Įkraunama...
Įkraunama...

Vištienos širdelės

as tai darau kopustu sriuba su sirdelem ir skrandeliais, priklauso nuo to ka pavyksta nupirkt. tarkuoju zalius kopustus, morkas, bulves ir prieskoniai. gaunasi labai nebloga ir neriebi. visi kas ragavo ivertino cool.gif
Atsakyti
Aš tai darau jas su grikiais. pakepinu cielas su morkom ir porais ar svogais ir tada į puodą, vandeniuko įpilu ir grikius suverčiu. laukiam kol grikiai išsitroškins..niam
Atsakyti
As is sirdeliu darau plova, mums labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
As tai sirdeles gaminu taip, nuplautas sirdeles pavolioju miltuose ir dedu i keptuve su ikaitintu aliejum pakepinu tada dedu smulkintus svogunus ir dar truputi pakepinu, nedideliam puode apverdu griezineliais pjaustitas morkas ir su visu skysciu supilu ant sirdeliu pagardinu prieskoniais ir troskinu kol suminksteja, tada pagardinu grietinele, ir valgau su virtom bulvem arba bulviu kose thumbup.gif
Atsakyti
Širdeles gaminu taip:įkaitintame aliejuje pakepinu tarkuotą morką, pjaustytą svogūną,apvirtas ir perpus padalintas širdeles.Dedu šaukštą miltų,įpilu sultinio,dar po kokį šaukštą grietinės ir pomidorų padažo,prieskonių.Supilu konservuotų pupelių skardidę(gali būti čili padaže),uždengiu dangčiu ir leidžiu pasitroškinti.....Paprasta,bet skanu.Na,bent jau vyras tai labai mėgsta........
essen.gif
Atsakyti
QUOTE(niunka @ 2007 01 25, 22:17)
skanu marinuoti kaip šašlyką su svogūnais ir kepti kaip šašlykus.


O jos nebūna kietos ,man tai kažkaip įdomiai skamba g.gif
Atsakyti
mano receptas tai toks, vyras tiesiog ji dievina:
sirdeles apverdu 10 minuciu. supjaustau jas reikutemis ir pakepu aliejuje su priesokoniais, nepagailint pipiriuku. tada iberiu skardine pupeliu pomidoru padaze ir dar pakepu. tada sia mase suamaisu su isvirtais ryziais ir gaunasi nuosatbus plovas. niam niam..
Atsakyti
prasau patarimo,kaip skaniai paruosti visciuku sitdutes?
Atsakyti
o man skaniausi lietiniai su širdelių įdaru thumbup.gif
Atsakyti
Sirdeles gali buti kietos del keliu priezasciu.
Pirmoji - ne pirmos jaunystes,
Antroji - jos buvo kelis kartus uzsaldytos ir atsildytos.
Trcioji - verdant sudetos ne i verdanti vandieni, o i salta.

Tad jos bus visada minkstos, jei pirktos - ne saldytos, apvirtos ( sudedant i verdanti vandieni) ir ne ilgas ju tolimesnis terminis apdorojimas

Cia is savo patirties. Kaip tik vakar gaminau. Gavosi labai minkstos ir sultingos. Beje tiktu ir taupancioms. Nes is sultinio isviriau sriuba, o is paciu sirdeliu - antras patiekalas.
Atsakyti
sveikos as irgi shiandien gaminausi patiekaliuka is vistienos sirdeliu smile.gif
gavosi labai skanu ir minkstos jos smile.gif


mano troshkinukas is vistienos sirdeliu
1.pirkau sushaldytas, tad atshaldziau, apvyriau apie 30 min,
2.tada pakepinau su morkytemis, sparaginemis pupelemis, ceskanu (gali buti shaldytu darzoviu rinkinukas kepimui )
3. tada idejau gretineles sumaisius su kariu, o is prieskoniu vegetos ir pipiru smile.gif
prie troskinio ishsivyriau ryziu
ryzius taip pat sumaisiau su ryziu prieskoniais ir gavosi nuostabus patiekalas smile.gif

skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti

Vištienos širdelės

0,5 kg sirdeliu pamarinavom 3 val majoneze ir prieskoniuose (druska, pipirai, karis, vistienos prieskoniai). ir viskas smile.gif kepem, kol gerai suskrudo smile.gif
Valgem su bulviu kose (bulves, sviestas, pienas) ir pomidorais smile.gif

user posted image
Vaizdelis gal ir nekoks, bet man skanu, pirma karta valgiau, MB dare blush2.gif
Atsakyti