivaizduoju net dabar kad tiek laiko issiskirciau su ja - man asmeniskai nebutu nei poilsio, nei atsipalaidavimo nei smagumo unsure.gif Tampau maza visur ir visada, isidedu plikomu kosiu jai, makaronu, MP yra, da kazka viesbuty pasiulys - uztat esu salia, kartu ir del to be galo rami flirt.gif

Bet cia jau as matyt tokia nesveika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 02 08, 02:05)
As vienareiksmiskai vesciaus vaika blush2.gif , neisivaizduoju net dabar kad tiek laiko issiskirciau su ja - man asmeniskai nebutu nei poilsio, nei atsipalaidavimo nei smagumo unsure.gif Tampau maza visur ir visada, isidedu plikomu kosiu jai, makaronu, MP yra, da kazka viesbuty pasiulys - uztat esu salia, kartu ir del to be galo rami flirt.gif

Tai as irgi Europoj visur su vaiku varau, bedos nematau tame mirksiukas.gif Jauciu ir i JAV isdrisciau nusitempti, bet tik ne i Kinija doh.gif Kelione apie 19h lektuvu su 1 arba 2 persedimais. Ten irgi nesedesim vienoj vietoj, tks ir pavazineti, ir paskraidyti schmoll.gif Vaiko nesinori ties istasyti verysad.gif Per daug sudetinga, tuo labiau, kad jis pas mane labai aktyvus, lektuve max 3h issedi, pamiega tiksliau, nes visad taikau, kad ant pietu miegelio butu... Jei kokia Turkija ar Egiptas, tai vezciau be jokiu pamastymu... O dabar tokia proga pasitaiko pamatyti nerealia sali, neaisku kada susiruostumem (nes MB dar savaite pries isskrenda savo reikalais, tai skrisiu i prieki viena) rolleyes.gif Na vien zo, man jau paciai tos mintys neleidzia miegoti doh.gif Labai bijau doh.gif Bet gal mano mama kaip nors susitvarkys, nes mazius labai padukes doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
AušraR,
seniai jau bedavus, bet man pasirodė, kad veikia Carminativum Babynos, ir kažkiek Sab Simplex. O vat Espumisanas tai skanus, vaikai be problemų valgo, o poveikio kaip švęstas vandenėlis doh.gif

Saldžių sapnų jums 4u.gif
Atsakyti
as tai neuzka nesivesciau maziuko i kinija ...sias metais mes skridom 2 kartus i amerika ,tikrai yra sunku keliauti su vaiku lektuvais .. visa kelione su visais persedimais trunka 24 vl. cia jau be vaiko suaugusiam sunku yra ,o maziukai tai ir pazaisti ir palakstyt lektuve nori, ir ausytes skauda ....o dar dabar pasidare madoj atideti reisus kokiom 6 valandom... o vaikus ir miegot paguldyti reikia kazkurtai ..nei minutes negali atsipalaiduoti ,tikrai yra labai sudetinga keliauti su maziukais i ilgas keliones
Papildyta:
ir dar prisiminiau ,viena amerikiete pazystama , kuri buvus kelis kartus kinijoj ir dirbus ten ,sake kad vaziuojant i kinija reikia ismokti valytis dantis be vandens, problemos pas juos su svariu vandeniu net ir viesbuciuose ...
Atsakyti
Aciu mamytes uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 02 08, 00:05)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o aš jau galvojau, kad viena tokia išprotėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
o as vis galvoju, kad be vaikelio noreciau isvaziuoti kazkur, bet manau, kad nesugebeciau blush2.gif priimkit į tų "išprotėjusių" būrį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 07, 21:39)
beje, o kokius lasiukus Aiste turejai minty? nes mums tai espumizanas nepadedavo kai buvo pilvuko diegliai anksciau, ebt dabar pabandysiu, o gal dabar pades smile.gif bet gal kas dar kokiu zinot? nes esu beveik 90 proc tikra kad jam skauda pilvuka del to taip neramiai miega....

Labai geri lasiukai yra Infacol, bet juos is UK mamos vezasi g.gif man irgi viena buteliuka drauge buvo davus, tai tikrai super dalykas, nepalyginsi su espumizanu ir Sab Simplex thumbup.gif bet okiu atveju, Sab Simnplex veiksmingesinis uz Espumizan. Dar yra Babynos, juos, berods, is Rusijos vezasi g.gif

QUOTE(Kriiste @ 2009 02 08, 00:05)

Visos cia mes tokios biggrin.gif visos del savo vaiku esame isprotejusios, tik kiekviena gal skirtingai smile.gif

QUOTE(tiuka @ 2009 02 08, 09:51)
ir dar prisiminiau ,viena amerikiete pazystama , kuri buvus kelis kartus kinijoj ir dirbus ten ,sake kad vaziuojant i kinija reikia ismokti valytis dantis be vandens, problemos pas juos su svariu vandeniu net ir viesbuciuose ...

Aha, teisybe, mes masiskai pirmom dienom viduriavom, paskui supratom, kad nuo vandens, tai po dusu uzsiciaupe stovedavom, o dantis su mineralke valydavom doh.gif
Atsakyti
nu ka, supyliau abiems sab simplex, ziureism kaip bus sianakt...nes espumizanas tai nieko neveikia. Beje viburcolis irgi neveikia. Dabar nedejau, ebt kai deaju tai jokio poveikio nepastebejau kaip kad kitiems buna - po 5 min vaikas miega ir isimiega visa nakti smile.gif
na ir vis dar bandysiu Nojuka lovytej migdyt pristumtoj prie musu lovos su nuimtu sonu. Bet jauciu jis priprato jau miegot kaip karaliukas minkstai o lovytej tai kietas ciuzinukas....bent sianakt tai jam nepatiko smile.gif nu ziuresim. Gal dar kas kokiu ideju turite ka padaryt kad vaiaki nakti ramiai sau bezdetu ir miegotu ?
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 02 08, 16:56)
o as vis galvoju, kad be vaikelio noreciau isvaziuoti kazkur, bet manau, kad nesugebeciau blush2.gif  priimkit į tų "išprotėjusių" būrį drinks_cheers.gif

o man vyras siūlo kitais metais važiuoti su juo į Nepalą, tai aš taip pat neįsivaizduoju ką su mažyle darysiu - jai tada bus 1,6 metukai... Palikti baisu ir vežtis taip pat nesaugu, plius seneliai tikrai nesupras...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 08, 23:59)
nu ka, supyliau abiems sab simplex, ziureism kaip bus sianakt...nes espumizanas tai nieko neveikia. Beje viburcolis irgi neveikia. Dabar nedejau, ebt kai deaju tai jokio poveikio nepastebejau kaip kad kitiems buna - po 5 min vaikas miega ir isimiega visa nakti smile.gif
na ir vis dar bandysiu Nojuka lovytej migdyt pristumtoj prie musu lovos su nuimtu sonu. Bet jauciu jis priprato jau miegot kaip karaliukas minkstai o lovytej tai kietas ciuzinukas....bent sianakt tai jam nepatiko smile.gif nu ziuresim. Gal dar kas kokiu ideju turite ka padaryt kad vaiaki nakti ramiai sau bezdetu ir miegotu ?

Zinai, as dabar pagalvojau, o gal cia visai ne pilvukas kaltas? g.gif Na as prisimenu, kad maniskis irgi apie 9 men buvo pradejes labai blogai miegoti. Bet tai visa beda as suverciau ant vaiko raidos. Na is tikruju, jis tada labai aktyviai ropodavo, stojosi, mokinosi vaikscioti pasiremes ax.gif O kai vaikuciai kazka nauja ismoksta, tai tikrai blogiau miegot pradeda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2009 02 08, 23:26)
Zinai, as dabar pagalvojau, o gal cia visai ne pilvukas kaltas?  g.gif  Na as prisimenu, kad maniskis irgi apie 9 men buvo pradejes labai blogai miegoti. Bet tai visa beda as suverciau ant vaiko raidos. Na is tikruju, jis tada labai aktyviai ropodavo, stojosi, mokinosi vaikscioti pasiremes  ax.gif  O kai vaikuciai kazka nauja ismoksta, tai tikrai blogiau miegot pradeda...  g.gif

gali but ir taip, na ziuresim....
Atsakyti