Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Gule @ 2009 04 28, 10:20)
Sakykit, prašau, dirbančios su New Opportunities Pre-Intermediate ar jie jums patinka, ar geri mokiniams. Šiek tiek pavarčiau, tai neblogą įspūdį susidariau, nes daug temų atitinka atnaujintas BP.

Man tai patinka tik as dirbu su INtermediate ax.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar dirbate kuri nors su School English? Prasiau pakeisti, bet vienas atsakymas nera pinigu
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2009 04 28, 14:11)
Norejau paklausti ar dirbate kuri nors su School English? Prasiau pakeisti, bet vienas atsakymas nera pinigu

Aš dirbu su School English 2-5 dalimis. O tu pradėk keisti vadovėlius palaipsniui nuo vyresnių ar nuo mažesnių.
Atsakyti
Pirma paklausiau o tik paskui perskaiciau paskutinius komentarus. Buvau issigandus, nes visi pardavejai siulo pirkti nauja literatura ir sitas nygas smerkia. Nors man su jom visai patinka dirbti, tik stipresniem mokiniam noretusi papildomu kokiu nors gramatikos knyguciu. Kokias jus naudojat? Ar naudojat prodjekt ar New oputunites, patarkit, nes tik pirmi metai dirbu. ax.gif
DEKUI
Atsakyti
Aš irgi pirmus metus dirbu, siemet dirbau su Goldu, nepatinka kuo toliau tuo labiau kitais metais ji keisiu Opportunity upper intermediate cia 11-12kl. plius papildomus knygos egzo dalim ruostis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2009 04 27, 21:45)
būčiau labai dėkinga,  jei  įdėtum i anglisčių e mailą

QUOTE(Dinariuke @ 2009 04 27, 22:09)
Tai laukiam emaile.... mirksiukas.gif

Ryt mirksiukas.gif (Jei neužmiršiu doh.gif ) Žiauriai išsiblaškius pasidariau blush2.gif
Atsakyti
Kas tave taip isblaske? As kaip tik po iskaitos atsigavau, koleges sako tu tiesiog zydi wub.gif
Atsakyti
Na, šiemet ir mums jau pasakė, kad vadovėlių pirkimui dėl krizės pinigai sumažinti 50 procentų - tai nežinau kaip bus su vadovėliais - senieji jau be daug lapų ir tragiški doh.gif doh.gif doh.gif turbūt vėl iš mokyklos gaus tik soc. remtini, o kiti - turės pirkti g.gif g.gif g.gif kaip buvo prieš 5-10 metų verysad.gif
Na, ir dar informavo, kad šiemet į mokamus kursus daugiau neleis, nes ir čia pinigų nėra - važiuosim tik į nemokamus arba mokėsim patys unsure.gif [gerai, kad Vilniuje anglistai gali susirinkti kursų nemokamai mirksiukas.gif ]
Atsakyti
Jei keičiat vadovėlius, kokius renkatės ? Ar jūs turite visas mokymo priemones pagal standartus priklausiančias anglų kalbos kabinetui ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2009 04 29, 08:09)
Jei keičiat vadovėlius, kokius renkatės ? Ar jūs turite visas mokymo priemones pagal standartus priklausiančias anglų kalbos kabinetui ?

O kas tai yra?> g.gif
Atsakyti
įdėjau kengūros užduotis smile.gif
Atsakyti
aciukas. 4u.gif
Atsakyti