QUOTE(_ms_ @ 2009 02 21, 07:51)
bokeh ne nuo kameros priklauso,o nuo objektyvo. Rasoma, kad tos pacios leicos summicron nuo summilux jau skiriasi. Summiluxo nepbandziau, nezinau. O summicronas graziai plukdo. Kodel nezinau, bet daugiausia senesniu modeliu objektyvai graziau paisalioja. Gal del kosntrukcijos, gal del to stiklo sudeties.... Konkreciai kodel, gal andriuska pasakys 

tiek tai suprantu

QUOTE(andriuska @ 2009 02 21, 08:47)
ne-a, nepasakysiu. leikos fetišas man nesuprantamas. akies dar neišlavinau, kad galėčiau pagal nuotrauką pasakyti, kokiu objektyvu daryta. man visuomet atrodo mistika, kai kokiam forume kas nors atspėja, kokiu aparatu/objektyvu daryta nuotrauka (visuomet įtariu, kad tas spėjikas pažįsta fotografą arba pasiskaitė kur nors, kokia technika jis fotografuoja ir tuomets "spėja").
o as va jau kelinta karta pastebiu skirtuma. gal tas kur buvau idejus, ne pats geriausias pvz, bet macius ir dar grazesniu, ir kzk tais atvejais kai atkreipdavau i tai demesi, tai budavo leica. todel ir susidomejau. nu tiek to, paziurejau vakar jos kaina ebay, tai biski apsiraminau