Kamilė nu ką pirmiausiai tamsios nuotraukos, jei būtų foto kokybiškos, esu įsitikinusi, kad ši gražuolė būtų pavergusi daugelio širdis, dabar labai reik spitrinti į ją , kad galėtum įžiūrėti
leidau sau paekperimentuoti, nelabai moku dirbti su foto tik truputį pašviesinau

ekaltas veiselis, nuostabi suknelė su nėrinuku ir prie lino dėta ne bet koks nėrinys o taip pat lininis

, gal nosytė žalia nelabai, būtų gal geriau pilka

, o kokį meškiuką rankose turi

, žodžiu man šita meškė superinė, tik mamytei reikėjo su nuotaruka padirbėti, kitam kartui pasimokys

, o kays, o blakstienos nu man tai gražu
Tomas nežinau kodėl , bet man su multikais asocijuojasi meškos, šitas man primena tą meškiuką paliktą lauke smėlio dėžėje

, liemenė man čia netinka visai, nu toks biškį išprotėjęs meškis su didelėm akim arti viena kitos ir kvailoka šypsena, atrodo ten šypsena per visą veiduką

, bet esu įsitikinusi pagal mano mažiaus skonį šitas jam labai patiktų, toks nekailinis

, čia manau iš tos serijos siuvau iš to ką radau

, pati idėja tai man patinka gal su kontrastine medžiaga reikėjo apgalvoti, arba to snukučio nedėti kitos spalvos, arbe ne tokios stipriai skirtingos spalvos būtų, nu nežinau, sprendimas įdomus tik manau reiktų išbaigti
Rūpestėlis nosis nelabai gražiai išsiuvinėta ir galėtų būti šiek tiek tamsesnė, labiau prie kontrastinės medžiagos kad derėtų, nu bet rimtai tikras rūpestėlis

, nu jau toks.... net nežinau kaip apibūdinti tos čeburaškinės ausys kreivokos tokios linksmos , ir čia man labiausiai strigo iš visų meškių ilgos rankos (
nors mūsų isų ilgos, bet ant gauruotų gal ne taip matosi) 
, matyt ,kad jis toks plikas todėl taip ir atrodo , patiko audinys pliušas čia turbūt

toks pretenzingas labai ,bet splva graži

ir vokų gal reiktų tamsesnių arba gal jų visai čia nereikia

, o istorija man labai graži, ir labai gaila, kad snieguolės netikros, gaila rūpestėlio