Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(stazyte @ 2009 04 15, 20:44)
Saggitarius ir Dinariuke, Kurią dieną laiko įskaitą? 21 ar 22d?

smile.gif mes tai 22 diena
Atsakyti
mes tai 21d mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 04 15, 14:35)
As maniau, kad tik as tokia viena esu, siandien net pavaduotojui pasibedavojau kad pati jau bijau ir pasimetus esu, sako tik baik cia nervuotis viskas bus gerai, o man ne ka ne ramiau.  doh.gif
Papildyta:

As versciau taip:
Migration cause and its impact on the labor market in Lithuania: X office case.  4u.gif

Aciu aciu labai mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulute77 @ 2009 04 15, 18:47)
arba
"Reasons for migration and its impact on labour force in Lithuania: company X analysis"

Dekui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 04 15, 20:51)
smile.gif  mes tai 22 diena

QUOTE(Dinariuke @ 2009 04 15, 21:16)
mes tai 21d  mirksiukas.gif

Mes tai 22d. Gal mestelsit kokią žinutę? bigsmile.gif Bent jau kokio tipo dialogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Galesiu man tai nesunku, bet kazko man baisoka, siandien neturiu pamoku tai pavaduoojas asmeniskai pas mane atejo, infarkto vos negavau, snekam ale toki ispudi susidariau kad ne ka daugiau uz mane zino.... doh.gif
Atsakyti
mergaitės, gal galit padėti, na niekaip nesurandu tinkamo angliško žodžio lietuviškui "varsa", tiksliau reiktų " varsos spalvų "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidile: 16 balandžio 2009 - 18:43
Gal kuri turite pernai metų kalbų kengūros užduotis septintoms aštuntoms klasėms? mainais galėčiau pasidalinti 5-6 klasių užduotimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2009 04 16, 22:13)
Gal kuri turite pernai metų kalbų kengūros užduotis septintoms aštuntoms klasėms? mainais galėčiau pasidalinti 5-6 klasių užduotimis 4u.gif

ax.gif gal galetumet atsiusti 5-6 klasiu uzduotis... nes nesu macius aplamai kaip tos uzduotys atrodo... o siemet ketina mokiniai dalyvauti....
tik tiek kad neturiu ka mainais atsiusti blush2.gif

k_kerdok@yahoo.com

aciu 4u.gif
Atsakyti
Visu lygiu uzduotis turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2009 04 16, 19:42)
mergaitės, gal galit padėti, na niekaip  nesurandu tinkamo  angliško  žodžio lietuviškui "varsa", tiksliau reiktų " varsos spalvų "

As labai atsiprasau, kad ilindau ne i savo tema 4u.gif Tik uzstrigo tas zodziu junginys. O tai neiseina cia sviestas sviestuotas? Nes varsa as suprantu kaip spalva.. blush2.gif
Dar karta persiprasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 04 16, 22:47)
As labai atsiprasau, kad ilindau ne i savo tema  4u.gif Tik uzstrigo tas zodziu junginys. O tai neiseina cia sviestas sviestuotas? Nes varsa as suprantu kaip spalva..  blush2.gif
Dar karta persiprasau  ax.gif

Mūsų mokyklos himne yra tos sakinys -Svajonių nuostabių,
Varsos spalvų,
Atsakyti
Sveikutes koleges 4u.gif
Kaip laikotes?Na,nebe daug liko ir i issiilgtas atostogas 4u.gif
Uh,Dinariuke as visada labai panasiai jauciuos blush2.gif 4u.gif
Na,mergytes,gal pagaliau ir man pavyko ir darbei susiradau mirksiukas.gif busdar matyt.tik kazkaip baisoka darosi mirksiukas.gif
Mano pamokose irgi daugiau gramatika nagrinedavome,nes maniskiai labai nesuprasdavo.O kai privaciai destau taiirgi ateina su pagrindiniu prasymu,kad padet isisavint gramatika.Tai speju visiems su ja sunkiausia ax.gif
Geros Kloties 4u.gif
Gero visoms sekmadienio ir ryt geros dieneles 4u.gif
user posted image
Beje,gal yra Siaulieciu mokytoju?
Atsakyti