Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

user posted image Kamilė user posted imageKamilė

user posted image Tomas user posted image Tomas

user posted image Rūpestėlis user posted image Rūpestėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 06 gruodžio 2008 - 10:36
Kamilė ši meškutė labai patiko mano sesei wub.gif Ji graži, riestos blakstienos, dažytos akytės, lininė suknelė thumbup.gif , man kliūva žalia nosytė, norėtusi rudos ar samaninės

Tomas įdomus sprendimas klynuką siūti kita spalva g.gif , veidukas gavosi labai griežtų linijų, kas man nelabai. Akytės gal aukštokai, nėra žvilgsnio. Liemenę nuimčiau. Nuotrauka tamsoka, tad manau gyvai jis daug gražesnis wub.gif

Rūpestėlis niu tikrai jis atrodo susirūpinęs, vardas labai gerai parinktas thumbup.gif Gal reiktų padažyti nosiuką ir nuimti vokus. gražiai matosi akiduobės ir kailiukas labai liuks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 06, 04:02)
bigsmile.gif
rinkis pradžai klijinių įdėklų analizė  bigsmile.gif
originalių lietpalčių patentai 1976-2008 metai  bigsmile.gif

kaip šitus parašysi dar duosiu  ax.gif

lotuliukas.gif
jau kimbu i darbus
fitness4.gif lotuliukas.gif
Labas rytas ,mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 12 06, 11:03)
Suspesi Im-bear mirksiukas.gif Pirma meskiuku atstove is Lietuvos busi bigsmile.gif

bigsmile.gif

QUOTE(white tea @ 2008 12 06, 11:08)
Mesku mamu speliojimas irgi geras butu  thumbup.gif

thumbup.gif

Pakomentuosiu, kol mažoji miega..

Seras Džonas - man fantastiškas meškiukas, vertas prizines vietos. Viskas dera, pateikimas liuks wub.gif (asmeniškai aš gal vokus tik nuimciau -storoki atrodo)

Ledi Murma - o man ji patinka, tikra svajotoja. Ir net su klasikine iškarpa tas ilgaplaukis kailiukas man puikiai atrodo. Ir ko visoms tas sketukas užkliuvo, man tai atrodo, kad butent jai labai tinka ax.gif Puikios nuotraukos

O štai Kornelijai sketuko jau perdaug, nes ir taip kturi labai gražią suknytę biggrin.gif Nosytę gal aš kitos spalvos išsiuvinėčiau cool.gif

Klotilda - patiko mano vidurineliui. Man tas del akių didumo atrodo tokia juokinga , pasišiaušiusi bigsmile.gif Kailiukas tikras meškiukinis biggrin.gif Manau šaliko jai visai nereikia schmoll.gif

Simelis - pozytivus žveriukas. Tikrai ne meškiukas, bet matyt giminei meškiukų buvo lotuliukas.gif Įsivaizduoju, kaip nelengva buvo iš tokio kailiuko siuti)) Pasiuvimas tai labai tvarkingas thumbup.gif

Žako - tikrai meniškos sielos smile.gif Neturiu prie ko prikibti (gal tik akys stipriai įtraukčiau)

Storulis Albertas - apsimiegojes meškiukas biggrin.gif Lemenes jam nelabai reikia, o štai bantukas man thumbup.gif Matau išsiuvinetus pirštukus bigsmile.gif Su Albertu faina kartu miegoti wub.gif

Pratęsiu vėliau ))))

Atsakyti
Kamile -nosyte maziau issiuvineciau ir kitais siulais smile.gif
Tomas-lemene kitokios spalvos pasiuciau, pasiuvimo kokybe prastoka ax.gif
Rupestelis-tonuociau padukus,letenas,ausytes ir pati kaili ir nosi vis tik persiuciau,juk ji issiardo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir as pabandysiu pakomentuoti, tik kad nelabai ismanau visu subtilybiu blush2.gif
Moka is Afrikos - labai patiko jos vardas, mielas meskutis, tik siek tiek per margas.
Snieguole - grazi meskute, tik jos beveik nesimato pro tuos aksesuarus ir papuosimus.
Silinis Miegalius - puikus meskis, tikras miegalius.
Violeta - labai grazi, tobulas veidukas. Tik po jusu komentaru atkreipiau demesi, kad suknele tikrai gal nelabai.
Severina - grazuole, as ir tokios noreciau.
Sniegius - mielas, balti akiu vokai , manau, jam tinka.
Titas - nu koks man meskiskas. Balsavau uz ji.
Bernis Cinamonas - nieko jam netruksta ir nieko ne per daug.
Bugalotas - superinis meskis. Kontrastine medziagyte liuks, o tas jo pasisiausimas labai linksmas.Ir ,aisku, vardas thumbup.gif
Seras Dzonas - labai rimtas, patyres meskinas, tikras dzentelmenas.
Ledi murma - labai grazus veidukas, ir tokia vienisa atrodo.
Kornelija - panelyte, tik nosytei dailumo truksta. Bet suprantu, nes man nosi issiuvineti buvo laaabai sunku.
Klotilda - tokia gera mama meska, nuotraukoj akys per ryskios atrodo.
Simelis - fainuolis, toks mazas pudeliukas atrodo.
Zako - labai meniskas, man labai patiko.
Storulis Albertas - man taip linksma i ji ziurint, toks niurzga, taip ir norisi pakibinti.
Barbora Keliauninke - issiskirianti is visu, todel is karto atkreipia demesi. Man labiau i varlyte panasi.
Misel - balsavau uz ji, man ta garbana tokio cinkelio suteikia. Labai zavus.
Kamile - mamyte pasistenge ispuosti savo dukryte. O jau blakstienos rolleyes.gif Deja, man nepavyko savajam priklijuoti.
Tomas - tikras meskiukas, vaiku draugas.
Rupestelis - nu labai mielas, taip priglausti norisi, tik nosytes spalva gal tamsesne padaryciau.
Atsakyti
Labas rytas,
dvi naktinėtojos, žiūriu-jau seniausiai atsikėlusios bigsmile.gif
(aš irgi einu beveik kas vakarą kažkur 1.30 miegot, na niekaip anksčiau neišeina, tai gaunu velnių nuo vyro , kad jau per vėlai kaip nestuke.gif )

Pakomentuosiu:
Kamilė - man simpatiška, tik nosis-per šviesi. Primena Freken Snork iš knygos apie Muminukus smile.gif

Tomas - mielas, įdomus audinių pasirinkimo sprendimas, visai neblogas thumbup.gif Tik liemenė iškrenta iš bendro konteksto dėl savo spalvos, reikėjo ieškot vieno iš tų atspalvių, kurie yra meškiuko audiniuose .

Rūpestėlis - man labai patinka jo kailis (o gal čia toks pliušinis/aksominis audinys?) Tik nosis ir vokai(ar antakiai?) kliūna. Ir vėl -dėl spalvos, kažkaip nedera, per šviesūs.

O persiūt nosį-tai nežinau, ar įmanoma g.gif Aš savo jau negalėčiau, nes nerasčiau, kur galai paslėpti, be to-pabaigus siuvinėti dariau ne mazgą, o patepiau klijais ir įkišau kažkur. Paskui lakavau. Tai viskas ten uždžiūvę, sukietėję. Nežinia, kaip Rūpestėlio nosis užbaigta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 06 gruodžio 2008 - 12:14
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 06, 02:14)
nu jei esate ponička iš tų trijų kurio meškių mama, tai jau prizas kaip ir yra nes yra trys prizinės vietos  cool.gif
o  nebent jūs čia totalizatorių varote ponička  lotuliukas.gif
gera mintis totalizatorius, kitą savaitę spėliosim meškių mamas  lotuliukas.gif , man jau visai farik  unsure.gif , jei ką čia bajeris  cool.gif ,, nes apšaudysit pomidorais tuoj  biggrin.gif

Ui, ką jūs, ponička, aš iš tų apsileidusių mamų- kurios net jokio meškio pasiūt nesugebėjo doh.gif - tik kiša savo nosį ir kitas kritikuoja blink.gif O pataikiau skirdama vietas biggrin.gif
Vakar net pagalvojau, kad gal ir bereikalo aš čia su savo komentarais, bet taip susirgau jūsų meškiais, kad nebegaliu blush2.gif
Jei rimtai, tai visos be išimties esat šaunuolės ir visi iki vieno pristatyti meškiai puikūs- tikrai.
Jei kam nepatiko mano komentaras, tiesiog numokit ranka ir pasakykit - ji ir taip nesugebėjo.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2008 12 06, 12:16)
Ui, ką jūs, ponička, aš iš tų apsileidusių mamų- kurios net jokio meškio pasiūt nesugebėjo doh.gif - tik kiša savo nosį ir kitas kritikuoja blink.gif  O pataikiau skirdama vietas biggrin.gif
Vakar net pagalvojau, kad gal ir bereikalo aš čia su savo komentarais, bet taip susirgau jūsų meškiais, kad nebegaliu blush2.gif
Jei rimtai, tai visos be išimties esat šaunuolės ir visi iki vieno pristatyti meškiai puikūs- tikrai.
Jei kam nepatiko mano komentaras, tiesiog numokit ranka ir pasakykit - ji ir taip nesugebėjo.

tik nevaryk, davai komentuok tongue.gif , ne be reiklao ne be reikalo 4u.gif
einu primesiu ką pakomentavus ax.gif

ievuschka -tikrai per vėlai, bet aš nestuke.gif būdama dvi sesijas išsilaikiau, ir visą nestuke.gif eidavau miegoti 2-3 nakties, kaip sakant ne koks pavyzdys doh.gif , praktiškai po paskutinio egzo nepradėjus nei savaitei turėjau lelį doh.gif , žodžiu taip nedaryk ilsėtis reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 06 gruodžio 2008 - 12:25
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 06, 13:14)
Labas rytas,
dvi naktinėtojos, žiūriu-jau seniausiai atsikėlusios  bigsmile.gif
(aš irgi einu beveik kas vakarą kažkur 1.30 miegot, na niekaip anksčiau neišeina, tai gaunu velnių nuo vyro  , kad jau per vėlai kaip  nestuke.gif )

UI, ievuška, tik dabar sužinojau,kad nestuke.gif - na, Tu, šaunuolė- nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 06, 13:23)
tik nevaryk, davai komentuok  tongue.gif , ne be reiklao ne be reikalo  4u.gif
einu primesiu ką pakomentavus  ax.gif

ievuschka -tikrai per vėlai, bet aš  nestuke.gif  būdama dvi sesijas išsilaikiau, ir visą  nestuke.gif  eidavau miegoti 2-3 nakties, kaip sakant ne koks pavyzdys  doh.gif , praktiškai po paskutinio egzo nepradėjus nei savaitei turėjau lelį  doh.gif , žodžiu taip nedaryk ilsėtis reikia  biggrin.gif

Gavau leidimą- varau toliau lotuliukas.gif
Ieva, išties, saugok save 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 06 gruodžio 2008 - 12:26
O pas mus namie sujudimas, liepia siūti kitą meškį lotuliukas.gif Su žydromis akimis, su pūstu sijonu...Ot būtų ką kritikuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kamilė nu ką pirmiausiai tamsios nuotraukos, jei būtų foto kokybiškos, esu įsitikinusi, kad ši gražuolė būtų pavergusi daugelio širdis, dabar labai reik spitrinti į ją , kad galėtum įžiūrėti doh.gif
leidau sau paekperimentuoti, nelabai moku dirbti su foto tik truputį pašviesinau
user posted image
ekaltas veiselis, nuostabi suknelė su nėrinuku ir prie lino dėta ne bet koks nėrinys o taip pat lininis thumbup.gif , gal nosytė žalia nelabai, būtų gal geriau pilka g.gif , o kokį meškiuką rankose turi wub.gif , žodžiu man šita meškė superinė, tik mamytei reikėjo su nuotaruka padirbėti, kitam kartui pasimokys mirksiukas.gif , o kays, o blakstienos nu man tai gražu

Tomas nežinau kodėl , bet man su multikais asocijuojasi meškos, šitas man primena tą meškiuką paliktą lauke smėlio dėžėje wub.gif , liemenė man čia netinka visai, nu toks biškį išprotėjęs meškis su didelėm akim arti viena kitos ir kvailoka šypsena, atrodo ten šypsena per visą veiduką g.gif , bet esu įsitikinusi pagal mano mažiaus skonį šitas jam labai patiktų, toks nekailinis wub.gif , čia manau iš tos serijos siuvau iš to ką radau ax.gif rolleyes.gif , pati idėja tai man patinka gal su kontrastine medžiaga reikėjo apgalvoti, arba to snukučio nedėti kitos spalvos, arbe ne tokios stipriai skirtingos spalvos būtų, nu nežinau, sprendimas įdomus tik manau reiktų išbaigti

Rūpestėlis nosis nelabai gražiai išsiuvinėta ir galėtų būti šiek tiek tamsesnė, labiau prie kontrastinės medžiagos kad derėtų, nu bet rimtai tikras rūpestėlis biggrin.gif , nu jau toks.... net nežinau kaip apibūdinti tos čeburaškinės ausys kreivokos tokios linksmos , ir čia man labiausiai strigo iš visų meškių ilgos rankos (nors mūsų isų ilgos, bet ant gauruotų gal ne taip matosi) rolleyes.gif , matyt ,kad jis toks plikas todėl taip ir atrodo , patiko audinys pliušas čia turbūt g.gif toks pretenzingas labai ,bet splva graži wub.gif ir vokų gal reiktų tamsesnių arba gal jų visai čia nereikia g.gif , o istorija man labai graži, ir labai gaila, kad snieguolės netikros, gaila rūpestėlio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 06 gruodžio 2008 - 12:54