Norėčiau ir aš Jūsų nuomonės ar patarimo

Mano berniukas spalio mėnesį pradėjo lankyti darželį ir prasidėjo ligų maratonas. Per du pastaruosius mėnesius buvo vos savaitėlės pertrauka tarp nuolatinio kosulio ir slogos. Antibiotikų išvengėm, kosuliuką gydėm žoliniais preparatais (Hedelixu, Prospanu), bet dabartinis kosulys nebepasiduoda vaistukams. Prieš gerą savaitę mažiui prasidėjo naktiniai kosulio priepuoliai, taip pat vaikas pradeda smarkiai kosėti, jei aktyviai pajuda, paišdykauja. Keletą kartų buvo, kad net iki vėmimo užsikosėdavo. Gydytoja išrašė receptinio sirupo Ventolino. Gėrėm jį 3 dienas, bet nesulaukėm pagerėjimo, po to padarėm keleto dienų pertrauką ir vėl gėrėm 3 dienas. Naudos jokios! Vaikas naktimis siaubingai kosti. Kosulys sausas, kartais atsikosti drėgniau, bet iš esmės tai būna varginanti sausas kosulys, net iki žiaukčiojimo. Kadangi mano mažius sirgo lengva atopinio dermatito forma, pradėjau pergyventi, ar tik mums neprasideda bronchinė astma

Jokie rimti tyrimai nedaryti, rugsėjo pabaigoj kraujukas buvo geras.
Būkit geros, patarkit, mamytės, ar jau turėčiau pradėti ieškoti rimtesnių savo mažylio ligų