Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(giedradi @ 2009 01 08, 13:32)
bet ar tiek pamoku galima tureti  g.gif  Pas mus duoda max 23 ir viskas

Atsimenu as ir pries dekreta daug turejau bet cia per 2 mokyklas buvo, bet kazkaip tokai politika vienoj mokykloj daug tureti negali, o va keliose gali

Na as dirbu profesineje mokykloje ten viskas kitaip, kiek zinau daugiausia per savaite gali turet 40 pamoku o as 37 turejau, pirmadieni vel 8 pamokas turesiu doh.gif
Dar savaitgaliui kruva darbu parsitempiau, zodziu tuoj nebenoresiu but mokytoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 01 09, 14:06)
siaip tai kaune...bet jei ka pasiulytumet Vilniuj - tai butu tiesiog idealu... 4u.gif

Pas mus koleges vezdavo i British council, i Britu ambasada, pati kazkada vedziau i Elfu teatra angliska spektakliuka (labai fainas buvo).

Manau tiesiog palandzioti internete reikia...
Atsakyti
[quote=dimming,2009 01 09, 19:03]
Pas mus koleges vezdavo i British council, i Britu ambasada, pati kazkada vedziau i Elfu teatra angliska spektakliuka (labai fainas buvo).

blush2.gif gal galit dar papasakoti ka galima veikti British council arba ambasadoje...ta prasme ten nuvaziuot tik siaip apsiziuret - ar buna kokiu renginiu..nes kazkodel internete tokios info nerandu
o as kai su tuom nesu susidurusi, tai nelabai isivaizduoju ax.gif
Atsakyti
[quote=Sagittarius,2009 01 09, 19:29]
[quote=dimming,2009 01 09, 19:03]

blush2.gif gal galit dar papasakoti ka galima veikti British council arba ambasadoje...ta prasme ten nuvaziuot tik siaip apsiziuret - ar buna kokiu renginiu..nes kazkodel internete tokios info nerandu
o as kai su tuom nesu susidurusi, tai nelabai isivaizduoju ax.gif
[/quote]
Sveikute, kaip tau darbuotis sekasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 09, 19:37)
Sveikute, kaip tau darbuotis sekasi?  mirksiukas.gif

smile.gif normaliai sekasi...tik kad jau tie mokiniai tokie tinginiu panciai...bet mane jau kitos mokytojos baigia pripratinti del nieko nesinervuoti ir tokius dalykus ramiai priimti rolleyes.gif o siaip tai kai jau labiau pazistu mokinius tai lengviau dirbti...jau zinau kuriuos paspausti gali, prie kuriu geriau net neprieiti, kad paskui problemu nebutu ax.gif tai taip ir sukuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 01 09, 19:53)
smile.gif  normaliai sekasi...tik kad jau tie mokiniai tokie tinginiu panciai...bet mane jau kitos mokytojos baigia pripratinti del nieko nesinervuoti ir tokius dalykus ramiai priimti  rolleyes.gif  o siaip tai kai jau labiau pazistu mokinius tai lengviau dirbti...jau zinau kuriuos paspausti gali, prie kuriu geriau net neprieiti, kad paskui problemu nebutu  ax.gif tai taip ir sukuosi  smile.gif

Pas mane situacija panasi, tik kruvis galetu but normalesnis bet kiek su pavaduotoju snekejau tai supratau kad jiems svarbiausia, kad programa butu praeita o rezultatai tai schmoll.gif
Va tai man tai nepatinka ir net labai. Bet ka jau cia nepadarysi....
Atsakyti
ir aš labai norėčiau kad kuri pasidalintumėt kokiomis idėjomis apie Britų Tarybą ar ambasadą-ką tan galima pamatyti. Aš vis idėjų profesiniam informavimui ir orientavimui ieškau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilganosė: 11 sausio 2009 - 17:00
QUOTE(Ilganosė @ 2009 01 11, 18:00)
ir aš labai norėčiau kad kuri pasidalintumėt kokiomis idėjomis apie Britų Tarybą ar ambasadą-ką tan galima pamatyti. Aš vis idėjų profesiniam informavimui ir orientavimui ieškau. blush2.gif

Gaila, bet kadangi pati asmeniskai nevedziau, tai negaliu detaliau papasakoti, gal ju svetainese kokia info yra, arba gal galima telefonu informacijos gauti jiems pasiskambinus-ar priima ir ka gali pasiulyti...
Atsakyti
Mergaites, gal turit kokia lentute kaip nustatyt pazymi is surinktu balu as cia apie mokyklini egzamina?
Atsakyti
Susiskaičiavau jau, galva nebedirba kol tokį superinį mergaitės rašinį ištaisiau, klausyt dar man paaiškinkit kaip suprast 2008 atsakymuose 1variantas ir 2variantas, gal tai 1variantas mokyklinis o 2variantas valstybinis, visai galva man jau nebeišneša bigsmile.gif
Ir dar o tikslių įskaitos temų nebus? Kaip pvz lietuvių tai yra 2008m patvirtintos o anglu tik 2006m. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 11, 22:13)
Susiskaičiavau jau, galva nebedirba kol tokį superinį mergaitės rašinį ištaisiau, klausyt dar man paaiškinkit kaip suprast 2008 atsakymuose 1variantas ir 2variantas, gal tai 1variantas mokyklinis o 2variantas valstybinis, visai galva man jau nebeišneša  bigsmile.gif
Ir dar o tikslių įskaitos temų nebus? Kaip pvz lietuvių tai yra 2008m patvirtintos o anglu tik 2006m.  unsure.gif

Jeigu egzamino užduoties viršuje esantis skaičiukas baigiasi vienetu, reiškia - pirmas variantas.
Tikslios įskaitų temos gaunamos tik įskaitos dieną. Pagrindinės išvardintos programoje, o konkrečių formuluočių gali būti milijonai, taip kad mokiniai turi būti visapusiškai pasiruošę. Nebus taip, kad iškals kelias temas atmintinai ir atpyškins per įskaitą. Na, nebent pasiseks ir gaus lygiai tokią temą.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 01 11, 23:38)
Jeigu egzamino užduoties viršuje esantis skaičiukas baigiasi vienetu, reiškia - pirmas variantas.
Tikslios įskaitų temos gaunamos tik įskaitos dieną. Pagrindinės išvardintos programoje, o konkrečių formuluočių gali būti milijonai, taip kad mokiniai turi būti visapusiškai pasiruošę. Nebus taip, kad iškals kelias temas atmintinai ir atpyškins per įskaitą. Na, nebent pasiseks ir gaus lygiai tokią temą.

Pasirodo ten buvo valstybinis, gal galetum 2008 mokyklinio atsikymus atsiust labai reikia.
Emailas dinariuke@gmail.com 4u.gif
Atsakyti